My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOLGA kupuj.........
a cukinię kiszę tak samo jak ogórki, tylko wybieram taką twardą cukinię a i w tamtym roku robiłam cukinię w zalewie musztardowej - taka sobie, w zalewie miodowej - może być, i cukinię ala ananas - do ciasta była w sam raz.....
i tak jak Ty cukinię jeszcze mrożę, aby zimą sobie zupy podjeśćAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjejku drzemka była - 2h...
YASMIN - ja od początku ciąży mam takie niskie ciśnienie, pisałam o tym wcześniej, nie ma rady, trzeba to przeżyć...ja wspomagam się kawą - bo bóle głowy mam okrutne przy takim niskim ciśnieniu...
co do aktywności fizycznej - to siły naprawdę wracają w II trym., ale też bez przesady ----> u mnie to co kilka dni mam przypływ energii, a resztę tygodnia bym tylko spała..... -
nick nieaktualny
-
od kawy mnie tak odrzuca, że heja. A zawsze lubiłam. I czytanie mi nie wychodzi, chociaż od lat czytałam jedną książkę średnio 2 dni. A tu takie zmiany
ale nie narzekam, mogę tak siedzieć nawet 9 mcy jak będzie trzeba. Tylko tak czasem sobie pomarudzę ok?
Malenq, Arienna, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
hehe a moje dolegliwości się rozwijają wraz z upływem dnia
rano nie dolega mi nic, potem zaczynają mnie jajniki pobolewać , teraz głowa a wieczorem pewnie nie będę mogła usnąć z bólu cycków..... niesamowite że odkąd zaczęłam obserwować organizm bo się staramy o dziecko widzę u siebie tyle dolegliwości ze szok ........ co ta wiedza robi z człowiekiem ?
ok śmigam po małża bo na zakupy jeszcze jedziemydo wieczorka bye :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:42
-
Arienna wrote:hehe a moje dolegliwości się rozwijają wraz z upływem dnia
rano nie dolega mi nic, potem zaczynają mnie jajniki pobolewać , teraz głowa a wieczorem pewnie nie będę mogła usnąć z bólu cycków..... niesamowite że odkąd zaczęłam obserwować organizm bo się staramy o dziecko widzę u siebie tyle dolegliwości ze szok ........ co ta wiedza robi z człowiekiem ?
jakoś wczesniej żadnych dolegliwości nie było. Pojawiły sie jak zaczęłam wykresy prowadzić
Ps. ładny spadeczek u Ciebie widzę -
Malenq wiem że jestem ale ja piszę i piszę i nikt mi nic nie odpowiada.
Czuję się zajebiście słabo, to przez te mdłości.
Liczę że jutro dostanę L4, naprawdę.
Arienna zakupiłam sobie ten poradnik "czekając na dziecko" czy jakoś tak, ale ze względu na złe samopoczucie ciężko mi się zabrać za czytanie. -
Krokodylica wrote:Arienna zakupiłam sobie ten poradnik "czekając na dziecko" czy jakoś tak, ale ze względu na złe samopoczucie ciężko mi się zabrać za czytanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:51
-
Yasmin, ale Ci dobrze
kurcze, ja tak tęsknię za porządnym urlopem
ostatni i to też tygodniowy był dwa lata temu
Yasmin wrote:W czwartek w nocy wyjeżdżamy nad morzemam w planie płaszczyć pupę na piasku i opychać się rybami z frytkami. W przypływie energii będę zbierać bursztyny albo muszelki (I hope so)
-
boszz połżyłam sie na 1,5h a teraz czuję się tak rozbita, że szok.. zjadam obiad, jakos wchodzi.. dorobiłam do niego sałatkę..
dzięki Kroko wiem co będę jadła jutro na obiad - dzięki
słońce u mnie wyszło i koniec z miłej, przyjemnej aury - świeci, jak głupie!
Czarnulka - tak trzymać!
Ariena - to samo ostatnio mężowi powiedziałam, że w I ciaży nie odczuwałam żadnych objawów, nie miałam przykrych dolegliwości, za to teraz - dajcie spokój