My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ale powiem wam szczerze pierwszy raz
mnie bolalo ;/ tzn wszystko w srodku ;/ jkabybm byla opuchnieta ;/
-
Cześć dziewczyny, kolejna okropna, nieprzespana noc za mną. Mdłości i wymioty całą noc. Masakra.
Jak już zasnęłam na chwilę to miałam jakiś koszmar, że byłam u lekarza rodzinnego, on mi robił usg i mówi, że żadnej ciąży tu nie ma. Ja mówię jak nie ma jak jest. To on mi na to że nie ma i koniec.
Boże jak ja wytrzymam ten czas, nie mam pojęcia. Czuję się fatalnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to faktycznie kochane Wy to macie KOSZMARY w nocy.....
biedroczneczko - a właśnie że CHŁODNO:) i fajnie:P
Kroko a wymiotów i mdłości współczuję....2dni temu na wieczór i mnie dopadły....bleeeeee może i w II trym. są rzadziej - ale SĄ!!!
Olga spokojności w pracy...... -
nick nieaktualny
-
Laski zastanawiam sie co z moją tempką jest ze taka niska a do tego zmiana w 15min z 36,3 na 36,42 hmmmm wpisałam ta wyższą ale wsumie nie wiem czy nizszej nie powinnam bo boli mnie brzuch jajcory jak dałam wodnity śluz detektor zmienił mi na dzien płodny co jest grane wrr
cycki mi sie takie nabrzmiała zroiły jak przed owu i suty stoją jak antenkiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanko macie dwa szkolenia za free ktore byscie wybrały b sie zastanwiam
angielski
czy
Grafika komputerow = tworenie stron www -
Biedroneczka83 wrote:Laski zastanawiam sie co z moją tempką jest ze taka niska a do tego zmiana w 15min z 36,3 na 36,42 hmmmm wpisałam ta wyższą ale wsumie nie wiem czy nizszej nie powinnam bo boli mnie brzuch jajcory jak dałam wodnity śluz detektor zmienił mi na dzien płodny co jest grane wrr
cycki mi sie takie nabrzmiała zroiły jak przed owu i suty stoją jak antenki -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:dziewczyny mam pytanko macie dwa szkolenia za free ktore byscie wybrały b sie zastanwiam
angielski
czy
Grafika komputerow = tworenie stron www
jeśli chodzi o rzwój np przyszłej firmy i stworzenie dla niej stron sklepu internetowego brałabym ten drugi kursbo sie opłaca
a jesli dla siebie to anglik -
Malenq wrote:wg mnie również uważam, że tą niższą powinnaś wpisać...
Aniu w zależności - angielski: jaki poziom? jaki certyfikat? w jakiej liczbie godzin? itp.
tworzenie stron www - na ile Tobie by się to przydało?
Abgielski jsa rozne poziomy + certyfikat..I egzmain za free
to drugie bardziej by mi sie przydalo w pracy z racji ze uslugi informatyczne i reklamowe
teraz wyslalam zapytanie o ten drugi czy moge wziasc udzial bo bralam dofinansowan e 2 lata temu z PO KL 8.1.2. -
Kroko widzę że przeżywasz ta wizytę bardzo.... Ale będzie super... Zobaczysz
Współczuję rzyganka... Masakra.. Biedroneczka a tym samym termometrem mierzyłaś?
Ja zrobiłam doświadczenie dzisiaj i zmierzyłam tym moim elektronicznym (jak zwykle) i miałam 36,6 i tą wpisałam. Ale od razu zmierzyłam też rtęciowym i na tamtym mam 36,9. Dziwne dość...