My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKroko uhmmm to życzę CI abyś dostała L4 ---- nie wiem o której książce piszesz, ale najfajniej opisana jest "dziecko dla odważnych" - śmieszne perypetie współczesnych rodziców, którym najpierw rodzi się synek, potem córeczka...
książkę czyta się szybko, jest lekka i przyjemna.....
ja zjadłam obiadek i bez bicia przyznaję się, że nie był to makaron z tuńczykiem a kupione pierogi ..... po tych skakaniach, myciach okien ... zabrakło sił na ugotowanie obiadku.....
Yas...ulalalala to muszelek i bursztynków jak najwięcej...odpoczywaj, zajadaj fryciory i rybkę i wracaj uśmiechnięta, wypoczęta.....Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Yas...ulalalala to muszelek i bursztynków jak najwięcej...odpoczywaj, zajadaj fryciory i rybkę i wracaj uśmiechnięta, wypoczęta.....
a po powrocie 18go wizyta u ginaradocha i stres. miesiąc się nie widzieliśmy
-
nick nieaktualny
-
Dybry...
Właśnie wstałam...
Laski to u mnie to chyba nie owulacja tylko śmierć rychła nadchodzi... Czuję jak z każdą minutą opadam z sił... Leżę tylko i przysypiam co chwilkęKoniec ze mną i tyle
Krokodylku na którą masz tą wizytę? Ciekawam jak ten Twój mały Krokodylek wygląda
Yasmin zazdraszczam urlopuJa 15tego tylko na weekend nad wodę pojadę. Miałam mieć @ od 15tego ale w związku z tym iż nie wiadomo co się dzieje w mojej macicy to może mi daruje wykrwawianie w ten weekend
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Oj dziewczyny, tak narzekacie na mdłości, bóle, i zmęczenie a ja dałabym wszystko żeby też być w ciąży i tak się czuć
Wiecie co... Żółwie mi się śniły... Zbierałam je z drzewKrokodylica, Blondik, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny maz dostał tel od faceta ktory mówił ze on go chetnie zstrudni pozniej myśleliśmy ze cos kręci bo powiedzial ze wolne st jest ale zsdzwoni czy na pewno wlasnie zadzwonił misio idzie w czw na 1 dzień piatek powiedzial od razu ze ma wizyte ten powiedział ze spoko i czw potraktuje jako dzuen probny a jak coś. Od pon zaczyna
marissith, justta, konwalianka, Kropka_1, beszka, Krokodylica, Ksenia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny maz dostał tel od faceta ktory mówił ze on go chetnie zstrudni pozniej myśleliśmy ze cos kręci bo powiedzial ze wolne st jest ale zsdzwoni czy na pewno wlasnie zadzwonił misio idzie w czw na 1 dzień piatek powiedzial od razu ze ma wizyte ten powiedział ze spoko i czw potraktuje jako dzuen probny a jak coś. Od pon zaczyna
Miłego seansu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dybry...
Właśnie wstałam...
Laski to u mnie to chyba nie owulacja tylko śmierć rychła nadchodzi... Czuję jak z każdą minutą opadam z sił... Leżę tylko i przysypiam co chwilkęKoniec ze mną i tyle
Krokodylku na którą masz tą wizytę? Ciekawam jak ten Twój mały Krokodylek wygląda
Yasmin zazdraszczam urlopuJa 15tego tylko na weekend nad wodę pojadę. Miałam mieć @ od 15tego ale w związku z tym iż nie wiadomo co się dzieje w mojej macicy to może mi daruje wykrwawianie w ten weekend
Jaka śmierć, ja w tym cyklu przewiduję dla Ciebie co innego.
Wizytę mam o 11:20. Trochę się dalej martwię o to swędzenie bo niestety nie przeszło do końca, najwyżej gin będzie musiał przepisać coś innego.
Też jestem ciekawa jak ten mój mały Krokodylek wygląda.Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze. Zdjęcie na pewno pokażę jak wrócę.
Anuśka, marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Jaka śmierć, ja w tym cyklu przewiduję dla Ciebie co innego.
Wizytę mam o 11:20. Trochę się dalej martwię o to swędzenie bo niestety nie przeszło do końca, najwyżej gin będzie musiał przepisać coś innego.
Też jestem ciekawa jak ten mój mały Krokodylek wygląda.Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze. Zdjęcie na pewno pokażę jak wrócę.
Będę tu od 12:00 warować
Kurczę no to Cię dopadła zaraza jakaś paskudna, ale na pewno gin coś poradzi na to
Oj przewidujesz mi zmartwychwstanie? Hi hi... No zobaczymy... Tak pojeb... mam ten wykres, że już nawet objawów nie wpisuję, bo nie ma sensu... Niech tylko @ odpuści mi przyszły weekendi już będę szczęśliwa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:08
-
Zmartwychwstanie jak najbardziej.
Mam pewną teorię na temat Twojego wykresu ale to się dopiero okaże czy słuszną.
Postaram się odezwać jutro jak tylko wrócę.Ale jakoś zaczynam się nieco stresować. Niby jestem myśli że wszystko będzie dobrze ale jednak stresik jest.