My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Dzień doberek laseczki
Ja już w pracy niestetyi coś mnie chyba bierze
Poproszę o jakieś skuteczne domowe metody na przeziębienie ?
PlissssssWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:07
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
o mato jak przeczytalam cebula to az mi wszytsko z wczoraj stanelo w gardel ..
Anuska kochana lubie ten spadek 6 DPOhihi
trzymamkciuki niech to bedzie zagniezdzenie
Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
ojjj kasiora sie przyda
bo musimy oleje wymienic
wiecie co wczoraj jak jechalismy na liczniku mielismy 37777 km
moj maz popatrzyl i mowi.. kochanie te siodemki zobaczysz bedzie wszytsko okAnuśka lubi tę wiadomość
-
hejka, ja tez mam osttanio zakrecone sny...wczoraj snil mi sie moj niedawno zmarly dziadek? co to znaczy? od razu pobiegłam na cmentarz.
dzisija snilo mi się, ze lecialam samolotem, awaryjnie ladowalismy na jakims polu...wysiedlismy z samolotu, a samolot odlecial i nas zostawil
od wczoraj strasznie bola mnie krzyże...co za bół
Czarnulka dziś testuje? kupiła w końcu wczoraj ten test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:14
-
Blondik mnie całą ciąże pobolewał krzyż... Położna mi tłumaczyła że skoro we wczesnej ciąży czuję takie bóle to oznacza, że skurcze porodowe będą szły z krzyża no i tak było, brzuch twardniał przy porodzie a bóle szły od pleców do przodu... Taka uroda podobno
Czarnulka no właśnie jak sikaniec? -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:aniu WOW ... to młodzik to wasze autko...raczkujące powiedziałabym...heheheh
ja też jestem ciekawa jak tam Olga.....
jak mial dwa kupilismy go z przebiegiem 17400
a oto moja kiecka wczorajsza mz jak przyszlismy do domku to mowi kochanie wezzz jeszcze raz ja zalóż bo musze sie napatrzec oczywiscie skonczylo sienooo ale
Malenq, choco, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:No i co to kurna ma być? Takie zachowanie jest nieladne. Raz w górę raz w dół, zaczynam tracic nadzieję
-
sukienka śliczna:)
Arienna, trzymam kciuki, pomimo skaczącej tempki, cały czas jest wysoka
ANuska - u Ciebie będą dwie kreseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 07:30
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Arienna pozatym lepiej miec skaczacy a pozniej sie miele zaskoczyc niz miec zawsze ciazowy wykres i dupa
-
Arienna wrote:A tak w ogóle to dzień dobry idę dalej spać
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry
dziś fajny dzien z pracy wychodze wczesniej bo szef ma urodzinki
temp hmm ama nie wiem zresztą same widzicie i notatki teza do tego boli brzuch i jajcorki jak na owu wiec hmm dziś musze mojego porządnie wytarzac bo wczoraj bestja usneła
Ania_84 lubi tę wiadomość