My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:ja jakoś zaplątałąm się ze swoimi myślami i nic nie jest w stanie mnie podnieść póki co, podnoszę się na chwilkę i zaraz znowu dołek... nic nie cieszy... kilka razy dostałam od ludzi w ciry tak, że czuję się jakbym plaskacza dostała...
Cymcia cycki do góry i do przodu twarde sztuki jesteśmy nie damy sie!!!!!Blondik, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy 14 lat razem z tego 5 po ślubie mija we wrześniu
dzięki dziewczyny za wsparcie
ja jestem strasznie wrażliwa i przywiązuję się do ludzi i jeśli ktoś z biskich mi znajomych zrobi mi przykrość (nawet nieświadomie) to boli to strasznie, a jeśli takie coś spotka mnie od moich biznesowych znajomych to boli podwójnie (bo i personalnie i zawodowo)....
jak ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardy tyłek.... a mój tyłek mięciutki jak cholera!Katjaa lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:my 14 lat razem z tego 5 po ślubie mija we wrześniu
dzięki dziewczyny za wsparcie
ja jestem strasznie wrażliwa i przywiązuję się do ludzi i jeśli ktoś z biskich mi znajomych zrobi mi przykrość (nawet nieświadomie) to boli to strasznie, a jeśli takie coś spotka mnie od moich biznesowych znajomych to boli podwójnie (bo i personalnie i zawodowo)....
jak ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardy tyłek.... a mój tyłek mięciutki jak cholera!
oj kochana ja też wrażliwa i pamiętliwa jestem niestetyale jakos trzeba sobie radzic w tym dupiatym swiecie
-
jak o stażach, to nam w czerwcu stuknęło 6 lat po ślubie +8 lat przed ślubem..
też czasem mnie wnerwia tak, że mam ochotę wyjść i trzasnąć drzwiami..pan wrażliwy, czasem nic mu nie można powiedzieć i szlag mnie trafia.. no ale nie jest tak źle, skoro wytrzymaliśmy ze sobą 14 lat..
Blondik ja też na smalcu, tak wogóle, to u mnie w domu używa się masła i smalcu,oliwę z oliwek do sałatek.. margaryny i oleje - zupełnie, bo to niezdrowe tłuszcze roślinne, zwłaszcza margaryna
dziewczyny nie mogę się doczekać Waszego testowania, ale ekscytująco się zapowiada.. a przecież rekord lipcowy trzeba pobić, więc do dzieła kobiety i męczyć tych facetów:PBlondik lubi tę wiadomość
-
Blondik, mów mi tak więcej
Z jednej strony patrzę i myślę: są ciut szanse, nie wygląda źle...
Z drugiej zaraz mówię sobie: ale przecież nic mi nie daje znaków, że coś miałoby się zmienić.
Z trzeciej zaś wiem, że nie każda musi mieć objawy od razu...
PODSUMOWUJĄC: nie wiem nic. Nie cieszę się, ale też nie smucę. Marzę co najwyżej.
Blondik wrote:Kropka, ale u Ciebie jest wręcz książkowy wykreskonwalianka lubi tę wiadomość
-
No ładnie, ja taka nieśmiała to mnie na pierwszy ogień z testowaniem wystawiłyście. Ehhhhh coś czuję że nic z tego nie będzie, no ale czekam cierpliwie. Rano miałam doła przez ten spadek, ale teraz znowu się nakreciłam że może jednak, że ten spadek to przez ibuprom wczoraj wieczorem, ale podświadomie wiem że to jednak tylko niepotrzebne nakręcanie się. Jeśli w tym miesiącu się nie udało to idę do gina niech dalej szuka usterek w podwoziu. Najgorsze to, że jeśli we wrześniu się nie uda to będziemy musieli zrobić z 3 miechy przerwy, bo mój idzie na operacje i pewnie dostanie jakiś antybiotyk, i będzie musiał dojść do siebie, a ja juz mam dość czekania**********************Gang 18+***********************
-
Choco, nosek do góry, wierzę, że jeszcze nie wszystko stracone!! Jak oglądałam różne wykresy ciążowe w galerii to naprawdę nie wszystkie dziewczyny mają wysokie tempki, niektóre wykresy są tak zaskakujące.... A dla nas budujące
choco lubi tę wiadomość