My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:ales się ustawiła.. Tymek nie śpi z nami odkąd skończył 2 lata.. no czasem moze wpadnie z rana, ale rzadko
łóżko jest nasze i tego się trzymamy!
ona śpi od jakiegos czasu u siebie ale ok 3 -4 rano przyłazikuje do nas hehehe chyba ze bardzo sie wymeczy dnia poprzedniego to do 7 spi u siebie a ze juz do przedszkola chodzi to spacerek o 3 rano jest hehhe -
Hej dziewczyny
Czarnula sluz taki moze byc po lutce albo...
Anus nie denerwuj się jutro odbije zapewne dlategi zlikwidowano ovulke bo mssz taki sluz plodny
Kropka brak objawow to tez dobry znak
Konwalijko myslimy nad tym intensywnie
U mnie troche w gore ale to norma stresuje sie przed tym psychologiem. Troche liczę na to ze moze sie uda z tym L4 przy okazji a w piatek jefziemy po ta genetyke ehhh -
nick nieaktualnyGroszku "czemu ja na kanapie?" a Ty chłopów nie znasz...od mojego usłyszałam "mnie nie przeszkadzasz, jak śpisz obok..."..........a że mnie wczoraj przeszkadzało (po kłótni), to moja sprawa.....więc wolałam spać na kanapie, niż obok Jego, bo bym jeszcze udusiła jakby spał.....
ech ja wiem, że kłótnie są i będą...tylko już jestem zmęczona, wiecznie coś...wiecznie jest jakiś "problem" ...... -
hejka, obudziły mnie poranne mdłości i sny o moim zmarłym dziadku, co to może znaczyc? dziś wybiorę się na cmentarz.
Ania_84 pomysł na biznes fajny, zawsze można otworzy firme "pod szyldem innowacyjnym" a potem dopisywac kolejne gałęzie działalności.
z rzeczy innowacyjnych, na które jest popyt w internecie to drewniane akcesoria na sesje dziecięce. wydaje mi się, że zrobienie takich gadzetów nie zajmuje dużo czasu, a są one bardzo drogie, my za nasze płacilismy w sumie ponad 2 tys. np. samolot 360zł.
przykładowe tutaj: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.481971428533836.111701.481965595201086&type=3
byłabym wierną klientką
ale pogoda okropna, oczywiscie głowa mnie boli;/
dzisiaj mam dzień marudzenia i narzekaniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny
Czarnula sluz taki moze byc po lutce albo...
Anus nie denerwuj się jutro odbije zapewne dlategi zlikwidowano ovulke bo mssz taki sluz plodny
Kropka brak objawow to tez dobry znak
Konwalijko myslimy nad tym intensywnie
U mnie troche w gore ale to norma stresuje sie przed tym psychologiem. Troche liczę na to ze moze sie uda z tym L4 przy okazji a w piatek jefziemy po ta genetyke ehhh
Kochana a Twoja tempka też ładniehmm a moze jednak sie uda i bedzie niespodzianka
-
Ania_84 wrote:
U mnie troche w gore ale to norma stresuje sie przed tym psychologiem. Troche liczę na to ze moze sie uda z tym L4 przy okazji a w piatek jefziemy po ta genetyke ehhh
No i nam się termometry rozjechały, chyba dlatego, że Twój różowy a mój niebieski
Nie stresuj się Kochana, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 08:16
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Groszku "czemu ja na kanapie?" a Ty chłopów nie znasz...od mojego usłyszałam "mnie nie przeszkadzasz, jak śpisz obok..."..........a że mnie wczoraj przeszkadzało (po kłótni), to moja sprawa.....więc wolałam spać na kanapie, niż obok Jego, bo bym jeszcze udusiła jakby spał.....
ech ja wiem, że kłótnie są i będą...tylko już jestem zmęczona, wiecznie coś...wiecznie jest jakiś "problem" ......
Oj Malenq wiem jak to jest, a chłop wielki i silny, więc siłą na kanapę nie przepchniesz... Ale kibicuję, żeby szybko poszedł po rozum do głowy i ładnie przeprosił -
a mnie mój wczoraj rozbroił mówi mi tak:
R: wiesz w pracy laski pytały czy jesteśmy już w ciąży?? (pracuje on jego młodszy kolega i 5 bab hehehe)
Ja: a co powiedziałes im że sie staramy/??
R: nie chlapnałem tylko kiedyś że w kwietniu odstawiliśmy tabletki i sie smieją ze mnie ze mi sie sperma zestarzała
padłam i ze starej spermy i z liczby mnogiej w jego wypowiedziach heheheBlondik lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a mnie mój wczoraj rozbroił mówi mi tak:
R: wiesz w pracy laski pytały czy jesteśmy już w ciąży?? (pracuje on jego młodszy kolega i 5 bab hehehe)
R: nie chlapnałem tylko kiedyś że w kwietniu odstawiliśmy tabletki i sie smieją ze mnie ze mi sie sperma zestarzała
padłam i ze starej spermy i z liczby mnogiej w jego wypowiedziach hehehe
i bardzo dobre podejście ma chłopina, niech czuje odpowiedzialnośćCiąża będzie Wasza nie Twoja
Blondik lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a mnie mój wczoraj rozbroił mówi mi tak:
padłam i ze starej spermy i z liczby mnogiej w jego wypowiedziach hehehe
Hi hi dobre... Mój jak za długą przerwę w serduchowaniu mamy, to mówi, że dzwoniły plemniory do niego i mówiły ze lada moment będą z balkonikiem chodzić albo na wózku jeździć bo się starzejąNo i trzeba wtedy starsze wypuścić i młodszym miejsce zrobić
Blondik, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu 3mam kciuki za powodzenia spraw:)
a co do małża "gdybym zniknęła na kilka/kilkanaście dni" to może byłoby mu to "kubłem zimnej wody"...... ale nie mam gdzie tak zniknąć, więc muszę jakoś wytrzymać....albo żeby go znowu wysłali na kilka dni....boszzz z każdym rokiem jest coraz gorzej ..... wiem, że teraz "czarno widzę" ale jakoś nawet "godzić mi się nie chce" - bo to będzie godzenie się na maksymalnie dwa dni.....
boszzz GROSZKU dopiero zauważyłam ten spadek.....
nie przeprosi - to nie ten typ...raczej zacznie się zachowywać jakby nigdy nic się nie stało....a mnie to jeszcze bardziej wqrwia....cóż życie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 08:28
-
Malenq wrote:Aniu 3mam kciuki za powodzenia spraw:)
a co do małża "gdybym zniknęła na kilka/kilkanaście dni" to może byłoby mu to "kubłem zimnej wody"...... ale nie mam gdzie tak zniknąć, więc muszę jakoś wytrzymać....albo żeby go znowu wysłali na kilka dni....boszzz z każdym rokiem jest coraz gorzej ..... wiem, że teraz "czarno widzę" ale jakoś nawet "godzić mi się nie chce" - bo to będzie godzenie się na maksymalnie dwa dni.....
boszzz GROSZKU dopiero zauważyłam ten spadek.....
nie przeprosi - to nie ten typ...raczej zacznie się zachowywać jakby nigdy nic się nie stało....a mnie to jeszcze bardziej wqrwia....cóż życie....A spadek jest dziwny... A może dobry... Od trzech ni piję inofolic i mam piękny śluz a teraz ten spadek... Może faktyczne dopiero owulka nadchodzi...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:nie jest najgorzej, ale lepiej już nie będzie.....
jeszcze w czerwcu "to MY byliśmy w ciąży" - teraz w ciąży jestem JA.....
to nie załamka, znam życie, potrafi dawać kopniaka...ale po prostu muszę wypracować "inny system funkcjonowania".....A chłopa wałkiem przez łeb... Niech się ocknie
Malenq lubi tę wiadomość