X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dybry...
    U mnie dzisiaj szaleństwo... Tempka popełniła samobójstwo :) Spała tak bardzo, że OF anulował owulacje i stwierdził, ze mam dzień płodny... Tylko, że mnie wszystko boli i nie mam ochoty na serducha już... Szyjkę mam tak wysoko, że ledwo dosięgam, ale mięciutka to ona nie jest :/
    Kur%$@ cały ten cykl to jakiś żart...

Anuśka jutro odbije! Pewnie groszek się zadomawia :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry..
    Anuśka faktycznie temperatura skacze, jak szalona..no nie ma wyjścia.. trzeba działać.. dalej :)

kropka, no wiesz.. Twoje wyżyny same mówią za siebie..

Dzień dobry miłe Panie

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska-ale dałaś czadu z tempka :)
    Bryyyyyy
    Ja juz po bieganiu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 06:47

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Bryyyyyy
    Ja juz po bieganiu :)

bry.. a ja dopiero śniadanie zaliczyłam..siet.. ide chociaż włosy umyć coby nie było :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    bry.. a ja dopiero śniadanie zaliczyłam..siet.. ide chociaż włosy umyć coby nie było :)
    Bry a ja spać jednak nie mogę i mi smutno... I palić mi się chce :( I płakać... Beznadziejnie się czuję :(

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    i znów dziś niziutko aż sama sie sobie dziwie hehehe
    już w pracy jestem Zuza nawet nie płakała i można powiedziec chcętnie została w przedszkolku :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja czekam na teściów bo po młodego mają przyjechać i lecę do pracy. Właśnie śniadanie wtryniam

Dzisiaj dzien @ u mnie. Rano musiałam zmierzyć tempkę wcześniej niż zwykle, jak ją sprawdzałam to cały termometr miałam w kremowym sluzie. Brzuch mnie rano pobolewał i na razie spokój. Czekam cierpliwie aż się franca ujawni.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 07:10

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Biedronka a czemu ty płaczesz?
    Czarnula tylko się cieszyć ze to był kilkugodzinny wqrw. Ja już kilka dni chodzę nabuzowana, ale też chyba trochę mniej niż zazwyczaj.

a nie wiem sama odkąd mała wczoraj tak pałakała w przedszkolu to mnie sie jakiś wyrzut sumienia właczył ale juz ok :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka nie smutaj, tylko działaj!

Czarnula..a może nie przyjdzie? tempka się jednak trzyma

Bieroneczko, to super, ze córa już się nieco zaaklimatyzowała

A ja umyłam łebek, uczesałam, pomalowałam sie, kawusia zrobiona, młody się szykuje do przedszkola.. no jakoś sie pozbierałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 07:29

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    maz jest stolarzem chcelismy cos wtymkierunku :)
    dodatkowo misie koncza 2 lata preferyncyjnego zusu wiec pewnie zamkne dzialanosc a ne chce stracic klinetow :)
    wiec uslugi inf by byly podpiete ;) ale ostatnio pwadlam na pmysl u nas ksoncznia nie daleo las obiekty rekreacyjne ..duzo ludzi po lesce z dzecmi.. ja kochm robic salati i tak pomyslalam zeby zrobc u nas na podworku budke ze zdrowa zwnoscia :)
    tzn swiezo wyciskane soki ..lody robione samodzielnie ( na latow) jakies dobre zapieknami, tosty na zime .. a do tego wszytsie swieze salatki ..np z dowozm do firm :)

dodatow maz wpadl na pomysl z racje z emamy zwierzai zeby np porobic z palet ,, skrzynek taki tor dla kota :P labirynt itp :)

a jakies wypasione budy dla psów, domki dla kotów lub np świnek morskich??

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko raczej przyjdzie, też mnie śluz zdziwił, bo nigdy nie mam w dniu spodziewanej @. Ale już czuję, że mnie bolą z tyłu plecy typowo jak na okres zawsze :]

Mogła by franca się pokazac zanim do pracy pójdę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry....

Podpinam się pod płaczące, lub zdenerwowane........dzisiaj w nocy spałam na kanapie, tak mnie mój wqrwił :-/ ech do dupy to wszystko...............

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka nie smutkuj kochana tylko działaj :)
    Malenq co jest ach ci faceci nawet ciężarną żonę wkurzają bryy

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff... Przyszedł małż i mnie pocieszył troszku :) więc serducho do kolekcji mamy...
    Malenq a co ten Twój mąż odwalił? I czemu Ty na kanapie? Jak naodwalał to on powinien na kanapie spać...

Arienna lubi tę wiadomość

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Uffff... Przyszedł małż i mnie pocieszył troszku :) więc serducho do kolekcji mamy...
    Malenq a co ten Twój mąż odwalił? I czemu Ty na kanapie? Jak naodwalał to on powinien na kanapie spać...

ach Anuś poranny seksik na obudzenie hehe :) jak ja wstaje to małża już nie ma a śpi z nami Zuz heheh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś bedzie wieczorny :)

a no i wit zacznie dziś bo wypłaty wczoraj nie było :/ szef "zapomniał" wrrrr

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka i prawidłowo!

Malenq - ajj..współczuję.. mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia raz dwa..

Czarnula - skoro to coś dziwnego, to niekoniecznie..

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ach Anuś poranny seksik na obudzenie hehe :) jak ja wstaje to małża już nie ma a śpi z nami Zuz heheh
    Nasza Zuza na szczęście już wyrosła z wskakiwania nam pod kołderkę, więc skoro wieczorem my śpimy a dzieciaki nie to rano my szalejemy a dzieciaki śpią ;D

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ales się ustawiła.. Tymek nie śpi z nami odkąd skończył 2 lata.. no czasem moze wpadnie z rana, ale rzadko :) łóżko jest nasze i tego się trzymamy!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)

Anuśka, jeśli tak Cię mąż będzie pocieszał cały czas to płacz kochanie na zdrowie ;)

u mnie zgodnie z Waszym życzeniem temperaturka skoczyła :), jajniki bolą mnie dalej i to na zmianę raz jeden raz drugi i zalało mnie kremowym ... małż się nawet napalił i zapytał jak szybko mogę zrobić test by coś wyszło :P

noc miałam koszmarną, śniło mi się że mnie obecny exszef wyrzucał z mojej poprzedniej pracy ( z której odeszłam by się przenieść do miasta mojego męża) masakra jakaś.... dziś muszę jechać porozwozić CV matulu jak ja tego nie lubię :(

Anuśka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1528 1529 1530 1531 1532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ