Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczynam jesc rzeczy,m ktorych nie lubilam - np. zjadlam kg znienawidzonych sliwek...moze zaczne jesc mieso?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje pozdrawiam ze słonecznego Egiptu ;) ktoś zaciazyl? Ja nie wytrzymałam jeden test strzelilam oczywiście negatyw. Ale czuje sie dziwnie, temperatura wysoko ale rownie donrze może być od słońca ;) trzymajcie się ciepło ;)

nick nieaktualny, Krokodylica, justta, Tamka lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Malenq, ale skąd to się bierze??? rano jedyne co mi wchodzi to musli z mlekiem i owocami, później kanapka z twarogiem i pomidorem, a potem zaczyna się ochota na te paskudztwa :/

HA !!!!!!!!!!!1 dokładnie tak samo miałam....

nie wiem skąd...małż się śmiał, że przed ciążą "odżywiałam się zdrowo" wiec teraz organizm chce "czegoś innego" a te "innego" to te paskudztwa....

współczuję i nie pocieszę, ja na większość gotowanych warzyw nadal patrzeć nie mogę...jedynie pomidor, ogórek i cukinia wchodzą jeszcze....

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smartuś wypoczywaj tam i nie zawracaj sobie głowy testami...zrelaksuj się:)

Zgredka to dobrze, że masz różne badania, bo kurczę 50dni cyklu to strasznie długo....

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta, zazdroszczę;) przyjedziesz pięknie opalona;)

Kroko-piekna dzidzia;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMarta wypoczywaj ile wlezi łap naturalnej wit D ;D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Dziękuję kochane tego mi było trzeba....teraz znikam bo dostałam telefon od męża z pracy, że kumpel (nasz wspólny, z mężem pracuje) miał wypadek i żebym przyjechała po niego (męża) do pracy to pojedziemy do szpitala, kumpel żyje ale ma połamaną nogę i chyba będzie miał składaną operacyjnie :(

kurwa chciałam żeby mnie coś odciągnęło od myślenia o objawach ciąży ale żeby aż tak? to lekka przesada.............

ok będę wieczorkiem bye :*

Oj, życzę zdrowia dla kolegi!

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    mnie też trzeba wykreślić z tej listy, bo jeszcze owuli nie było i o ile będzie to późno, więc i testowanie się przesunie na niewiadomo kiedy ;)

Kroko: gratuluję, niezły groch z tego groszka

Kochanie nikt Cię nie będzie wykreślał, możemy Cię co najwyżej przesuwać w czasie. :)

Czarnulka chyba u Ciebie bez stymulacji się nie obejdzie.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dybry...
    Ja po drzemce... Jakaś śnięta chodzę dzisiaj.... Od rana trę ogórki na przeciery ogórkowe i nie mogę skończyć bo przysypiam... A jak nie śpię to głoda mam strasznego albo sikam... Paranoja jakaś... Chyba mi progesteron skoczył i to stąd takie parszywe samopoczucie... A do testowania chyba nie doczekam bo sprawdzam czy @ już przyszła... Czuję ją bardzo wyraźnie dzisiaj :(
    Smarta miłego wypoczynku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Czarnulka idz na bete, mojej siostrze sikane nie wychodzily w 1 ciazy do 10 tygodnia, ledwo na becikowe sie zalapala

Nie nie bede robic bety ;) ja bie z tych :) podchodze mocno sceptycznie do tych moich cykli.

W ciazy jak bylam z moim synkiem to pierwszy test robilam jakos w 6-7 yyg i wyszedl od razu nawet nie zdazylam dobrze na niego siknac ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Kroko, piękny groszek! jakie wyraźne USG! na moim wydruku nic nie widać :/ na ekranie widziałam i ten pęcherzyk żółtkowy i serduszko, ale na wydruku tylko zmaza

mój maluch tydzień temu miał 5 mm, to dziwne bo znaczyłoby, że jestem sporo wyżej niż Ty, a przecież mamy 2 dni różnicy tylko... chyba, że urodzę jakiegoś owłosionego giganta ;)

współczuję romansu z sedesem, ja na razie nie wymiotuję ale czuję się okropnie, nie mogę normalnie funkcjonować, pufff, a najgorsze są zachciewajki, wpada mi na gle do głowy makaron po tajsku i MUSZĘ go zjeść bo inaczej się popłaczę :/ ciągle chodzą za mną pizze, mc donaldy, kebaby, NIGDY takich rzeczy nie jadłam, sporadycznie, a teraz żyć bez tego nie mogę, załamka po prostu...

Myślę, że trzeba tutaj jakąś przysięgę ogólną zapodać - ZAKAZ testowania przed 12 dpo !

Słońce ja miałam późną owulkę więc tak jak pisałam dzieciątko jest młodsze niż termin ostatniej @. Jestem teraz równo w 6tc. Więc różnica między nami to aż tydzień. :)

Gin do którego chodzę słynie u nas w mieście z bardzo dobrego sprzętu, to zdjęcie które Wam wkleiłam i tak jest niewyraźne bo zrobiłam tel. ale na wydruku jest wszystko bardzo wyraźne.

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie biore sie za swoja wage. Sprobuje zrzucic troche do listopada akurat minie rok oficjalnych staran i wtedy pogadam z ginem o jakies leki na stymulacje :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Kochane moje pozdrawiam ze słonecznego Egiptu ;) ktoś zaciazyl? Ja nie wytrzymałam jeden test strzelilam oczywiście negatyw. Ale czuje sie dziwnie, temperatura wysoko ale rownie donrze może być od słońca ;) trzymajcie się ciepło ;)

O, smarta, kochana, witaj :)

Jak się bawisz? :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dybry...
    Ja po drzemce... Jakaś śnięta chodzę dzisiaj.... Od rana trę ogórki na przeciery ogórkowe i nie mogę skończyć bo przysypiam... A jak nie śpię to głoda mam strasznego albo sikam... Paranoja jakaś... Chyba mi progesteron skoczył i to stąd takie parszywe samopoczucie... A do testowania chyba nie doczekam bo sprawdzam czy @ już przyszła... Czuję ją bardzo wyraźnie dzisiaj :(
    Smarta miłego wypoczynku :)

Coś mi się zdaje że źle kombinujesz z tą @ :P

Anuśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Coś mi się zdaje że źle kombinujesz z tą @ :P
    A ta swoje... No.... :P

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A ta swoje... No.... :P

Bo ja uparta jestem okropnie. :P

PS. Mój mąż właśnie pojechał do swoich rodziców, powiedzieć im. Niestety nie zobaczę miny teściowej, ale mam niejasne przeczucie że wcale się nie ucieszy.

Nieukowa lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta wypoczywaj ile wlezie nie myśl o testach ;-) korzystaj ze słoneczka
    Anuśka może i skoczył ten progesteron ;-)
    Czarnula to trzymam kciuki za super wagę u ciebie
    Tamka też miałam takie smaki hihi
    Krokodylku potem pisz co mężu opowiadał ;-) bardzo mnie to ciekawi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:18

Tamka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Bo ja uparta jestem okropnie. :P

PS. Mój mąż właśnie pojechał do swoich rodziców, powiedzieć im. Niestety nie zobaczę miny teściowej, ale mam niejasne przeczucie że wcale się nie ucieszy.
    Szybko do niego dzwoń niech zrobi fotkę :P A jak się nie ucieszy to wałkiem ją i patelnią ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja hop hop... Gdzie jesteś?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypoczynek super, wrzucilabym wam rybki ale tu ciężko więc po powrocie. Test robiłam bo mnie ciągnie, śluz kremowy w dużych ilosciach. Temperatura 37 lub wyżej. Nie wiem czy klimat czy fasol i czy pić mogę.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ