My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna wiem, że Cię korci, wiem co czujesz...ale naprawdę poczekaj skarbie...jak jesteś w ciąży (i tego najbardziej Ci życzę) to ciąża nie ucieknie....
poczekaj, po marudź dla nas tutaj, wstrzymaj się....po to wcześnie, wiem, wiem, że niektórym wychodzi "coś tam"...
Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kochane tego mi było trzeba....teraz znikam bo dostałam telefon od męża z pracy, że kumpel (nasz wspólny, z mężem pracuje) miał wypadek i żebym przyjechała po niego (męża) do pracy to pojedziemy do szpitala, kumpel żyje ale ma połamaną nogę i chyba będzie miał składaną operacyjnie
kurwa chciałam żeby mnie coś odciągnęło od myślenia o objawach ciąży ale żeby aż tak? to lekka przesada.............
ok będę wieczorkiem bye :* -
Arienna laski mają racje poczekaj to dopiero 10 dzień
hehe choc ja cie rozumiem hahah ale ja pewnie bede tak samo za kilkanaście dni
Zuza zjadła pierogi z truskawkami a teraz na deser zajada malinkiArienna, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:08.08 - Choco
11.08 - Czarnula87 (-)
11.08 - Kropka_1
11.08 - Arienna
13.08 - Mari
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
Dopisalam.se minusa bo rano test negatywny
W dodatku papier juz mega blado ale rozowy, wiec franca sie chyba zdecyduje przyjsc
-
Hej dziewczynkitroche was podczytuje
ale ogolnie pracuje ;/
narzekalam ze syse mnie nie bola..no to juz bola -
mnie też trzeba wykreślić z tej listy, bo jeszcze owuli nie było i o ile będzie to późno, więc i testowanie się przesunie na niewiadomo kiedy
Kroko: gratuluję, niezły groch z tego groszkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczynkitroche was podczytuje
ale ogolnie pracuje ;/
narzekalam ze syse mnie nie bola..no to juz bola
hehehe Aniu to żeś sobie "wykrakała"...więc teraz dużo i głośno o fasolce zacznij....
zgredko faktycznie szykuje Ci się bardzo, bardzo późna owulka... a cykle jakich długości masz?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Malenq: mam 35-dniowe i owul był planowany na poniedziałek -22 dzień, ale wcześniej w pt byłam na usg i nie było dominującego jaja, więc albo cykl bezowu albo z bardzo późną owu..
a jakieś symptomy owulki masz? czy myślisz jednak, że to bezowulacyjny?
a jak poprzzedni Ci rosły pęchole?? nie miałaś z tym problemu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 17:31
-
Kroko, piękny groszek! jakie wyraźne USG! na moim wydruku nic nie widać
na ekranie widziałam i ten pęcherzyk żółtkowy i serduszko, ale na wydruku tylko zmaza
mój maluch tydzień temu miał 5 mm, to dziwne bo znaczyłoby, że jestem sporo wyżej niż Ty, a przecież mamy 2 dni różnicy tylko... chyba, że urodzę jakiegoś owłosionego giganta
współczuję romansu z sedesem, ja na razie nie wymiotuję ale czuję się okropnie, nie mogę normalnie funkcjonować, pufff, a najgorsze są zachciewajki, wpada mi na gle do głowy makaron po tajsku i MUSZĘ go zjeść bo inaczej się popłaczęciągle chodzą za mną pizze, mc donaldy, kebaby, NIGDY takich rzeczy nie jadłam, sporadycznie, a teraz żyć bez tego nie mogę, załamka po prostu...
Myślę, że trzeba tutaj jakąś przysięgę ogólną zapodać - ZAKAZ testowania przed 12 dpo !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 17:38
Malenq, justta, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:współczuję romansu z sedesem, ja na razie nie wymiotuję ale czuję się okropnie, nie mogę normalnie funkcjonować, pufff, a najgorsze są zachciewajki, wpada mi na gle do głowy makaron po tajsku i MUSZĘ go zjeść bo inaczej się popłaczę
ciągle chodzą za mną pizze, mc donaldy, kebaby, NIGDY takich rzeczy nie jadłam, sporadycznie, a teraz żyć bez tego nie mogę, załamka po prostu...
Myślę, że trzeba tutaj jakąś przysięgę ogólną zapodać - ZAKAZ testowania przed 12 dpo !
tamuś tak samo miałam chyba do 12-13 tygodnia......cały czas miałam ochotę na te "przetworzone żarcie"....
A co PRZYSIĘGI ja jestem za....ale wiesz, mój głos nie ważny już:p
justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:uhmmmm to nieciekawie, bo faktycznie teraz wypadałaby owulka.....
a jakieś symptomy owulki masz? czy myślisz jednak, że to bezowulacyjny?
a jak poprzzedni Ci rosły pęchole?? nie miałaś z tym problemu?