Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLGA kupuj.........

a cukinię kiszę tak samo jak ogórki, tylko wybieram taką twardą cukinię a i w tamtym roku robiłam cukinię w zalewie musztardowej - taka sobie, w zalewie miodowej - może być, i cukinię ala ananas - do ciasta była w sam raz.....
    i tak jak Ty cukinię jeszcze mrożę, aby zimą sobie zupy podjeść:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:

Laski więc co na obiad?

Żur z jajem, ziemniaczkami i kiełbaską. :)

justta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem :) bo jakos nie wierze swoim cyklom, no ale kupilam...

Arienna, konwalianka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku drzemka była - 2h...

YASMIN - ja od początku ciąży mam takie niskie ciśnienie, pisałam o tym wcześniej, nie ma rady, trzeba to przeżyć...ja wspomagam się kawą - bo bóle głowy mam okrutne przy takim niskim ciśnieniu...

co do aktywności fizycznej - to siły naprawdę wracają w II trym., ale też bez przesady ----> u mnie to co kilka dni mam przypływ energii, a resztę tygodnia bym tylko spała.....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nikt nie chce ze mną gadac to idę czytać książkę. :P

• Arienna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co czytasz? :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ej no......ja jestem....tylko lekko śpiąca jeszcze....a poza tym na "durszlaku" (blogi kulinarne) siedzę hehehe

jak się czujesz?

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kawy mnie tak odrzuca, że heja. A zawsze lubiłam. I czytanie mi nie wychodzi, chociaż od lat czytałam jedną książkę średnio 2 dni. A tu takie zmiany :) ale nie narzekam, mogę tak siedzieć nawet 9 mcy jak będzie trzeba. Tylko tak czasem sobie pomarudzę ok? :)

nick nieaktualny, Arienna, Kropka_1 lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek w nocy wyjeżdżamy nad morze :) mam w planie płaszczyć pupę na piasku i opychać się rybami z frytkami. W przypływie energii będę zbierać bursztyny albo muszelki (I hope so)

Arienna, Kropka_1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a moje dolegliwości się rozwijają wraz z upływem dnia :D rano nie dolega mi nic, potem zaczynają mnie jajniki pobolewać , teraz głowa a wieczorem pewnie nie będę mogła usnąć z bólu cycków..... niesamowite że odkąd zaczęłam obserwować organizm bo się staramy o dziecko widzę u siebie tyle dolegliwości ze szok ........ co ta wiedza robi z człowiekiem ? :P

ok śmigam po małża bo na zakupy jeszcze jedziemy :) do wieczorka bye :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:42

ewebii4.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    hehe a moje dolegliwości się rozwijają wraz z upływem dnia :D rano nie dolega mi nic, potem zaczynają mnie jajniki pobolewać , teraz głowa a wieczorem pewnie nie będę mogła usnąć z bólu cycków..... niesamowite że odkąd zaczęłam obserwować organizm bo się staramy o dziecko widzę u siebie tyle dolegliwości ze szok ........ co ta wiedza robi z człowiekiem ? :P
    heheheh ja tez tak miałam :) jakoś wczesniej żadnych dolegliwości nie było. Pojawiły sie jak zaczęłam wykresy prowadzić :)
    Ps. ładny spadeczek u Ciebie widzę

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wiem że jestem ale ja piszę i piszę i nikt mi nic nie odpowiada. :) Czuję się zajebiście słabo, to przez te mdłości. :/ Liczę że jutro dostanę L4, naprawdę.

Arienna zakupiłam sobie ten poradnik "czekając na dziecko" czy jakoś tak, ale ze względu na złe samopoczucie ciężko mi się zabrać za czytanie.

• Arienna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin- dziekuję :)
    Kroko - właśnie się zastanawiam nad kupnem, miłego czytania :)

ewebii4.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Arienna zakupiłam sobie ten poradnik "czekając na dziecko" czy jakoś tak, ale ze względu na złe samopoczucie ciężko mi się zabrać za czytanie.
    też mam taką książkę. Bestseller i hicior na całym świecie. Ponoć najlepsza itp... Mam ją od 3 lat i przeczytałam tylko wstęp. Tak ciężko napisana albo nie wiem co...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:51

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin, ale Ci dobrze :) :) kurcze, ja tak tęsknię za porządnym urlopem :( ostatni i to też tygodniowy był dwa lata temu :( :( :(
    Yasmin wrote:
    W czwartek w nocy wyjeżdżamy nad morze :) mam w planie płaszczyć pupę na piasku i opychać się rybami z frytkami. W przypływie energii będę zbierać bursztyny albo muszelki (I hope so)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do książek ja słyszałam, że bardzo fajna jest "Ciężarówką przez 9 miesięcy"

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Yasmin, ale Ci dobrze :) :) kurcze, ja tak tęsknię za porządnym urlopem :( ostatni i to też tygodniowy był dwa lata temu :( :( :(
    oj! ciężko :/

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boszz połżyłam sie na 1,5h a teraz czuję się tak rozbita, że szok.. zjadam obiad, jakos wchodzi.. dorobiłam do niego sałatkę..

dzięki Kroko wiem co będę jadła jutro na obiad - dzięki

słońce u mnie wyszło i koniec z miłej, przyjemnej aury - świeci, jak głupie!

Czarnulka - tak trzymać!

Ariena - to samo ostatnio mężowi powiedziałam, że w I ciaży nie odczuwałam żadnych objawów, nie miałam przykrych dolegliwości, za to teraz - dajcie spokój

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech jak ja marzę o jakimś urlopie. :(

Zaczynam trochę peniać przed jutrzejszą wizytą.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

dzięki Kroko wiem co będę jadła jutro na obiad - dzięki

Ależ proszę, ja wczoraj wciągnęłam 3 talerze i o dziwo przyjął się bez zarzutów. :P

konwalianka lubi tę wiadomość

‹‹ 1536 1537 1538 1539 1540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ