X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, nie chce. Cały czas mnie naciąga, to cały czas musiała bym haftować a tego nie chcę. Masakra.

Trzymam kciuki za wasze niskie tempki, żeby odbiły do góry.

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nie no, nie chce. Cały czas mnie naciąga, to cały czas musiała bym haftować a tego nie chcę. Masakra.

Trzymam kciuki za wasze niskie tempki, żeby odbiły do góry.

ja przed wstaniem z łóżka musiałm zjeść kawałek suchej bułki i napić sie coli potem było znośnie ale co godzinke musiałm cos przeżuc a to ciastko a to ogórka a to kanapke

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    oooo widze że Biedronka barwy wojenne będzie malowac na twarzy i do boju!! :D to kibicuję mocno :D

szkoda córci; jeeeeny ja się nie mogę doczekać aż mój maly do przedszkola pójdzie ale to dopiero za rok we wrześniu; ciekawa jestem jak sobie poradzi :]

moja za rok juz do szkoły to jest wogóle kosmos :) dopiero sie rodziła a tu co szkoła :P
    ale mam nadzieje ze bedzie drugi maluszek i bede mogła jej cały rok towarzyszyć w drodze do i ze szkoły :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:0 dzisiaj pozytywne nastawienie od rana, cho i tak różne myśli krążą po głowie;)

pierwszy trymestr najważniejszy, wobec tego powinna byc jakaś specjalna dieta? mega wartościowa? bo mi się jesc wogóle nie chce;( na nic praktycznie nie mam ochoty. wmuszam w siebie jedzenie, a nic mi zbytnio nie smakuje;(

kupiłam sobie witaminy prenatlane, najdroższe i najbardziej witaminowe z mozliwych;)

dzis na spacerze z psiną znalazłam 3 czterolistne koniczynki, może to znak żeby tak nie panikowac?

Katjaa, Arienna lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie "wciągnęłam" 3 papierówki....pyszne....ogarnęłam ogródek, pozbierałam cukinię i pomidorki, a teraz chwilka relaksu....

• beszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)

podczytywalam Was, ale juz nie pamietam co mialam komu odpisac :( wybaczcie!!!

Kroko lacze sie w bolu. tak mnie dzis od rana mdli, ze szok!! najpierw ssanie w zoladku, ale zero apetytu...a potem juz tylko ochota na przytulanie sie z klozetowym. mam nadz.,ze jutro bedzie lepiej...i w ogole do konca tygodnia juz nei bede miala tak silnych mdlosci. w srode w nocy wyjezdzamy z mezem i nie wiem jak bym sobie poradzila w trasie z takimi mdloscciami....

Katjaa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka mnie już męczą mdłości od jakiegoś czasu. :/
    I chyba prędko nie przejdą. :/ Mam nadzieję, że lekarz da mi l4 bo nie ogarniam. :/

A gdzie wyjeżdżacie?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień...
    Choco, Arienna łączę się z Wami w niskich tempkach, moja też spadła mocno... W ogóle miałam makabryczną noc. Nie spałam prawie wcale, bo tak bolało podbrzusze, jakby mnie ktoś ciągnął za jajowody. Raz za jeden, raz za drugi... Nadal bolą ale teraz już delikatniej. Czułam to aż w udach i w krzyżu... Chyba pójdę do jakiegoś gina dzisiaj, bo może nabawiłam się jakiegoś dziadostwa :(
    Katja pij dużo wody a odpuść %
    Kroko zazdraszczam rzygania ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Tamka gdzie? Smarta na wyjeździe, Kotka szykuje wesele, Nieukowa zdobywa górę. Gdzie te babki? A Nena?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dobry dzień...
    Choco, Arienna łączę się z Wami w niskich tempkach, moja też spadła mocno... W ogóle miałam makabryczną noc. Nie spałam prawie wcale, bo tak bolało podbrzusze, jakby mnie ktoś ciągnął za jajowody. Raz za jeden, raz za drugi... Nadal bolą ale teraz już delikatniej. Czułam to aż w udach i w krzyżu... Chyba pójdę do jakiegoś gina dzisiaj, bo może nabawiłam się jakiegoś dziadostwa :(
    Katja pij dużo wody a odpuść %
    Kroko zazdraszczam rzygania ;)

Skarbie nabawiłaś się ale tylko fasolki. :P
    To się nazywa zagnieżdżenie. :P

A rzygania nie zazdraszczaj bo nie ma czego.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i jeszcze mój małż niedobry mi mówi, wiedziałaś jak jest w ciąży, chciałaś dziecka to teraz cierp. Nooo utłukę dziada. :P

Malenq, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka oczywiście że %%% już odpuściłam, córka wróciła... :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Skarbie nabawiłaś się ale tylko fasolki. :P
    To się nazywa zagnieżdżenie. :P

A rzygania nie zazdraszczaj bo nie ma czego.
    Serio??? To chyba raczej wyrywanie macicy z korzeniami :P Bolało Cię tak kiedyś?

Nenaaa to już długo tu nie zaglądała, tak samo Helenq.... :(

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Aaaa i jeszcze mój małż niedobry mi mówi, wiedziałaś jak jest w ciąży, chciałaś dziecka to teraz cierp. Nooo utłukę dziada. :P

mój tak samo mówił hehehe ale ja chętnie przyjmę wszystkie objawy byle sie udało :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, my do Norwegiidodomku wracamy. Maz i ja autem, a dzieciaki z moja mama przyleca w sobote :)

Ja mdlosci tez juz mam od jakiegos czasu, ale te dzisiejsze to jakis koszmar. Do tego biegunka :/ musze sie w koncu wybrac pod prysznic i zmusic do zjedzenia kanapki, bo na 10 pedze do fryzjera :)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam moje miłe panie, trzeba chałupkę posprzątać, jakiś obiad zmontować a po południu z dzieciem nad wodę idziey :]

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja uciekam moje miłe panie, trzeba chałupkę posprzątać, jakiś obiad zmontować a po południu z dzieciem nad wodę idziey :]
    Ale masz fajnie.... Ja do najbliższej wody mam 40km, więc to wyprawa normalnie i jakoś nigdy się zebrać nie możemy :)

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio ja w pracy hehe ale juz sie doczekac nie moge jak po ZUz pojade
    na obaidek fasolka szparagowa mamut ;) jajeczko i ziemniaczki z masełkiem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nio ja w pracy hehe ale juz sie doczekac nie moge jak po ZUz pojade
    na obaidek fasolka szparagowa mamut ;) jajeczko i ziemniaczki z masełkiem
    OOoooo.... Mniam... :) Uwielbiam fasolkę :) A u mnie standardowo pomidorowa będzie :) Bo rosołek niedzielny został :)

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio ja gootowałam u tesciów wiec został rosołek szwagrowi :p
    ale za to przywiozłam 20kg ogórków bedą sie kisic
    3kg tego mamuta fasolki
    pomidorki mmmniam

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1516 1517 1518 1519 1520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ