My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje pozdrawiam ze słonecznego Egiptu
ktoś zaciazyl? Ja nie wytrzymałam jeden test strzelilam oczywiście negatyw. Ale czuje sie dziwnie, temperatura wysoko ale rownie donrze może być od słońca
trzymajcie się ciepło
Malenq, Krokodylica, justta, Tamka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyTamka wrote:Malenq, ale skąd to się bierze??? rano jedyne co mi wchodzi to musli z mlekiem i owocami, później kanapka z twarogiem i pomidorem, a potem zaczyna się ochota na te paskudztwa
HA !!!!!!!!!!!1 dokładnie tak samo miałam....
nie wiem skąd...małż się śmiał, że przed ciążą "odżywiałam się zdrowo" wiec teraz organizm chce "czegoś innego" a te "innego" to te paskudztwa....
współczuję i nie pocieszę, ja na większość gotowanych warzyw nadal patrzeć nie mogę...jedynie pomidor, ogórek i cukinia wchodzą jeszcze....
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:Dziękuję kochane tego mi było trzeba....teraz znikam bo dostałam telefon od męża z pracy, że kumpel (nasz wspólny, z mężem pracuje) miał wypadek i żebym przyjechała po niego (męża) do pracy to pojedziemy do szpitala, kumpel żyje ale ma połamaną nogę i chyba będzie miał składaną operacyjnie
kurwa chciałam żeby mnie coś odciągnęło od myślenia o objawach ciąży ale żeby aż tak? to lekka przesada.............
ok będę wieczorkiem bye :*
Oj, życzę zdrowia dla kolegi! -
zgredka wrote:mnie też trzeba wykreślić z tej listy, bo jeszcze owuli nie było i o ile będzie to późno, więc i testowanie się przesunie na niewiadomo kiedy
Kroko: gratuluję, niezły groch z tego groszka
Kochanie nikt Cię nie będzie wykreślał, możemy Cię co najwyżej przesuwać w czasie.
Czarnulka chyba u Ciebie bez stymulacji się nie obejdzie. -
Dybry...
Ja po drzemce... Jakaś śnięta chodzę dzisiaj.... Od rana trę ogórki na przeciery ogórkowe i nie mogę skończyć bo przysypiam... A jak nie śpię to głoda mam strasznego albo sikam... Paranoja jakaś... Chyba mi progesteron skoczył i to stąd takie parszywe samopoczucie... A do testowania chyba nie doczekam bo sprawdzam czy @ już przyszła... Czuję ją bardzo wyraźnie dzisiaj
Smarta miłego wypoczynku -
nick nieaktualnyBlondik wrote:Czarnulka idz na bete, mojej siostrze sikane nie wychodzily w 1 ciazy do 10 tygodnia, ledwo na becikowe sie zalapala
Nie nie bede robic betyja bie z tych
podchodze mocno sceptycznie do tych moich cykli.
W ciazy jak bylam z moim synkiem to pierwszy test robilam jakos w 6-7 yyg i wyszedl od razu nawet nie zdazylam dobrze na niego siknac -
Tamka wrote:Kroko, piękny groszek! jakie wyraźne USG! na moim wydruku nic nie widać
na ekranie widziałam i ten pęcherzyk żółtkowy i serduszko, ale na wydruku tylko zmaza
mój maluch tydzień temu miał 5 mm, to dziwne bo znaczyłoby, że jestem sporo wyżej niż Ty, a przecież mamy 2 dni różnicy tylko... chyba, że urodzę jakiegoś owłosionego giganta
współczuję romansu z sedesem, ja na razie nie wymiotuję ale czuję się okropnie, nie mogę normalnie funkcjonować, pufff, a najgorsze są zachciewajki, wpada mi na gle do głowy makaron po tajsku i MUSZĘ go zjeść bo inaczej się popłaczęciągle chodzą za mną pizze, mc donaldy, kebaby, NIGDY takich rzeczy nie jadłam, sporadycznie, a teraz żyć bez tego nie mogę, załamka po prostu...
Myślę, że trzeba tutaj jakąś przysięgę ogólną zapodać - ZAKAZ testowania przed 12 dpo !
Słońce ja miałam późną owulkę więc tak jak pisałam dzieciątko jest młodsze niż termin ostatniej @. Jestem teraz równo w 6tc. Więc różnica między nami to aż tydzień.
Gin do którego chodzę słynie u nas w mieście z bardzo dobrego sprzętu, to zdjęcie które Wam wkleiłam i tak jest niewyraźne bo zrobiłam tel. ale na wydruku jest wszystko bardzo wyraźne.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Kochane moje pozdrawiam ze słonecznego Egiptu
ktoś zaciazyl? Ja nie wytrzymałam jeden test strzelilam oczywiście negatyw. Ale czuje sie dziwnie, temperatura wysoko ale rownie donrze może być od słońca
trzymajcie się ciepło
O, smarta, kochana, witaj
Jak się bawisz? -
Anuśka wrote:Dybry...
Ja po drzemce... Jakaś śnięta chodzę dzisiaj.... Od rana trę ogórki na przeciery ogórkowe i nie mogę skończyć bo przysypiam... A jak nie śpię to głoda mam strasznego albo sikam... Paranoja jakaś... Chyba mi progesteron skoczył i to stąd takie parszywe samopoczucie... A do testowania chyba nie doczekam bo sprawdzam czy @ już przyszła... Czuję ją bardzo wyraźnie dzisiaj
Smarta miłego wypoczynku
Coś mi się zdaje że źle kombinujesz z tą @Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A ta swoje... No....
Bo ja uparta jestem okropnie.
PS. Mój mąż właśnie pojechał do swoich rodziców, powiedzieć im. Niestety nie zobaczę miny teściowej, ale mam niejasne przeczucie że wcale się nie ucieszy.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Smarta wypoczywaj ile wlezie nie myśl o testach
korzystaj ze słoneczka
Anuśka może i skoczył ten progesteron
Czarnula to trzymam kciuki za super wagę u ciebie
Tamka też miałam takie smaki hihi
Krokodylku potem pisz co mężu opowiadałbardzo mnie to ciekawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:18
Tamka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Bo ja uparta jestem okropnie.
PS. Mój mąż właśnie pojechał do swoich rodziców, powiedzieć im. Niestety nie zobaczę miny teściowej, ale mam niejasne przeczucie że wcale się nie ucieszy.A jak się nie ucieszy to wałkiem ją i patelnią
-
Wypoczynek super, wrzucilabym wam rybki ale tu ciężko więc po powrocie. Test robiłam bo mnie ciągnie, śluz kremowy w dużych ilosciach. Temperatura 37 lub wyżej. Nie wiem czy klimat czy fasol i czy pić mogę.
******************************GANG18+*****************************