My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko, chetnie ci oddam troche moich mdlosci, bo na nas dwie wystarcza
Ania, super reakcja tesciowej
Ania - gorszek....dla mnie wyglada, jakby Twoj organizm przygotowywal sie do owu i moze z powodu stresow i wyczekiwania oddala sie?
wiecej nie pamietam - przperaszam
aaaa
Kotka, jak przygotowania do wesela? pisalas o wysokich kosztach, ale wartoAnuśka lubi tę wiadomość
-
Beszka - a skad wiesz ze was podczytuje od ß0l godziny
. Widzisz mnie przezmonitor
?
Ahh strasu kupa. Wczoraj obraczki wybirealismy. Beda tytanowe ze zlotem i brylancikiem dla mnie. W sobote dzien zero - podpiszemy umowe z sala, kamerzystami, z sukienka i moze zespolem.
W ogole to najbardziej szczesliwa jestem z kamerzystow bo to dla nich przesunelismy terminAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nei wiem co sie dzieje.
Od dwoch dni boli mnie bardzo prawy jajnik i w ogole podbrzusze. Jak na owulke ale mocniej niz zwykle. Dzisiaj rano po przytulankach zaczelam lekko krwawic. Juz mi sie zdazalo ze mialam plamienia ale to byly takei braowe plamienia a dzisiaj to zywa krew, nie duzo ale jednak. Cos moj organizm swiruje. A do tego dostalam ziolka wlasnie ktore mialy te plamienia zlikwidowac (castagnus miedzy innymi).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:09
-
KotkaPsotka wrote:Dziewczyny nei wiem co sie dzieje.
Od dwoch dni boli mnie bardzo prawy jajnik i w ogole podbrzusze. Jak na owulke ale mocniej niz zwykle. Dzisiaj rano po przytulankach zaczelam lekko krwawic. Juz mi sie zdazalo ze mialam plamienia ale to byly takei braowe plamienia a dzisiaj to zywa krew, nie duzo ale jednak. Cos moj organizm swiruje. A do tego dostalam ziolka wlasnie ktore mialy te plamienia zlikwidowac (castagnus miedzy innymi).
Kotkka nio mnie castagnus tak średnio cykle uregulował hmm co do plamień i tego bólu to nie mam pojęcia co to moze byc -
beszka wrote:Ktoka, bo ja matka polka mam oczy dookola glowy i wiem, widze wszystko, hahahaha tak moj starszy syn mowi
moze twoj organizm tak reaguje na stresy zw. z weselem. a kiedy slub? jesli mozna wiedziec....
Moze to od stresu faktycznie. Narazie data 10.10.14. Ale mysmy juz wszystko przerabiali w pazdzierniku
. Ksiadz stwierdzil ze nas zabije bo mnie w kalendarzu na slub ma wpisana juz w trzech innych miejscach
Ania_84, Arienna lubią tę wiadomość
-
otka moze to owulkowe plemianie.. albo po portsu zaostro podzialaliscie
lub srawdz czy niemasz jakiejs nadzerki -
Biedroneczka83 wrote:Kotkka nio mnie castagnus tak średnio cykle uregulował hmm co do plamień i tego bólu to nie mam pojęcia co to moze byc
Napewno zaleta jest to ze mi troche cykl sie wydluzyl (tzn I faza). Wczesniej miewalam owulke raczej ok 11-12 dc. A jednak lepiej jak jajeczko sobie troszke podrosnie wiec jesli teraz mialam faktycznie owu doeprio w 14dc to jest pewien postep. Dztisiaj zaaplikuje progesteron. W przyszlam cyklu ostatnia proba a potenm biore antyki na cykl przed slubem bo akurat by mi @ na slub wypadla a do tego wypryszczylo by mnie a ja mam kiece bez plecow i na dziobie tez nie chce miec pryszsczy na slub. Zarejestruje sie tez juz do mojej kliniki znowu, niech mnie wpisza na listopad na laparoskopie juz (mialam miec 3 miesiace temu ale postanowilam sprobowac troche naturalnych metod zanim mnie pokroja). -
KotkaPsotka wrote:Napewno zaleta jest to ze mi troche cykl sie wydluzyl (tzn I faza). Wczesniej miewalam owulke raczej ok 11-12 dc. A jednak lepiej jak jajeczko sobie troszke podrosnie wiec jesli teraz mialam faktycznie owu doeprio w 14dc to jest pewien postep. Dztisiaj zaaplikuje progesteron. W przyszlam cyklu ostatnia proba a potenm biore antyki na cykl przed slubem bo akurat by mi @ na slub wypadla a do tego wypryszczylo by mnie a ja mam kiece bez plecow i na dziobie tez nie chce miec pryszsczy na slub. Zarejestruje sie tez juz do mojej kliniki znowu, niech mnie wpisza na listopad na laparoskopie juz (mialam miec 3 miesiace temu ale postanowilam sprobowac troche naturalnych metod zanim mnie pokroja).
i dobrzebardzo dobre myślenie
-
Smoczyca1 wrote:Dzień doberek dziew2częta
Co się wydarzyło jak mnie nie było?Proszę o krótką relację
U mnie wszystko ok, a był wujo z ameryki z rodziną i miałam zalatane dwa dni, ale wszystko na plus
Miłego dzionka życzę Wszystkim
o prosze jakie odwiedzinki
jak tam samopoczucie?? -
Biedroneczka83 wrote:o prosze jakie odwiedzinki
jak tam samopoczucie??Ale ogólnie całkiem dobrze
A wujo był pierwszy raz w Polsce, ani słowa po polsku z tłumaczem i drzewo genealogiczne robi - nudzi się na emeryturze widocznieheheh fajnie to wyglądało notesik i wszystko skrupulatnie notował
-
hej
jednak godzinkę się przekimałam i od razu mi lepiej
co do drewnianych rzeczy są przepiękne,
Aniu a jakbyście robili ręcznie wykonane mebelki do pokoi dziecięcych? właśnie w takim stylu ekoza zamówienie na wymiar
były by mega
ja wracam do malowania dziecięcych pokoiprawdopodobnie będę miała zamówienie na pokój od siostry kumpeli. Plastyk im zawołał za ścianę 2 tys. ja im zrobię za połowę
malowałam pokój synka pewnego lekarza i nawet fajnie wyszłowięc trzeba rozkręcić interes póki nie mam pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:32
Ania_84, choco, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Areinan wlasnie takie pomysly mamy..yle ze gorzej jest wiecei z kasa na start .. ale mamy pomysly musimy stworzyc jakis biznes plan
i probowac
przeliczyc ile by kosztowaloArienna lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Ania - gorszek....dla mnie wyglada, jakby Twoj organizm przygotowywal sie do owu i moze z powodu stresow i wyczekiwania oddala sie?
No i trochę nerwowa jestem bo nie palę (tak jak pbiecałam
) Ale dla spokojności nie będę się więcej truła a owulka jak ma być to będzie
Tylko z listy testujących muszę się wypisać bo 15 to będzie chyba za wcześnie
-
wróciłam.. może nie powinnam tego robić..ale byłam na targu na rowerze - 6km; mialam do wyboru tez jazdę autem, ale po ostatniej przygodzie, gdy ktoś mnie obdarł na pseudo parkingu i oczywiście uciekł, wolałam nie ryzykować.. Teraz trochę mnie boli podbrzusze, no ale może nie będzie źle..
nakupiłam ogórków, pomidorów, jablek, jajek i zaczynam działać..
na 12 z młodym do laryngologa - ech.. bidula moja
Malenq - mój maż zawsze mówi, że dopóki mówię mu, że go np. nienawidzę, to jest dobrze.. zacznie sie martwić, gdy nic mu nie będę mówiła i wkroczy obojętność.. obojętność jest zabójcza dla związku.. przepraszam, jeśli Cię urażę, ale mówilaś, że nie współżyjecie.. jednak seks mocno wiąze i buduje więź, może tak bardzo się od siebie oddaliliście, ze nie dostrzegasz pozytywów? mój mąż także się do błędu nie przyzna, za to mnie każe się przepraszać, jak coś niby z mojej winy..
Kotka - to już wszystko pięknie zorganizowane.. super!
beszka - gratuluje serduszka!
ide szukać słoików..Malenq lubi tę wiadomość