My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Nie no, nie chce. Cały czas mnie naciąga, to cały czas musiała bym haftować a tego nie chcę. Masakra.
Trzymam kciuki za wasze niskie tempki, żeby odbiły do góry.
ja przed wstaniem z łóżka musiałm zjeść kawałek suchej bułki i napić sie coli potem było znośnie ale co godzinke musiałm cos przeżuc a to ciastko a to ogórka a to kanapke -
Czarnula87 wrote:oooo widze że Biedronka barwy wojenne będzie malowac na twarzy i do boju!!
to kibicuję mocno
szkoda córci; jeeeeny ja się nie mogę doczekać aż mój maly do przedszkola pójdzie ale to dopiero za rok we wrześniu; ciekawa jestem jak sobie poradzi :]
moja za rok juz do szkoły to jest wogóle kosmosdopiero sie rodziła a tu co szkoła
ale mam nadzieje ze bedzie drugi maluszek i bede mogła jej cały rok towarzyszyć w drodze do i ze szkołyCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
witam:0 dzisiaj pozytywne nastawienie od rana, cho i tak różne myśli krążą po głowie;)
pierwszy trymestr najważniejszy, wobec tego powinna byc jakaś specjalna dieta? mega wartościowa? bo mi się jesc wogóle nie chce;( na nic praktycznie nie mam ochoty. wmuszam w siebie jedzenie, a nic mi zbytnio nie smakuje;(
kupiłam sobie witaminy prenatlane, najdroższe i najbardziej witaminowe z mozliwych;)
dzis na spacerze z psiną znalazłam 3 czterolistne koniczynki, może to znak żeby tak nie panikowac?Katjaa, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej
podczytywalam Was, ale juz nie pamietam co mialam komu odpisacwybaczcie!!!
Kroko lacze sie w bolu. tak mnie dzis od rana mdli, ze szok!! najpierw ssanie w zoladku, ale zero apetytu...a potem juz tylko ochota na przytulanie sie z klozetowym. mam nadz.,ze jutro bedzie lepiej...i w ogole do konca tygodnia juz nei bede miala tak silnych mdlosci. w srode w nocy wyjezdzamy z mezem i nie wiem jak bym sobie poradzila w trasie z takimi mdloscciami....Katjaa lubi tę wiadomość
-
Dobry dzień...
Choco, Arienna łączę się z Wami w niskich tempkach, moja też spadła mocno... W ogóle miałam makabryczną noc. Nie spałam prawie wcale, bo tak bolało podbrzusze, jakby mnie ktoś ciągnął za jajowody. Raz za jeden, raz za drugi... Nadal bolą ale teraz już delikatniej. Czułam to aż w udach i w krzyżu... Chyba pójdę do jakiegoś gina dzisiaj, bo może nabawiłam się jakiegoś dziadostwa
Katja pij dużo wody a odpuść %
Kroko zazdraszczam rzyganiaKatjaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dobry dzień...
Choco, Arienna łączę się z Wami w niskich tempkach, moja też spadła mocno... W ogóle miałam makabryczną noc. Nie spałam prawie wcale, bo tak bolało podbrzusze, jakby mnie ktoś ciągnął za jajowody. Raz za jeden, raz za drugi... Nadal bolą ale teraz już delikatniej. Czułam to aż w udach i w krzyżu... Chyba pójdę do jakiegoś gina dzisiaj, bo może nabawiłam się jakiegoś dziadostwa
Katja pij dużo wody a odpuść %
Kroko zazdraszczam rzygania
Skarbie nabawiłaś się ale tylko fasolki.
To się nazywa zagnieżdżenie.
A rzygania nie zazdraszczaj bo nie ma czego. -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Skarbie nabawiłaś się ale tylko fasolki.
To się nazywa zagnieżdżenie.
A rzygania nie zazdraszczaj bo nie ma czego.Bolało Cię tak kiedyś?
Nenaaa to już długo tu nie zaglądała, tak samo Helenq.... -
Krokodylica wrote:Aaaa i jeszcze mój małż niedobry mi mówi, wiedziałaś jak jest w ciąży, chciałaś dziecka to teraz cierp. Nooo utłukę dziada.
mój tak samo mówił hehehe ale ja chętnie przyjmę wszystkie objawy byle sie udało -
Kroko, my do Norwegiidodomku wracamy. Maz i ja autem, a dzieciaki z moja mama przyleca w sobote
Ja mdlosci tez juz mam od jakiegos czasu, ale te dzisiejsze to jakis koszmar. Do tego biegunkamusze sie w koncu wybrac pod prysznic i zmusic do zjedzenia kanapki, bo na 10 pedze do fryzjera
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja uciekam moje miłe panie, trzeba chałupkę posprzątać, jakiś obiad zmontować a po południu z dzieciem nad wodę idziey :]
-
Biedroneczka83 wrote:nio ja w pracy hehe ale juz sie doczekac nie moge jak po ZUz pojade
na obaidek fasolka szparagowa mamutjajeczko i ziemniaczki z masełkiem
Uwielbiam fasolkę
A u mnie standardowo pomidorowa będzie
Bo rosołek niedzielny został