X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, chetnie ci oddam troche moich mdlosci, bo na nas dwie wystarcza ;)

Ania, super reakcja tesciowej

Ania - gorszek....dla mnie wyglada, jakby Twoj organizm przygotowywal sie do owu i moze z powodu stresow i wyczekiwania oddala sie?

wiecej nie pamietam - przperaszam

aaaa

Kotka, jak przygotowania do wesela? pisalas o wysokich kosztach, ale warto ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka - a skad wiesz ze was podczytuje od ß0l godziny ;). Widzisz mnie przezmonitor ;)?

Ahh strasu kupa. Wczoraj obraczki wybirealismy. Beda tytanowe ze zlotem i brylancikiem dla mnie. W sobote dzien zero - podpiszemy umowe z sala, kamerzystami, z sukienka i moze zespolem.

W ogole to najbardziej szczesliwa jestem z kamerzystow bo to dla nich przesunelismy termin ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka to tak jak my :) podpasowalism wsio pod kamerzystow i zespol :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nei wiem co sie dzieje.

Od dwoch dni boli mnie bardzo prawy jajnik i w ogole podbrzusze. Jak na owulke ale mocniej niz zwykle. Dzisiaj rano po przytulankach zaczelam lekko krwawic. Juz mi sie zdazalo ze mialam plamienia ale to byly takei braowe plamienia a dzisiaj to zywa krew, nie duzo ale jednak. Cos moj organizm swiruje :/. A do tego dostalam ziolka wlasnie ktore mialy te plamienia zlikwidowac (castagnus miedzy innymi).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:09

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam d"ja :) fotografa rewela z Bielska kamery prywatne :) ale za to fotograf zrobił mase cudnych fotek bo był od ubierania aż do oczepin :) i plener

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoka, bo ja matka polka mam oczy dookola glowy i wiem, widze wszystko, hahahaha tak moj starszy syn mowi ;)

moze twoj organizm tak reaguje na stresy zw. z weselem. a kiedy slub? jesli mozna wiedziec....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Dziewczyny nei wiem co sie dzieje.

Od dwoch dni boli mnie bardzo prawy jajnik i w ogole podbrzusze. Jak na owulke ale mocniej niz zwykle. Dzisiaj rano po przytulankach zaczelam lekko krwawic. Juz mi sie zdazalo ze mialam plamienia ale to byly takei braowe plamienia a dzisiaj to zywa krew, nie duzo ale jednak. Cos moj organizm swiruje :/. A do tego dostalam ziolka wlasnie ktore mialy te plamienia zlikwidowac (castagnus miedzy innymi).

Kotkka nio mnie castagnus tak średnio cykle uregulował hmm co do plamień i tego bólu to nie mam pojęcia co to moze byc

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Ktoka, bo ja matka polka mam oczy dookola glowy i wiem, widze wszystko, hahahaha tak moj starszy syn mowi ;)

moze twoj organizm tak reaguje na stresy zw. z weselem. a kiedy slub? jesli mozna wiedziec....

Moze to od stresu faktycznie. Narazie data 10.10.14 ;). Ale mysmy juz wszystko przerabiali w pazdzierniku :D. Ksiadz stwierdzil ze nas zabije bo mnie w kalendarzu na slub ma wpisana juz w trzech innych miejscach ;)

Ania_84, Arienna lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otka moze to owulkowe plemianie.. albo po portsu zaostro podzialaliscie :)
    lub srawdz czy niemasz jakiejs nadzerki

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Kotkka nio mnie castagnus tak średnio cykle uregulował hmm co do plamień i tego bólu to nie mam pojęcia co to moze byc

Napewno zaleta jest to ze mi troche cykl sie wydluzyl (tzn I faza). Wczesniej miewalam owulke raczej ok 11-12 dc. A jednak lepiej jak jajeczko sobie troszke podrosnie wiec jesli teraz mialam faktycznie owu doeprio w 14dc to jest pewien postep. Dztisiaj zaaplikuje progesteron. W przyszlam cyklu ostatnia proba a potenm biore antyki na cykl przed slubem bo akurat by mi @ na slub wypadla a do tego wypryszczylo by mnie a ja mam kiece bez plecow i na dziobie tez nie chce miec pryszsczy na slub. Zarejestruje sie tez juz do mojej kliniki znowu, niech mnie wpisza na listopad na laparoskopie juz (mialam miec 3 miesiace temu ale postanowilam sprobowac troche naturalnych metod zanim mnie pokroja).

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek dziew2częta :)
    Co się wydarzyło jak mnie nie było? :) Proszę o krótką relację ;)
    U mnie wszystko ok, a był wujo z ameryki z rodziną i miałam zalatane dwa dni, ale wszystko na plus :)
    Miłego dzionka życzę Wszystkim :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    otka moze to owulkowe plemianie.. albo po portsu zaostro podzialaliscie :)
    lub srawdz czy niemasz jakiejs nadzerki

Ide za tydzien na cytologie to mnie sprawdza.

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Napewno zaleta jest to ze mi troche cykl sie wydluzyl (tzn I faza). Wczesniej miewalam owulke raczej ok 11-12 dc. A jednak lepiej jak jajeczko sobie troszke podrosnie wiec jesli teraz mialam faktycznie owu doeprio w 14dc to jest pewien postep. Dztisiaj zaaplikuje progesteron. W przyszlam cyklu ostatnia proba a potenm biore antyki na cykl przed slubem bo akurat by mi @ na slub wypadla a do tego wypryszczylo by mnie a ja mam kiece bez plecow i na dziobie tez nie chce miec pryszsczy na slub. Zarejestruje sie tez juz do mojej kliniki znowu, niech mnie wpisza na listopad na laparoskopie juz (mialam miec 3 miesiace temu ale postanowilam sprobowac troche naturalnych metod zanim mnie pokroja).

i dobrze :) bardzo dobre myślenie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dzień doberek dziew2częta :)
    Co się wydarzyło jak mnie nie było? :) Proszę o krótką relację ;)
    U mnie wszystko ok, a był wujo z ameryki z rodziną i miałam zalatane dwa dni, ale wszystko na plus :)
    Miłego dzionka życzę Wszystkim :)

o prosze jakie odwiedzinki :)
    jak tam samopoczucie??

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    o prosze jakie odwiedzinki :)
    jak tam samopoczucie??
    A dziękuję nie narzekam, delikatne mdłości ale bez wymiotów, no jedyne co mi może czasami przeszkadzać to ból cycków :/ Ale ogólnie całkiem dobrze :)
    A wujo był pierwszy raz w Polsce, ani słowa po polsku z tłumaczem i drzewo genealogiczne robi - nudzi się na emeryturze widocznie ;) heheh fajnie to wyglądało notesik i wszystko skrupulatnie notował :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooooo a co tu się działo??? :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) jednak godzinkę się przekimałam i od razu mi lepiej :)
    co do drewnianych rzeczy są przepiękne,

Aniu a jakbyście robili ręcznie wykonane mebelki do pokoi dziecięcych? właśnie w takim stylu eko :) za zamówienie na wymiar :) były by mega :)

ja wracam do malowania dziecięcych pokoi :) prawdopodobnie będę miała zamówienie na pokój od siostry kumpeli. Plastyk im zawołał za ścianę 2 tys. ja im zrobię za połowę :D
    malowałam pokój synka pewnego lekarza i nawet fajnie wyszło :) więc trzeba rozkręcić interes póki nie mam pracy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:32

Ania_84, choco, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Areinan wlasnie takie pomysly mamy..yle ze gorzej jest wiecei z kasa na start .. ale mamy pomysly musimy stworzyc jakis biznes plan :) i probowac :)
    przeliczyc ile by kosztowalo :)

Arienna lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Ania - gorszek....dla mnie wyglada, jakby Twoj organizm przygotowywal sie do owu i moze z powodu stresow i wyczekiwania oddala sie?
    Kochana współczuję tych mdłości; a u mnie chyba stres faktycznie. Teraz przestałam wpisywać wszystkie bolączki itp. i juz mi lepiej. Bardzo mnie stresowało zaznaczanie tych objawów :/ No i trochę nerwowa jestem bo nie palę (tak jak pbiecałam :) ) Ale dla spokojności nie będę się więcej truła a owulka jak ma być to będzie :) Tylko z listy testujących muszę się wypisać bo 15 to będzie chyba za wcześnie :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam.. może nie powinnam tego robić..ale byłam na targu na rowerze - 6km; mialam do wyboru tez jazdę autem, ale po ostatniej przygodzie, gdy ktoś mnie obdarł na pseudo parkingu i oczywiście uciekł, wolałam nie ryzykować.. Teraz trochę mnie boli podbrzusze, no ale może nie będzie źle..

nakupiłam ogórków, pomidorów, jablek, jajek i zaczynam działać..

na 12 z młodym do laryngologa - ech.. bidula moja

Malenq - mój maż zawsze mówi, że dopóki mówię mu, że go np. nienawidzę, to jest dobrze.. zacznie sie martwić, gdy nic mu nie będę mówiła i wkroczy obojętność.. obojętność jest zabójcza dla związku.. przepraszam, jeśli Cię urażę, ale mówilaś, że nie współżyjecie.. jednak seks mocno wiąze i buduje więź, może tak bardzo się od siebie oddaliliście, ze nie dostrzegasz pozytywów? mój mąż także się do błędu nie przyzna, za to mnie każe się przepraszać, jak coś niby z mojej winy..

Kotka - to już wszystko pięknie zorganizowane.. super!

beszka - gratuluje serduszka!

ide szukać słoików..

Malenq lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1531 1532 1533 1534 1535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ