My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej lasie! Któraś tęskniła? Dalej jestem w podróży, pzdr z Erywania! Tydzień temu wlazłam na lodowiec na 4 tys metrów! Było mega
Ja tu widzę, że się nagle zrobiło drugie bellybestczad!
wyjezdzam- 3 zaciazone.. wracam a tu polowa populacji z suwaczkiem!
grat dla Tamki, Konwalianki, Blondie, Smoczycy! jesli kogos pominelam, sorka. mam 500 stron obsuwyAnia_84, Kropka_1, Arienna, konwalianka, justta, Czarnula87, Tamka, marissith, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kroko CUDOWNE WIEŚCI:) cieszę się, że widziałaś już swojego "ktosia"
czekam na zdjątka:)
a przytulanko z sedesem minie zobaczysz...tylko dużo pij wody....
Ok, będę pić dużo wody. Zawsze piłam herbatę a teraz jakoś woda mi najlepiej smakuje.
Zaraz ściągnę zdjęcie na kompa. -
Nieukowa wrote:Hej lasie! Któraś tęskniła? Dalej jestem w podróży, pzdr z Erywania! Tydzień temu wlazłam na lodowiec na 4 tys metrów! Było mega
Ja tu widzę, że się nagle zrobiło drugie bellybestczad!
wyjezdzam- 3 zaciazone.. wracam a tu polowa populacji z suwaczkiem!
grat dla Tamki, Konwalianki, Blondie, Smoczycy! jesli kogos pominelam, sorka. mam 500 stron obsuwy
Nieukowa! Myślałyśmy o Tobie nieustannie i pisałyśmy nie raz!
Asha - chyba się na nas obraziła?
Uważaj tam na siebie!Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko no nareszcie.... Piękny Groszek
Podobny do cioci Anuśki
Cieszę się mocno, ze wszystko ok i że globulki dostałaś... Ale Cię dzidzia wymęczy, oby te wymioty minęły jak najszybciej
Nieukowa, no już się martwiłyśmy, że Cię ten Kaukaz wciągnął i zostałaś tam z jakimś Yeti -
Krokodylica wrote:Arienna lekarz mi tłumaczył że to okrągłe to jest pęcherzyk żółtkowy a dzidziuś jest tam gdzie jest napisane CRL - nie wiem czy widać?
ps. z powrotem zaczęło się lekkie kłucie w prawym jajniku nie wiem czy zaznaczać .... w sumie to chyba nie ma już znaczenia i tak muszę czekać na poniedziałek ...........kurde jak strasznie mnie korci by siurać już (nakrzyczcie na mnie! )Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 15:04
Krokodylica, konwalianka, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Krokodylku super wiadomość i malutki Krokodylek śliczny
z mdłościami i wymiotami nie pomogę za bardzo mnie nie męczyły, miałam tylko lekkie mdłośći, więc nie zazdroszczę, ale wody pij dużo
Nieukowa witaj czekamy na relację z wyprawy jak już wrócisz na stałe
Ja już po obiadku gulasz ziemniaczki i mizeria -
Piekny maluch i cudne wieści Kroko!
Gratulacje mamusiu..
Nieukowa, ależ cudnie, że wyjazd udany.. relax i tyle.. tempki nie uciekną.. zresztą nie wiem czy przy wysiłku i tak by nie były zakłamane..wracaj cała i zdrowa!
a ja wlasnie zjadłam 4 naleśniczki =- mniamMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość