X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, chetnie ci oddam troche moich mdlosci, bo na nas dwie wystarcza ;)

Ania, super reakcja tesciowej

Ania - gorszek....dla mnie wyglada, jakby Twoj organizm przygotowywal sie do owu i moze z powodu stresow i wyczekiwania oddala sie?

wiecej nie pamietam - przperaszam

aaaa

Kotka, jak przygotowania do wesela? pisalas o wysokich kosztach, ale warto ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka - a skad wiesz ze was podczytuje od ß0l godziny ;). Widzisz mnie przezmonitor ;)?

Ahh strasu kupa. Wczoraj obraczki wybirealismy. Beda tytanowe ze zlotem i brylancikiem dla mnie. W sobote dzien zero - podpiszemy umowe z sala, kamerzystami, z sukienka i moze zespolem.

W ogole to najbardziej szczesliwa jestem z kamerzystow bo to dla nich przesunelismy termin ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka to tak jak my :) podpasowalism wsio pod kamerzystow i zespol :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nei wiem co sie dzieje.

Od dwoch dni boli mnie bardzo prawy jajnik i w ogole podbrzusze. Jak na owulke ale mocniej niz zwykle. Dzisiaj rano po przytulankach zaczelam lekko krwawic. Juz mi sie zdazalo ze mialam plamienia ale to byly takei braowe plamienia a dzisiaj to zywa krew, nie duzo ale jednak. Cos moj organizm swiruje :/. A do tego dostalam ziolka wlasnie ktore mialy te plamienia zlikwidowac (castagnus miedzy innymi).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:09

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam d"ja :) fotografa rewela z Bielska kamery prywatne :) ale za to fotograf zrobił mase cudnych fotek bo był od ubierania aż do oczepin :) i plener

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoka, bo ja matka polka mam oczy dookola glowy i wiem, widze wszystko, hahahaha tak moj starszy syn mowi ;)

moze twoj organizm tak reaguje na stresy zw. z weselem. a kiedy slub? jesli mozna wiedziec....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Dziewczyny nei wiem co sie dzieje.

Od dwoch dni boli mnie bardzo prawy jajnik i w ogole podbrzusze. Jak na owulke ale mocniej niz zwykle. Dzisiaj rano po przytulankach zaczelam lekko krwawic. Juz mi sie zdazalo ze mialam plamienia ale to byly takei braowe plamienia a dzisiaj to zywa krew, nie duzo ale jednak. Cos moj organizm swiruje :/. A do tego dostalam ziolka wlasnie ktore mialy te plamienia zlikwidowac (castagnus miedzy innymi).

Kotkka nio mnie castagnus tak średnio cykle uregulował hmm co do plamień i tego bólu to nie mam pojęcia co to moze byc

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Ktoka, bo ja matka polka mam oczy dookola glowy i wiem, widze wszystko, hahahaha tak moj starszy syn mowi ;)

moze twoj organizm tak reaguje na stresy zw. z weselem. a kiedy slub? jesli mozna wiedziec....

Moze to od stresu faktycznie. Narazie data 10.10.14 ;). Ale mysmy juz wszystko przerabiali w pazdzierniku :D. Ksiadz stwierdzil ze nas zabije bo mnie w kalendarzu na slub ma wpisana juz w trzech innych miejscach ;)

Ania_84, Arienna lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otka moze to owulkowe plemianie.. albo po portsu zaostro podzialaliscie :)
    lub srawdz czy niemasz jakiejs nadzerki

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Kotkka nio mnie castagnus tak średnio cykle uregulował hmm co do plamień i tego bólu to nie mam pojęcia co to moze byc

Napewno zaleta jest to ze mi troche cykl sie wydluzyl (tzn I faza). Wczesniej miewalam owulke raczej ok 11-12 dc. A jednak lepiej jak jajeczko sobie troszke podrosnie wiec jesli teraz mialam faktycznie owu doeprio w 14dc to jest pewien postep. Dztisiaj zaaplikuje progesteron. W przyszlam cyklu ostatnia proba a potenm biore antyki na cykl przed slubem bo akurat by mi @ na slub wypadla a do tego wypryszczylo by mnie a ja mam kiece bez plecow i na dziobie tez nie chce miec pryszsczy na slub. Zarejestruje sie tez juz do mojej kliniki znowu, niech mnie wpisza na listopad na laparoskopie juz (mialam miec 3 miesiace temu ale postanowilam sprobowac troche naturalnych metod zanim mnie pokroja).

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek dziew2częta :)
    Co się wydarzyło jak mnie nie było? :) Proszę o krótką relację ;)
    U mnie wszystko ok, a był wujo z ameryki z rodziną i miałam zalatane dwa dni, ale wszystko na plus :)
    Miłego dzionka życzę Wszystkim :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    otka moze to owulkowe plemianie.. albo po portsu zaostro podzialaliscie :)
    lub srawdz czy niemasz jakiejs nadzerki

Ide za tydzien na cytologie to mnie sprawdza.

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Napewno zaleta jest to ze mi troche cykl sie wydluzyl (tzn I faza). Wczesniej miewalam owulke raczej ok 11-12 dc. A jednak lepiej jak jajeczko sobie troszke podrosnie wiec jesli teraz mialam faktycznie owu doeprio w 14dc to jest pewien postep. Dztisiaj zaaplikuje progesteron. W przyszlam cyklu ostatnia proba a potenm biore antyki na cykl przed slubem bo akurat by mi @ na slub wypadla a do tego wypryszczylo by mnie a ja mam kiece bez plecow i na dziobie tez nie chce miec pryszsczy na slub. Zarejestruje sie tez juz do mojej kliniki znowu, niech mnie wpisza na listopad na laparoskopie juz (mialam miec 3 miesiace temu ale postanowilam sprobowac troche naturalnych metod zanim mnie pokroja).

i dobrze :) bardzo dobre myślenie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dzień doberek dziew2częta :)
    Co się wydarzyło jak mnie nie było? :) Proszę o krótką relację ;)
    U mnie wszystko ok, a był wujo z ameryki z rodziną i miałam zalatane dwa dni, ale wszystko na plus :)
    Miłego dzionka życzę Wszystkim :)

o prosze jakie odwiedzinki :)
    jak tam samopoczucie??

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    o prosze jakie odwiedzinki :)
    jak tam samopoczucie??
    A dziękuję nie narzekam, delikatne mdłości ale bez wymiotów, no jedyne co mi może czasami przeszkadzać to ból cycków :/ Ale ogólnie całkiem dobrze :)
    A wujo był pierwszy raz w Polsce, ani słowa po polsku z tłumaczem i drzewo genealogiczne robi - nudzi się na emeryturze widocznie ;) heheh fajnie to wyglądało notesik i wszystko skrupulatnie notował :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooooo a co tu się działo??? :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) jednak godzinkę się przekimałam i od razu mi lepiej :)
    co do drewnianych rzeczy są przepiękne,

Aniu a jakbyście robili ręcznie wykonane mebelki do pokoi dziecięcych? właśnie w takim stylu eko :) za zamówienie na wymiar :) były by mega :)

ja wracam do malowania dziecięcych pokoi :) prawdopodobnie będę miała zamówienie na pokój od siostry kumpeli. Plastyk im zawołał za ścianę 2 tys. ja im zrobię za połowę :D
    malowałam pokój synka pewnego lekarza i nawet fajnie wyszło :) więc trzeba rozkręcić interes póki nie mam pracy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:32

Ania_84, choco, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Areinan wlasnie takie pomysly mamy..yle ze gorzej jest wiecei z kasa na start .. ale mamy pomysly musimy stworzyc jakis biznes plan :) i probowac :)
    przeliczyc ile by kosztowalo :)

Arienna lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Ania - gorszek....dla mnie wyglada, jakby Twoj organizm przygotowywal sie do owu i moze z powodu stresow i wyczekiwania oddala sie?
    Kochana współczuję tych mdłości; a u mnie chyba stres faktycznie. Teraz przestałam wpisywać wszystkie bolączki itp. i juz mi lepiej. Bardzo mnie stresowało zaznaczanie tych objawów :/ No i trochę nerwowa jestem bo nie palę (tak jak pbiecałam :) ) Ale dla spokojności nie będę się więcej truła a owulka jak ma być to będzie :) Tylko z listy testujących muszę się wypisać bo 15 to będzie chyba za wcześnie :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam.. może nie powinnam tego robić..ale byłam na targu na rowerze - 6km; mialam do wyboru tez jazdę autem, ale po ostatniej przygodzie, gdy ktoś mnie obdarł na pseudo parkingu i oczywiście uciekł, wolałam nie ryzykować.. Teraz trochę mnie boli podbrzusze, no ale może nie będzie źle..

nakupiłam ogórków, pomidorów, jablek, jajek i zaczynam działać..

na 12 z młodym do laryngologa - ech.. bidula moja

Malenq - mój maż zawsze mówi, że dopóki mówię mu, że go np. nienawidzę, to jest dobrze.. zacznie sie martwić, gdy nic mu nie będę mówiła i wkroczy obojętność.. obojętność jest zabójcza dla związku.. przepraszam, jeśli Cię urażę, ale mówilaś, że nie współżyjecie.. jednak seks mocno wiąze i buduje więź, może tak bardzo się od siebie oddaliliście, ze nie dostrzegasz pozytywów? mój mąż także się do błędu nie przyzna, za to mnie każe się przepraszać, jak coś niby z mojej winy..

Kotka - to już wszystko pięknie zorganizowane.. super!

beszka - gratuluje serduszka!

ide szukać słoików..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1531 1532 1533 1534 1535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ