My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Malenq uszy do góry... Dasz radę, silna kobietka jesteś
A chłopa wałkiem przez łeb... Niech się ocknie
wiesz mnie się już nie chce "ani wałkiem, ani tłumaczeniem, ani rozmową"....
kiedyś rozmawiałam z moją sis i ona powiedziała mi bardzo mądrą rzecz "że będziesz wiedziała kiedy zbliżasz się do KOŃCA - wtedy gdy zobojętniejesz..."
więc ten teges - pierwsze symptomy już są......
dzisiaj normalnie zrobiłam mu śniadanie i olałam, ani słowem się nie odzywałam...
więc ja mam już "uszki do góry" - najważniejszy SKARB jest u mnie w brzuchu....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblondik współczuję...ja w tamtym tygodniu prasowałam - wyszło ponad 2h stania przy żelazku - a bardzo, bardzo nie lubię prasować....
pranie już za mną, nawet chałupkę ogarnęłam i tak myślę może coś na podwórku porobię - bo u mnie jeszcze nie jest za gorąco.... -
ja chyba na godzinkę się jeszcze położę bo noc średnio przespana, za to teraz mi się chce spać jak diabli
Choko a Ty gdzie masz dzisiejszą temperaturę co?
o jest... no i w górepieknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 08:49
choco lubi tę wiadomość
-
tak w górę aż jedną kreseczke. Ale miałam kiepską noc, ciągle się budziłam, więc nie wiem na ile jest ona wiarygodna. Najbardziej mnie cieszy że nie mam plamienia. Zawsze 3 dni przed @ miałam plamienie. Są wiec dwa wyjścia, albo się udało w tym cyklu, albo tabletki podziałały, co też jest optymistyczne że moje hormony wracają do normy. Oczywiście trzeciej opcji - że okres się poprostu spóźni i plamienie się jeszcze pojawi nie biorę pod uwagę.
Blondik lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Malenq wrote:ale dosyć smętów....
a reszta kobitek to co??? wcięło??? śpią??? zasypane pracą???
Walczy z mdlosciamimasakra. W kazdej ciazy mialam mdlosci i rzygalam, ale czegos takiego nie przezylam....chce mi sie strasznie jesc a nie moge, bo od WSZYSTKIEGO mnie odrzuca! A mdlosci od wczoraj sa takie, ze funkcjonowac sie nie da
pol nocy nie spalam i teraz dalej walcze z mdlosciami.... Z dobrych wiesci - wczoraj srrduszko zobaczylam
marissith, choco, Arienna, konwalianka, Anuśka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:hejka, obudziły mnie poranne mdłości i sny o moim zmarłym dziadku, co to może znaczyc? dziś wybiorę się na cmentarz.
Ania_84 pomysł na biznes fajny, zawsze można otworzy firme "pod szyldem innowacyjnym" a potem dopisywac kolejne gałęzie działalności.
z rzeczy innowacyjnych, na które jest popyt w internecie to drewniane akcesoria na sesje dziecięce. wydaje mi się, że zrobienie takich gadzetów nie zajmuje dużo czasu, a są one bardzo drogie, my za nasze płacilismy w sumie ponad 2 tys. np. samolot 360zł.
przykładowe tutaj: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.481971428533836.111701.481965595201086&type=3
byłabym wierną klientką
ale pogoda okropna, oczywiscie głowa mnie boli;/
dzisiaj mam dzień marudzenia i narzekania
mezow pokazalam mowi ze czesc z tych rzeczy jest latwe do zrobieniai juz widzi pewne wizje
-
choco wrote:Uuuuuu współczuję Aniu teraz masz pewnie dużo sprzątania i kawka będzie później.
kawka + czeolada milka
taki mix zrobilam b mam na kapsulki -
beszka wrote:Walczy z mdlosciami
masakra. W kazdej ciazy mialam mdlosci i rzygalam, ale czegos takiego nie przezylam....chce mi sie strasznie jesc a nie moge, bo od WSZYSTKIEGO mnie odrzuca! A mdlosci od wczoraj sa takie, ze funkcjonowac sie nie da
pol nocy nie spalam i teraz dalej walcze z mdlosciami.... Z dobrych wiesci - wczoraj srrduszko zobaczylam
suuper beszkagratulacje serduszka
nio chętnie troszke tych mdłości przyjme oby tylko zwiastowały zieloności -
Beszka gratuluje serducha
A probowalas imbir chyba dziewczyny mowily ze pomaga ??
Biedroneczko ja pije kawke pierwszy raz od łooohoho ... ) -
po imbirze wymiotuje
nawet sushi jem bez....no nie moge od pierwszej ciazy
drewniane zabawki super pomysl. teraz spoleczenstwo robi sie eko...i plastikowe zabawki made in chaina sporo ludzi wymienia na drewniane. my mamy i sporo plastiku i drewnianych i tymi ostatnimi jestem zachwycona. nic sie z nimi nie dzieje!!! no farba troche blednie, ale nie pekaja, nie lamia sie itp.Ania_84 lubi tę wiadomość