X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ech jak ja marzę o jakimś urlopie. :(

Zaczynam trochę peniać przed jutrzejszą wizytą.
    jutro wielki dzień :) super wieści przyniesiesz, wiem to :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko uhmmm to życzę CI abyś dostała L4 ---- nie wiem o której książce piszesz, ale najfajniej opisana jest "dziecko dla odważnych" - śmieszne perypetie współczesnych rodziców, którym najpierw rodzi się synek, potem córeczka...
    książkę czyta się szybko, jest lekka i przyjemna.....

ja zjadłam obiadek i bez bicia przyznaję się, że nie był to makaron z tuńczykiem a kupione pierogi ..... po tych skakaniach, myciach okien ... zabrakło sił na ugotowanie obiadku.....

Yas...ulalalala to muszelek i bursztynków jak najwięcej...odpoczywaj, zajadaj fryciory i rybkę i wracaj uśmiechnięta, wypoczęta.....

Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    a co do książek ja słyszałam, że bardzo fajna jest "Ciężarówką przez 9 miesięcy"
    kupiłam, przeczytałam ---- jak każda inna - trochę anegdotek i tyle...

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Yas...ulalalala to muszelek i bursztynków jak najwięcej...odpoczywaj, zajadaj fryciory i rybkę i wracaj uśmiechnięta, wypoczęta.....
    takiego właśnie mam plana :D
    a po powrocie 18go wizyta u gina :) radocha i stres. miesiąc się nie widzieliśmy

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a dzieki Malwnq zdałam sobie sprawę, że i moje okna wymagają umycia :/ ech i zajęcie na jutro też jest..

Yasmin ale fajnie..ja też bym na plażę pojechała.. już nie pamiętam tego widoku..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znowu potrzebuję się położyć..............do później nastki...;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dybry...
    Właśnie wstałam...
    Laski to u mnie to chyba nie owulacja tylko śmierć rychła nadchodzi... Czuję jak z każdą minutą opadam z sił... Leżę tylko i przysypiam co chwilkę :/ Koniec ze mną i tyle ;)
    Krokodylku na którą masz tą wizytę? Ciekawam jak ten Twój mały Krokodylek wygląda :)
    Yasmin zazdraszczam urlopu :) Ja 15tego tylko na weekend nad wodę pojadę. Miałam mieć @ od 15tego ale w związku z tym iż nie wiadomo co się dzieje w mojej macicy to może mi daruje wykrwawianie w ten weekend ;D

Arienna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, tak narzekacie na mdłości, bóle, i zmęczenie a ja dałabym wszystko żeby też być w ciąży i tak się czuć :(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Oj dziewczyny, tak narzekacie na mdłości, bóle, i zmęczenie a ja dałabym wszystko żeby też być w ciąży i tak się czuć :(
    Ja też, ja też :)
    Wiecie co... Żółwie mi się śniły... Zbierałam je z drzew :P

Krokodylica, Blondik, Arienna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja też, ja też :)
    Wiecie co... Żółwie mi się śniły... Zbierałam je z drzew :P
    hahaha, dobre :D

Anuśka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny maz dostał tel od faceta ktory mówił ze on go chetnie zstrudni pozniej myśleliśmy ze cos kręci bo powiedzial ze wolne st jest ale zsdzwoni czy na pewno wlasnie zadzwonił misio idzie w czw na 1 dzień piatek powiedzial od razu ze ma wizyte ten powiedział ze spoko i czw potraktuje jako dzuen probny a jak coś. Od pon zaczyna :-)

marissith, justta, konwalianka, Kropka_1, beszka, Krokodylica, Ksenia lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz sie relaxujemy w kinie :-D

justta, beszka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wiadomość trzymam kciuki, miłego filmowania wam życzę ;-)
    Ja się najadłam i leżę

Ania_84 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, podpisuję się pod tym obiema łapkami.
    marissith wrote:

Anuśka lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dziewczyny maz dostał tel od faceta ktory mówił ze on go chetnie zstrudni pozniej myśleliśmy ze cos kręci bo powiedzial ze wolne st jest ale zsdzwoni czy na pewno wlasnie zadzwonił misio idzie w czw na 1 dzień piatek powiedzial od razu ze ma wizyte ten powiedział ze spoko i czw potraktuje jako dzuen probny a jak coś. Od pon zaczyna :-)
    O widzisz i ten gość ma zadatki na normalnego pracodawcę :) Miłego seansu :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    jutro wielki dzień :) super wieści przyniesiesz, wiem to :)

Oby!

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dybry...
    Właśnie wstałam...
    Laski to u mnie to chyba nie owulacja tylko śmierć rychła nadchodzi... Czuję jak z każdą minutą opadam z sił... Leżę tylko i przysypiam co chwilkę :/ Koniec ze mną i tyle ;)
    Krokodylku na którą masz tą wizytę? Ciekawam jak ten Twój mały Krokodylek wygląda :)
    Yasmin zazdraszczam urlopu :) Ja 15tego tylko na weekend nad wodę pojadę. Miałam mieć @ od 15tego ale w związku z tym iż nie wiadomo co się dzieje w mojej macicy to może mi daruje wykrwawianie w ten weekend ;D

Jaka śmierć, ja w tym cyklu przewiduję dla Ciebie co innego. ;)

Wizytę mam o 11:20. Trochę się dalej martwię o to swędzenie bo niestety nie przeszło do końca, najwyżej gin będzie musiał przepisać coś innego.
    Też jestem ciekawa jak ten mój mały Krokodylek wygląda. :P Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze. Zdjęcie na pewno pokażę jak wrócę. :)

Anuśka, marissith, Blondik lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wieści. :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Jaka śmierć, ja w tym cyklu przewiduję dla Ciebie co innego. ;)

Wizytę mam o 11:20. Trochę się dalej martwię o to swędzenie bo niestety nie przeszło do końca, najwyżej gin będzie musiał przepisać coś innego.
    Też jestem ciekawa jak ten mój mały Krokodylek wygląda. :P Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze. Zdjęcie na pewno pokażę jak wrócę. :)
    No ja liczę na to zdjęcie... :) Będę tu od 12:00 warować :P Kurczę no to Cię dopadła zaraza jakaś paskudna, ale na pewno gin coś poradzi na to :)
    Oj przewidujesz mi zmartwychwstanie? Hi hi... No zobaczymy... Tak pojeb... mam ten wykres, że już nawet objawów nie wpisuję, bo nie ma sensu... Niech tylko @ odpuści mi przyszły weekend :) i już będę szczęśliwa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:08

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmartwychwstanie jak najbardziej. :) Mam pewną teorię na temat Twojego wykresu ale to się dopiero okaże czy słuszną. :)

Postaram się odezwać jutro jak tylko wrócę. :) Ale jakoś zaczynam się nieco stresować. Niby jestem myśli że wszystko będzie dobrze ale jednak stresik jest.

‹‹ 1537 1538 1539 1540 1541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ