X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakoś zaplątałąm się ze swoimi myślami i nic nie jest w stanie mnie podnieść póki co, podnoszę się na chwilkę i zaraz znowu dołek... nic nie cieszy... kilka razy dostałam od ludzi w ciry tak, że czuję się jakbym plaskacza dostała...

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    ja jakoś zaplątałąm się ze swoimi myślami i nic nie jest w stanie mnie podnieść póki co, podnoszę się na chwilkę i zaraz znowu dołek... nic nie cieszy... kilka razy dostałam od ludzi w ciry tak, że czuję się jakbym plaskacza dostała...

Cymcia cycki do góry i do przodu twarde sztuki jesteśmy nie damy sie!!!!!

Blondik, cymcia lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia,nie łam się:0 kiedyś ty im "dosrasz" tak, że pożałują

jestem wyznawczynią "oko za oko" a nie "nadstaw drugi policzek" :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj czekaj 4,5 to było do slubu :P 6 po slubie to my ammay 10 lat i 7 miesięcy hehehehehe a znamy sie 11 i 7 miesięcy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nas krótko - 3 lata minie od ślubu w październiku,a tak o znamy się około 4-5 lat

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze stanowczo za mało pije na jutro przynosze soczek :) bo kawa herbata wychodzą mi bokiem :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my 14 lat razem z tego 5 po ślubie mija we wrześniu :)

dzięki dziewczyny za wsparcie :D
    ja jestem strasznie wrażliwa i przywiązuję się do ludzi i jeśli ktoś z biskich mi znajomych zrobi mi przykrość (nawet nieświadomie) to boli to strasznie, a jeśli takie coś spotka mnie od moich biznesowych znajomych to boli podwójnie (bo i personalnie i zawodowo)....
    jak ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardy tyłek.... a mój tyłek mięciutki jak cholera!

Katjaa lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    my 14 lat razem z tego 5 po ślubie mija we wrześniu :)

dzięki dziewczyny za wsparcie :D
    ja jestem strasznie wrażliwa i przywiązuję się do ludzi i jeśli ktoś z biskich mi znajomych zrobi mi przykrość (nawet nieświadomie) to boli to strasznie, a jeśli takie coś spotka mnie od moich biznesowych znajomych to boli podwójnie (bo i personalnie i zawodowo)....
    jak ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardy tyłek.... a mój tyłek mięciutki jak cholera!

oj kochana ja też wrażliwa i pamiętliwa jestem niestety :( ale jakos trzeba sobie radzic w tym dupiatym swiecie :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak o stażach, to nam w czerwcu stuknęło 6 lat po ślubie +8 lat przed ślubem..
    też czasem mnie wnerwia tak, że mam ochotę wyjść i trzasnąć drzwiami..pan wrażliwy, czasem nic mu nie można powiedzieć i szlag mnie trafia.. no ale nie jest tak źle, skoro wytrzymaliśmy ze sobą 14 lat..

Blondik ja też na smalcu, tak wogóle, to u mnie w domu używa się masła i smalcu,oliwę z oliwek do sałatek.. margaryny i oleje - zupełnie, bo to niezdrowe tłuszcze roślinne, zwłaszcza margaryna

dziewczyny nie mogę się doczekać Waszego testowania, ale ekscytująco się zapowiada.. a przecież rekord lipcowy trzeba pobić, więc do dzieła kobiety i męczyć tych facetów:P

Blondik lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, mów mi tak więcej :) Z jednej strony patrzę i myślę: są ciut szanse, nie wygląda źle...
    Z drugiej zaraz mówię sobie: ale przecież nic mi nie daje znaków, że coś miałoby się zmienić.
    Z trzeciej zaś wiem, że nie każda musi mieć objawy od razu...

PODSUMOWUJĄC: nie wiem nic. Nie cieszę się, ale też nie smucę. Marzę co najwyżej.
    Blondik wrote:
    Kropka, ale u Ciebie jest wręcz książkowy wykres

konwalianka lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze mozna isc na bete;) to juz drugi dzien po spadku-powinna wyjsc.

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matkoooooooo :) i co, popsuć sobie od razu już dziś humor? ;)

Arienna lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może wcześniej zatestuję ;) nie no wiem wiem, nie ma sensu.... ahhhh rwie się człowiek i przebiera nóżkami ;)

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja z moim stażem to sie nie umywam. :PPP

Też czekam na Wasze testowanie.

Mam nadzieję, że lekarz da mi w środę zwolnienie bo i tak nie jestem w stanie pracować. :/

• choco Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ładnie, ja taka nieśmiała to mnie na pierwszy ogień z testowaniem wystawiłyście. Ehhhhh coś czuję że nic z tego nie będzie, no ale czekam cierpliwie. Rano miałam doła przez ten spadek, ale teraz znowu się nakreciłam że może jednak, że ten spadek to przez ibuprom wczoraj wieczorem, ale podświadomie wiem że to jednak tylko niepotrzebne nakręcanie się. Jeśli w tym miesiącu się nie udało to idę do gina niech dalej szuka usterek w podwoziu. Najgorsze to, że jeśli we wrześniu się nie uda to będziemy musieli zrobić z 3 miechy przerwy, bo mój idzie na operacje i pewnie dostanie jakiś antybiotyk, i będzie musiał dojść do siebie, a ja juz mam dość czekania :-(

**********************Gang 18+***********************
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, nosek do góry, wierzę, że jeszcze nie wszystko stracone!! Jak oglądałam różne wykresy ciążowe w galerii to naprawdę nie wszystkie dziewczyny mają wysokie tempki, niektóre wykresy są tak zaskakujące.... A dla nas budujące :)

choco lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio wykresy różniste a im bardziej zakrecone tym bardziej ciążowe hehe i w to trzeba wierzyc ja mam ten niskotemperaturowy hmm sama nie wiem co jest ale oby na koncy było goraco i zielono

choco lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko i tego się trzymajmy :)

Arienna lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na mieście, załatwiłam parę rzeczy :P i kupiłam składniki na leczo jakoś tak mnie naszła ochota :)

Katjaa lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    byłam na mieście, załatwiłam parę rzeczy :P i kupiłam składniki na leczo jakoś tak mnie naszła ochota :)
    oo popieram ja tez kupie i zrobie bo nawet cukinie sobie z wiochy przywiozłam :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1521 1522 1523 1524 1525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ