X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dybry...
    U mnie dzisiaj szaleństwo... Tempka popełniła samobójstwo :) Spała tak bardzo, że OF anulował owulacje i stwierdził, ze mam dzień płodny... Tylko, że mnie wszystko boli i nie mam ochoty na serducha już... Szyjkę mam tak wysoko, że ledwo dosięgam, ale mięciutka to ona nie jest :/
    Kur%$@ cały ten cykl to jakiś żart...

Anuśka jutro odbije! Pewnie groszek się zadomawia :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry..
    Anuśka faktycznie temperatura skacze, jak szalona..no nie ma wyjścia.. trzeba działać.. dalej :)

kropka, no wiesz.. Twoje wyżyny same mówią za siebie..

Dzień dobry miłe Panie

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska-ale dałaś czadu z tempka :)
    Bryyyyyy
    Ja juz po bieganiu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 06:47

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Bryyyyyy
    Ja juz po bieganiu :)

bry.. a ja dopiero śniadanie zaliczyłam..siet.. ide chociaż włosy umyć coby nie było :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    bry.. a ja dopiero śniadanie zaliczyłam..siet.. ide chociaż włosy umyć coby nie było :)
    Bry a ja spać jednak nie mogę i mi smutno... I palić mi się chce :( I płakać... Beznadziejnie się czuję :(

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    i znów dziś niziutko aż sama sie sobie dziwie hehehe
    już w pracy jestem Zuza nawet nie płakała i można powiedziec chcętnie została w przedszkolku :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja czekam na teściów bo po młodego mają przyjechać i lecę do pracy. Właśnie śniadanie wtryniam

Dzisiaj dzien @ u mnie. Rano musiałam zmierzyć tempkę wcześniej niż zwykle, jak ją sprawdzałam to cały termometr miałam w kremowym sluzie. Brzuch mnie rano pobolewał i na razie spokój. Czekam cierpliwie aż się franca ujawni.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 07:10

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Biedronka a czemu ty płaczesz?
    Czarnula tylko się cieszyć ze to był kilkugodzinny wqrw. Ja już kilka dni chodzę nabuzowana, ale też chyba trochę mniej niż zazwyczaj.

a nie wiem sama odkąd mała wczoraj tak pałakała w przedszkolu to mnie sie jakiś wyrzut sumienia właczył ale juz ok :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka nie smutaj, tylko działaj!

Czarnula..a może nie przyjdzie? tempka się jednak trzyma

Bieroneczko, to super, ze córa już się nieco zaaklimatyzowała

A ja umyłam łebek, uczesałam, pomalowałam sie, kawusia zrobiona, młody się szykuje do przedszkola.. no jakoś sie pozbierałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 07:29

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    maz jest stolarzem chcelismy cos wtymkierunku :)
    dodatkowo misie koncza 2 lata preferyncyjnego zusu wiec pewnie zamkne dzialanosc a ne chce stracic klinetow :)
    wiec uslugi inf by byly podpiete ;) ale ostatnio pwadlam na pmysl u nas ksoncznia nie daleo las obiekty rekreacyjne ..duzo ludzi po lesce z dzecmi.. ja kochm robic salati i tak pomyslalam zeby zrobc u nas na podworku budke ze zdrowa zwnoscia :)
    tzn swiezo wyciskane soki ..lody robione samodzielnie ( na latow) jakies dobre zapieknami, tosty na zime .. a do tego wszytsie swieze salatki ..np z dowozm do firm :)

dodatow maz wpadl na pomysl z racje z emamy zwierzai zeby np porobic z palet ,, skrzynek taki tor dla kota :P labirynt itp :)

a jakies wypasione budy dla psów, domki dla kotów lub np świnek morskich??

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko raczej przyjdzie, też mnie śluz zdziwił, bo nigdy nie mam w dniu spodziewanej @. Ale już czuję, że mnie bolą z tyłu plecy typowo jak na okres zawsze :]

Mogła by franca się pokazac zanim do pracy pójdę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry....

Podpinam się pod płaczące, lub zdenerwowane........dzisiaj w nocy spałam na kanapie, tak mnie mój wqrwił :-/ ech do dupy to wszystko...............

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka nie smutkuj kochana tylko działaj :)
    Malenq co jest ach ci faceci nawet ciężarną żonę wkurzają bryy

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff... Przyszedł małż i mnie pocieszył troszku :) więc serducho do kolekcji mamy...
    Malenq a co ten Twój mąż odwalił? I czemu Ty na kanapie? Jak naodwalał to on powinien na kanapie spać...

Arienna lubi tę wiadomość

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Uffff... Przyszedł małż i mnie pocieszył troszku :) więc serducho do kolekcji mamy...
    Malenq a co ten Twój mąż odwalił? I czemu Ty na kanapie? Jak naodwalał to on powinien na kanapie spać...

ach Anuś poranny seksik na obudzenie hehe :) jak ja wstaje to małża już nie ma a śpi z nami Zuz heheh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś bedzie wieczorny :)

a no i wit zacznie dziś bo wypłaty wczoraj nie było :/ szef "zapomniał" wrrrr

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka i prawidłowo!

Malenq - ajj..współczuję.. mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia raz dwa..

Czarnula - skoro to coś dziwnego, to niekoniecznie..

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ach Anuś poranny seksik na obudzenie hehe :) jak ja wstaje to małża już nie ma a śpi z nami Zuz heheh
    Nasza Zuza na szczęście już wyrosła z wskakiwania nam pod kołderkę, więc skoro wieczorem my śpimy a dzieciaki nie to rano my szalejemy a dzieciaki śpią ;D

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ales się ustawiła.. Tymek nie śpi z nami odkąd skończył 2 lata.. no czasem moze wpadnie z rana, ale rzadko :) łóżko jest nasze i tego się trzymamy!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)

Anuśka, jeśli tak Cię mąż będzie pocieszał cały czas to płacz kochanie na zdrowie ;)

u mnie zgodnie z Waszym życzeniem temperaturka skoczyła :), jajniki bolą mnie dalej i to na zmianę raz jeden raz drugi i zalało mnie kremowym ... małż się nawet napalił i zapytał jak szybko mogę zrobić test by coś wyszło :P

noc miałam koszmarną, śniło mi się że mnie obecny exszef wyrzucał z mojej poprzedniej pracy ( z której odeszłam by się przenieść do miasta mojego męża) masakra jakaś.... dziś muszę jechać porozwozić CV matulu jak ja tego nie lubię :(

Anuśka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1528 1529 1530 1531 1532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ