My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
eehhh szaleńce moje kochane
dziekuje ze Wy wierzycie:)
no ale czas wrocic do rzeczywisctosci bo maz mnie zaraz za ucho wytarga do tego fotografa
buziaki do pozniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:no właśnie Gorszku oj......
a ja mam ochotę na śledzie - takie na słodko, z żurawiną, rodzynkami w sosie pomidorowym...uhmmmmm:-/ hehehehe
Biedronka sikaj zatem, niech coś pokazujeMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:co do jajniorkow to moje od 3 dn szaleja.. tzn co rusz jakby mi ktos ciagnal wszytsko tam od jednego do drugiego ;/ chyba pojde do ina zeby sie uspokoic ;/
-
Dzień dobryyyy
Ufff pogoda dziś już nie roztapia człowieka.. Szybko podejrzałam Wasze wykresiki i kurcze widzę, że dalej walczymy
Anuśka, ja też już jakby czuję człapiącą @nie chcę, nie chcę
Tempka na razie stabilnie, z objawów to czuję, że mnie niebawem zaleje ehhh
-
Tak dla przypomnienia
Zaraz ruszy wielkie testowanie obywatelek
Choco szykuj się kochana!!!
08.08 - Choco
11.08 - Czarnula87
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
co do Ashy, szczerze jej kibicowałam w tym cyklu-naprawde, jej wykres byl obiecujacy
nie znam jej tak dobrze jak Wy,ale dało się wyczu, że atmosfera przy niej bywała napieta. jej wieczne narzekanie, przeklinanie, obwinianie wszystkich dookoła
każdy łapie czasem doła i musi pomarudzic,ale ona chyba nigdy nic pozytywnie nie pisała
zawsze jej wypowiedzi były dla mnei agresywne, nastawione na atak, nikt nie mógł myślec inaczej niz ona
tez staralismy sie dlugo o dziecko, od slubu, prawie 3 lata, z czego rok intensywnie z badaniami itp., tez mnie zzerala zazdrosc za kazdym razem gdy jakas znajoma oznajmiała, ze jest w ciąży
ale nie pałałam taką nienawiścią i nie plułam jadem. mimo,ze nam się cos nie udaje, inni mają prawo byc szczesliwi i sie cieszyc i chwalic swoim szczesciem!
moim zdaniem ona jets bardzo nieszczesliwa, pogubiła się, i zamiast do ginekologa powinna pomyslec o terapii...bo takie zachowania (stan, emocje, uczucia wynikajace z jej wypowiedzi) do niczego dobrego nie prowadza...
uciekam kilka spraw pozałatwia, buziakiAnuśka, Malenq, Tamka, Yasmin, Krokodylica, smarta lubią tę wiadomość
-
08.08 - Choco
11.08 - Czarnula87
11.08 - Kropka_1
11.08 - Arienna
13.08 - Mari
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
przerzuciłam się na 11 bo do 14 nie wytrzymam, po za tym coś się obawiam że i tak nic z tego nie będzie (zdołowały mnie te skoki tempki), ale cóż..... raz siknę 11-go, drugi raz 14-go