My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dybry...
U mnie dzisiaj szaleństwo... Tempka popełniła samobójstwoSpała tak bardzo, że OF anulował owulacje i stwierdził, ze mam dzień płodny... Tylko, że mnie wszystko boli i nie mam ochoty na serducha już... Szyjkę mam tak wysoko, że ledwo dosięgam, ale mięciutka to ona nie jest
Kur%$@ cały ten cykl to jakiś żart...
Anuśka jutro odbije! Pewnie groszek się zadomawiaAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, ja czekam na teściów bo po młodego mają przyjechać i lecę do pracy. Właśnie śniadanie wtryniam
Dzisiaj dzien @ u mnie. Rano musiałam zmierzyć tempkę wcześniej niż zwykle, jak ją sprawdzałam to cały termometr miałam w kremowym sluzie. Brzuch mnie rano pobolewał i na razie spokój. Czekam cierpliwie aż się franca ujawni.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 07:10
-
choco wrote:Biedronka a czemu ty płaczesz?
Czarnula tylko się cieszyć ze to był kilkugodzinny wqrw. Ja już kilka dni chodzę nabuzowana, ale też chyba trochę mniej niż zazwyczaj.
a nie wiem sama odkąd mała wczoraj tak pałakała w przedszkolu to mnie sie jakiś wyrzut sumienia właczył ale juz ok -
Anuśka nie smutaj, tylko działaj!
Czarnula..a może nie przyjdzie? tempka się jednak trzyma
Bieroneczko, to super, ze córa już się nieco zaaklimatyzowała
A ja umyłam łebek, uczesałam, pomalowałam sie, kawusia zrobiona, młody się szykuje do przedszkola.. no jakoś sie pozbierałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 07:29
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:maz jest stolarzem chcelismy cos wtymkierunku
dodatkowo misie koncza 2 lata preferyncyjnego zusu wiec pewnie zamkne dzialanosc a ne chce stracic klinetow
wiec uslugi inf by byly podpieteale ostatnio pwadlam na pmysl u nas ksoncznia nie daleo las obiekty rekreacyjne ..duzo ludzi po lesce z dzecmi.. ja kochm robic salati i tak pomyslalam zeby zrobc u nas na podworku budke ze zdrowa zwnoscia
tzn swiezo wyciskane soki ..lody robione samodzielnie ( na latow) jakies dobre zapieknami, tosty na zime .. a do tego wszytsie swieze salatki ..np z dowozm do firm
dodatow maz wpadl na pomysl z racje z emamy zwierzai zeby np porobic z palet ,, skrzynek taki tor dla kotalabirynt itp
a jakies wypasione budy dla psów, domki dla kotów lub np świnek morskich?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Uffff... Przyszedł małż i mnie pocieszył troszku
więc serducho do kolekcji mamy...
Malenq a co ten Twój mąż odwalił? I czemu Ty na kanapie? Jak naodwalał to on powinien na kanapie spać...
ach Anuś poranny seksik na obudzenie hehejak ja wstaje to małża już nie ma a śpi z nami Zuz heheh
-
Biedroneczka83 wrote:ach Anuś poranny seksik na obudzenie hehe
jak ja wstaje to małża już nie ma a śpi z nami Zuz heheh
-
Biedroneczka83 wrote:ach Anuś poranny seksik na obudzenie hehe
jak ja wstaje to małża już nie ma a śpi z nami Zuz heheh
łóżko jest nasze i tego się trzymamy!
-
hej dziewczynki
Anuśka, jeśli tak Cię mąż będzie pocieszał cały czas to płacz kochanie na zdrowie
u mnie zgodnie z Waszym życzeniem temperaturka skoczyła, jajniki bolą mnie dalej i to na zmianę raz jeden raz drugi i zalało mnie kremowym ... małż się nawet napalił i zapytał jak szybko mogę zrobić test by coś wyszło
noc miałam koszmarną, śniło mi się że mnie obecny exszef wyrzucał z mojej poprzedniej pracy ( z której odeszłam by się przenieść do miasta mojego męża) masakra jakaś.... dziś muszę jechać porozwozić CV matulu jak ja tego nie lubięAnuśka lubi tę wiadomość