My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahahaha ale powiem Ci, że ostatnio ja też mam jakieś takie zakręcone sny, że szok! - generalnie rzadko cokolwiek mi się śni, ale w noce ostatnich dni urlopu to jakiś maraton
co tam się działo.. haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 21:44
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ksenia nie stresujemy sie
nioo my dopieor weszlismy do domku
dzien pelen wrazen i przyjemnosci
najpierw obiad z mezusiem w rewolucjach Magdy Geslerhttp://www.americanhome.com.pl/
zjedlismy duze burgery
pozniej kino
bylismy na Strażnicy Galaktyki- super filmek
a poo...
lody
Zakupy
mezusiowi kupilsmy sweterek takie elegancki w croppie i bluze
a ja kupilam sobie sliczna kobieca sukieneczke
az widzialam jak mojemu misiowi sie zaswiecily oczka jak mnie w niej zobaczyl
Jutro idziemy kupic karte miejska bo mezu bedzie jezdzil na 8 wiec ja bede musiala jechac autobusem
i idziemy jutro na relax.. czyli basenKsenia, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej misie jak tam wieczorek wam mija? Mnie cycki coraz mniej bolą... Hm. ... Czyżby to były bóle około owulacyjne? Nie wiem ale nie mogę się doczekać poniedziałku. Już bym siurała
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dobranoc mi coś szwankuje lapek
Arienna ciebie cyce a mi dokucza brzucj mam wrażenie jakby ktos mi wbijać szpilki ponizej pępka i jakbu mi sie cis rozciagalomam nsdzieje ze wsio pękło jak coś pojde do gina bo troche dziwnie mi
-
A ja jak zwykle otwieram imprezę i >>>>nawołuję do codziennego mierzenia temperaturki..<<<<<
ja teraz też mam schizowe sny.. dzisiejszej nocy śniła mi się jakaś katastrofa - coś się miało wydarzyć, ale nie wiem co, tyle tylko, że oczywiście rodzinnie uciekaliśmy.. wszyscy za wyjątkiem mojej ukochanej babci, która notabene nie żyje już 8lat.. cudownie było ją zobaczyć ""na nogach' ale obawiam się czego może on dotyczyć - ten sen.. babcia bardzo rzadko mi się śni, właściwie to drugi raz od jej śmierci.. nawet na cmentarz nie mogę iść, bo mam do niego 260km..może tylko się pomodlę.. -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Nio i jak tam WASZE tempki??? up? up?
konwalianka nie zdiagnozuję Ci snu...bo ostatnio nic mi się nie śni...heheh oprócz erotycznych w maju - to od początku ciąży nic.....
kolejna noc na kanapie - jedynym plusem jest to, że znowu maratony filmowe mogę sobie urządzać hehehe bo w sypialni nie mamy tv......
a jak tam u Was z pogodą?? nie zalało??? u mnie ani kropelki, chociaż z daleka widzę i słyszę burzę.....uhmmmm ogródek i roślinki wołają o deszcz.....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
ja z moja Kicia meldujemy siei bieremy do pracy
konwalijko moze wfktycznie si epo porstu pomodlmoze babcia ci sie snila i po porstu czuwa nad wami
mi tak snil sie dziadek michała okolo miesiac po smierci .. poklepal mie po rameniu i tyle pemetamposzlam do kosciola dzen po .. a po kilku dniach akurat byla msza za dziadka wiec pojechalismy na nia
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Malenq tylko nie szalej z tymi maratonamii wysypiaj sie
u nas popadaloa moje pomidory pierwsze juz sa sliczne czerwoniutkie
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaak jest ciociu Aniu - wysypiam się, przecież w ciągu dnia też mam drzemki heheheh....
ja już po śniadanku...w trakcie espresso....
i wybieram fotelik samochodowy....nie mam od kogo pożyczyć, a w poniedziałek przyjeżdża moja siostra z maleństem 2letnim, więc trzeba zakupić fotelik...
a myślałam nad takim:
http://allegro.pl/bolero-2014-cotobaby-montaz-przod-i-tyl-2gratisy-i4469111404.html
znalazłam kilka pozytywnych opinii na necie...a tej polskiej firmy mało kto zna....a wolałabym made in poland kupić hehehheAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny doznałam szoku !!!!!!!!!!!!
uwierzyce wchodze na konto ..mowie a lookne czy asem ktos sie niepomylil i mi kasy nie przesłał
a tu.... kasa ze szkoly za marzec i kwiecien odrazu <szok>
Malenq, konwalianka, choco, justta lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
U mnie tempka skoczyła do góry troszkę i nawet lekko wyżej, niż przed spadkiem więc OF wrócił do drugiej wersji @ w niedzielęNie ogarniam tego wszystkiego. A jeśli będę musiała po plaży w podpaskach zapitalać to się wścieknę
Malenq ciocia Ania ma rację... Proszę się wysypiać i dbać o maleństwoFotelik super ja lubię rzeczy made in PL
Konwalia mam nadzieję, że sen nie jest proroczy. Generalnie katastrofa we śnie wróży coś pozytywnego w życiuMalenq, Ania_84, konwalianka, Arienna lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dziewczyny doznałam szoku !!!!!!!!!!!!
uwierzyce wchodze na konto ..mowie a lookne czy asem ktos sie niepomylil i mi kasy nie przesłał
a tu.... kasa ze szkoly za marzec i kwiecien odrazu <szok>Kurczę akurat się przyda kaska
Ania_84 lubi tę wiadomość