X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, mądrze, zgadzam się. Przyznam, że trochę mi się to skojarzyło z moją znajomą, która przez wiele lat starała się i nie wychodziło. To był pamiętam powód do ciągłego atakowania kobiet w ciąży, matek, ich niszczenia, poniżania i społecznego deklasowania.. Przykre, też uważaliśmy, że ta jej nieposkromiona agresja powinna być poddana leczeniu (mega niezrównoważona emocjonalnie osoba). Nigdy się do tego nie potrafiła przed sobą przyznac ani dać sobie pomóc. Nadal funkcjonuje tak dziś..

Blondik wrote:
    co do Ashy, szczerze jej kibicowałam w tym cyklu-naprawde, jej wykres byl obiecujacy
    nie znam jej tak dobrze jak Wy,ale dało się wyczu, że atmosfera przy niej bywała napieta. jej wieczne narzekanie, przeklinanie, obwinianie wszystkich dookoła
    każdy łapie czasem doła i musi pomarudzic,ale ona chyba nigdy nic pozytywnie nie pisała
    zawsze jej wypowiedzi były dla mnei agresywne, nastawione na atak, nikt nie mógł myślec inaczej niz ona
    tez staralismy sie dlugo o dziecko, od slubu, prawie 3 lata, z czego rok intensywnie z badaniami itp., tez mnie zzerala zazdrosc za kazdym razem gdy jakas znajoma oznajmiała, ze jest w ciąży
    ale nie pałałam taką nienawiścią i nie plułam jadem. mimo,ze nam się cos nie udaje, inni mają prawo byc szczesliwi i sie cieszyc i chwalic swoim szczesciem!
    moim zdaniem ona jets bardzo nieszczesliwa, pogubiła się, i zamiast do ginekologa powinna pomyslec o terapii...bo takie zachowania (stan, emocje, uczucia wynikajace z jej wypowiedzi) do niczego dobrego nie prowadza...

uciekam kilka spraw pozałatwia, buziaki

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, mądrze, zgadzam się. Przyznam, że trochę mi się to skojarzyło z moją znajomą, która przez wiele lat starała się i nie wychodziło. To był pamiętam powód do ciągłego atakowania kobiet w ciąży, matek, ich niszczenia, poniżania i społecznego deklasowania.. Przykre, też uważaliśmy, że ta jej nieposkromiona agresja powinna być poddana leczeniu (mega niezrównoważona emocjonalnie osoba). Nigdy się do tego nie potrafiła przed sobą przyznac ani dać sobie pomóc. Nadal funkcjonuje tak dziś..

Blondik wrote:
    co do Ashy, szczerze jej kibicowałam w tym cyklu-naprawde, jej wykres byl obiecujacy
    nie znam jej tak dobrze jak Wy,ale dało się wyczu, że atmosfera przy niej bywała napieta. jej wieczne narzekanie, przeklinanie, obwinianie wszystkich dookoła
    każdy łapie czasem doła i musi pomarudzic,ale ona chyba nigdy nic pozytywnie nie pisała
    zawsze jej wypowiedzi były dla mnei agresywne, nastawione na atak, nikt nie mógł myślec inaczej niz ona
    tez staralismy sie dlugo o dziecko, od slubu, prawie 3 lata, z czego rok intensywnie z badaniami itp., tez mnie zzerala zazdrosc za kazdym razem gdy jakas znajoma oznajmiała, ze jest w ciąży
    ale nie pałałam taką nienawiścią i nie plułam jadem. mimo,ze nam się cos nie udaje, inni mają prawo byc szczesliwi i sie cieszyc i chwalic swoim szczesciem!
    moim zdaniem ona jets bardzo nieszczesliwa, pogubiła się, i zamiast do ginekologa powinna pomyslec o terapii...bo takie zachowania (stan, emocje, uczucia wynikajace z jej wypowiedzi) do niczego dobrego nie prowadza...

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Wy laski... Asha nikogo nie atakuje...

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduję, że wzięłam się za siebie i.. żurek ugotowany, okna pomyte - niemal wszystkie, a to wyczyn..nam ich 9! zostało jeszcze w kuchni, ale sobie daruję..za cholerę mi się nie chce wstać z fotela, wiedziałam, że tak się skończy, jak już usiądę.. drugi dzień z rzędu suszę pomidory w piekarniku na termoobiegu i szlag już mnie trafia od tego ciągłego buczenia...wrr

co do Ashy, ja jej powiedziałam, że martwię się o jej psychikę..nic więcej nie mogłam powiedzieć po tym co się działo.. trzymam kciuki aby się pozbierała i żeby się w końcu udało!

aaa i naszło mnie na naleśniki - więc do dzieła!

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• choco Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj przeprasza, ja chciałam tylko nowy beret w kropeczki a wywołałam dyskusję o Ashy. Trochę smutno że nas zostawiła, ale może potrzebowała zmiany otoczenia właśnie dla wyciszenia emocji. Ja nadal jej kibicuje.

Malenq, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa śledzie na słodko ale mi smaka zrobiłaś ja uwielbiam te z rodzynkami, mniam, u mnie trawę koszą za oknem i niezły już mam katar ;-) ale przejdzie, ja piję kakao a co kobietki u was?
    Kawka przedpołudniowa jest?

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Malenqa śledzie na słodko ale mi smaka zrobiłaś ja uwielbiam te z rodzynkami, mniam, u mnie trawę koszą za oknem i niezły już mam katar ;-) ale przejdzie, ja piję kakao a co kobietki u was?
    Kawka przedpołudniowa jest?
    No ja już drugą inkę piję ;) Kawosz ze mnie jak ta lala ;D

justta lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Tak dla przypomnienia :) Zaraz ruszy wielkie testowanie obywatelek :)
    Choco szykuj się kochana!!!
    Oj Kropko szykuje się, ale raczej nie doczekam testowania, tak mnie boli brzuch, że normalnie biegam co 15 minut spawdzać czy już mnie zalało. W dodatku temperatura też wskazuje na @ ;-(

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde muszę się zabrać za robotę jakąś bo siedzę i myślę o temperaturze oszaleć można.................

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Oj Kropko szykuje się, ale raczej nie doczekam testowania, tak mnie boli brzuch, że normalnie biegam co 15 minut spawdzać czy już mnie zalało. W dodatku temperatura też wskazuje na @ ;-(
    Ale jeszcze jej nie ma..... Ja zaciskam kciuki niech tempka skacze do góry...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    kurde muszę się zabrać za robotę jakąś bo siedzę i myślę o temperaturze oszaleć można.................
    Ja też uciekam... Muszę ogórki na ogórkową zetrzeć...

• choco Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak tak namawiacie to i ja za pracę się wezmę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zjadłam 1/2 opakowania groszków kokosowych hehehehe...nie no wzięło mnie na słodkie....

Każdy kibicuje dla Ashy:)

nio ja z wczoraj mam krupnik.....a na drugie jeszcze nie wiem....:)

edit.: a teraz mi niedobrze - no po tych groszkach....za słodko bleeeeee....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 11:09

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PRZEPRASZAM WAS!!! Mój lap się coś zawiesił i jak widać w rezultacie kilka razy wkleił ten sam post... :( Wybaczcie

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam opakowanie bounty ;-) pranie zrobione powieszone można posiedzieć i robić wielkie nic ;-)

Anuśka Inka rządzi ;-)

Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, właśnie, jeszcze nie ma!!! Nie trać nadziei bo wszystko jest możliwe :) Trzymam :)
    choco wrote:

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq jak wspomniałaś o tych groszkach to przed oczami stanęły mi moje ulubione draże korsarz :) :) :) własnie kokosowe, o cholerka ale mi smaka narobiłaś :)
    Malenq wrote:
    a ja zjadłam 1/2 opakowania groszków kokosowych hehehehe...nie no wzięło mnie na słodkie....

Każdy kibicuje dla Ashy:)

nio ja z wczoraj mam krupnik.....a na drugie jeszcze nie wiem....:)

edit.: a teraz mi niedobrze - no po tych groszkach....za słodko bleeeeee....

Malenq lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe nie no wczoraj tak mnie wzięło na słodkie, i dzisiaj też...
    mam nadzieję, że to jednorazowe............

ale na obiad, na II może placki ziemniaczane??? uhmmm pychotka:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hehehe nie no wczoraj tak mnie wzięło na słodkie, i dzisiaj też...
    mam nadzieję, że to jednorazowe............

ale na obiad, na II może placki ziemniaczane??? uhmmm pychotka:)
    Ooooooooooo........ Jak sobie pomyßlé o plackach ziemniaczanych to mam orgazmiczne doznania..... Takie placuszki w søodkiej ßmietanie.... Cos porábalam z klawiaturá na samá mysl ;D

Arienna, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 1545 1546 1547 1548 1549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ