My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane niestety nie udalo sie l4 owszem lekarz powiedział ze maz przechodzi lekkie zalamanie ale ze wlasnie teraz potrzeba mu jakiegoś motora napędowego dal mu leki i powiedzial ze za muesiac przyjść zobaczymy czy będzie poprawa niby mama ma jedzcze probowac bo piekegniarka
-
Ania_84 wrote:Hej kochane niestety nie udalo sie l4 owszem lekarz powiedział ze maz przechodzi lekkie zalamanie ale ze wlasnie teraz potrzeba mu jakiegoś motora napędowego dal mu leki i powiedzial ze za muesiac przyjść zobaczymy czy będzie poprawa niby mama ma jedzcze probowac bo piekegniarka
a jak wrażenia po wizycie?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a jak wrażenia po wizycie?
-
Ania, to słabo.. taka wizyta powinna trwać min 45min.. szkoda, że nie udało się z l4..a nie możecie wziąć na coś innego?
Ariena, niestety..rynek pracy jest teraz mega przesycony.. za dużo "specjalistów"; trzymam kciuki aby się udało, sierpień to podobno najlepszy miesiąc do szukania pracy/ składnia cv, we wrześniu, październiku się ruszy..w jakiej branży szukasz, jeśli mozna wiedzieć?
-
nick nieaktualnyJa tylko na chwilke. O dziwo moja kochana franca jeszcze sie psita glupia nie pojawila
Probowalam ja podgmerac i podlaskotac w srodku ale oprocz kremowego sluzu nic tam nie ma.
Szyjka twarda ciasna i wysoko.
Moze jutro sie laskawie pokaze???? Moglaby bo sie chyba na nia pogniewam bo od 1 dni cyklu mam leki znowu brac itp -
Czarnula87 wrote:Ja tylko na chwilke. O dziwo moja kochana franca jeszcze sie psita glupia nie pojawila
Probowalam ja podgmerac i podlaskotac w srodku ale oprocz kremowego sluzu nic tam nie ma.
Szyjka twarda ciasna i wysoko.
Moze jutro sie laskawie pokaze???? Moglaby bo sie chyba na nia pogniewam bo od 1 dni cyklu mam leki znowu brac itp -
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Ariena, niestety..rynek pracy jest teraz mega przesycony.. za dużo "specjalistów"; trzymam kciuki aby się udało, sierpień to podobno najlepszy miesiąc do szukania pracy/ składnia cv, we wrześniu, październiku się ruszy..w jakiej branży szukasz, jeśli mozna wiedzieć?
w jakiej bądź, na pierwszy rzut - pedagogika, terapia zajęciowa, praca socjalna
drugi rzut- biura wszelakie
potem zobaczymy pójdziemy niżej, chociaż ja mam cichą nadzieje na to L4 w związku z ciążą -
Ania_84 wrote:Yyy jakos tak nue bardzo wizyta trwala 15 min w dumie psychiatra i pozniej odeslal nad do psycholog
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:24
-
potwierdzam, chociaż znam jednego takiego psychiatrę, który jest naprawdę lekarzem dusz... pogada, podniesie na duchu, pomoże, jak trzeba (np strata pracy) wypisze L4 naprawdę wyjątek potwierdzający regułę....
a zmieniając na chwilkę temat dziś mnie jakby cycki mniej bolały, a może też dlatego że wczoraj biegałam cały dzień w starym rozciągniętym stanikulekko za dużym i sobie mleczarnia odpoczęła
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:Beszka - a skad wiesz ze was podczytuje od ß0l godziny
. Widzisz mnie przezmonitor
?
Ahh strasu kupa. Wczoraj obraczki wybirealismy. Beda tytanowe ze zlotem i brylancikiem dla mnie. W sobote dzien zero - podpiszemy umowe z sala, kamerzystami, z sukienka i moze zespolem.
W ogole to najbardziej szczesliwa jestem z kamerzystow bo to dla nich przesunelismy termin
A na jaki termin się zdecydowaliście końcowo? -
Arienna wrote:hej
jednak godzinkę się przekimałam i od razu mi lepiej
co do drewnianych rzeczy są przepiękne,
Aniu a jakbyście robili ręcznie wykonane mebelki do pokoi dziecięcych? właśnie w takim stylu ekoza zamówienie na wymiar
były by mega
ja wracam do malowania dziecięcych pokoiprawdopodobnie będę miała zamówienie na pokój od siostry kumpeli. Plastyk im zawołał za ścianę 2 tys. ja im zrobię za połowę
malowałam pokój synka pewnego lekarza i nawet fajnie wyszłowięc trzeba rozkręcić interes póki nie mam pracy
Super, tego się trzymaj. -
Czarnula87 wrote:Kraze po rossnanie wlasnie i nie wiem czy kupic testa czy nie. Jak muslicie???