X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa no właśnie przecież ty już powinnaś pożegnać te wymioty nieszczęsne, nie kumam

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku ja nie wiem "o co chodzi", ale tak jak Kroko napisałam, podejrzewam, że o "ciężarówki", że NAS tyle, że "opanowałyśmy" wątek....

przykre, nie wiem co napisać, szkoda.....

sama nie wiem co o tym myśleć...

mam przepraszać? że w udało mi się? że jestem w ciąży?
    bo takie wrażenie odniosłam...

Dobrze, na wątku Ashy sobie poczytałam, że ma nas dość, bo się forum ciążowe zrobiło itd.
    I teraz jestem w rozterce, bo jak zobaczyłam że jestem w ciąży to dziewczyny same mi tu pisały, żeby nie uciekać na fioletową, bo dużo lasek uciekło i to bardzo niefajnie z ich strony.
    To zostałam.
    Zresztą znamy się już trochę, myślę, że nie napier*alamy ciągle tylko o naszych ciążach, ale staramy się wspierać te dziewczyny które jeszcze czekają na swoją kolej.
    Na fioletowej nie ma takiej fajnej zgranej ekipy.
    Ale teraz wygląda na to że ja tu przeszkadzam i inne ciężarówki też. To co, mamy sobie jednak iść?
    Ja sama przecież upominałam jakis czas temu ciężarówki, że za dużo tu o ciąży i żeby przystopowały.

Rozpisałam się, ale jestem zajebiście rozżalona. Nie pójdę na fioletową ze względu na fochy Ashy, ale jak reszta dziewczyn? Też tak uważacie? Że mamy sobie stąd iść? :(

Tamka, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, ale ja serio na luzie podchodze do tego :( ciesze sie ze cykl w miare krotki i ze leki zadzialaly.

Moj Michas super. Fajnie sie bawi, coraz wiecej gada :) i mega calusny i przytulak sie zrobil :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj no faktycznie właśnie przeczytałam. Asha napisała na zaczepkę Krokodylka :

Asha napisała:
    No ja za toba tez, tylko ja nie mialam juz nerwow tam do tych lasek :-(
    To forum ciazowe sie zrobilo :-("

Mam nadzieję że ja też jestem z "tych lasek" :P

• justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jednak powinnyśmy zniknąć na fioletowa stronę ale tam jakoś tak obco jest przynajmniej dla mnie, chyba że wy wszystkie tam się znajdziecie to będzie ok ;-)

Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta JA TEŻ NIE KUMAM hehehe.....ale no nic....jak się modliłam o ciążę, to mówiłam, że wezmę ją ze wszystkimi dolegliwościami...więc teraz jestem twarda laska i biorę to na klatę.....hehehe

Aniu, Groszku a ja sobie nie wyobrażam, przenieść się na fioletową całkowicie...bo moja walka o ciążę była tutaj, z Wami...każdą Waszą walkę przeżywam, płaczę lub cieszę się, chodzę wściekła lub jest mi smutno.....
    cóż każdy inaczej reaguje....
    wiem znam takich kilka wątków i przerabiałam to już....

justta, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdzie nie idzcie!!!! Siedzcie tu z nami.... ja jestem krotko ale dobrze mi.tu z wami wszystkimi i niechcialabym zebyscie sobie znikaly :(

Malenq lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej!!!!!! Bo Was znajdę i wpier.... murowany będzie... Jak mnie opuścicie przez Ashę to będę przez Was płakać i płakać i płakać aż się odwodnię :(

Krokodylica, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam wiem, że mam "nierówno" pod kopułką hehehehe ale że aż tak....:P

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Może jednak powinnyśmy zniknąć na fioletowa stronę ale tam jakoś tak obco jest przynajmniej dla mnie, chyba że wy wszystkie tam się znajdziecie to będzie ok ;-)
    Za takie głupie pomysły to nawet Ci lajka nie dam :( FOCH :(
    Edit. Doczytałam drugą cz. wypowiedzi. No ulżyło mi... Ale się uniosłam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:00

justta lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Z tego co się zdażyłam zorientować, Asha i Katja przeniosły się na inny wątek i tam się bardzo mocno udzielają. Myślę, że to przez nas - ciężarówki. Chyba im tu przeszkadzamy. :/

Chcialam tylko powiedziec, ze poprostu jest mi przykro, jezeli trudno jest wam to zrozumiec to tym bardziej mi przykro...to dlatego to zrobilas Kroko ze polubilam twoje zdjecie? Sama.....nie tyle ,ze odeszlam a chcialam nabrac sil, zeby tu wrocic, bo mi bylo ciezko po ostatnim cyklu...i chcialam do was wrocic lada dzien , ale widze ze trudno wam to pojac, ze ktos starajac sie 3 lata moze ciezko znosic porazke i pomimo ze stara wspierac innych jak moze to sie czuje jakby kurwa dostal po pysku za kazdym pieprzonym razem....tak trudno to pojac, ze nie chce wam zawracac dupy swoim dolem caly czas tylko wrocic do normalnosci...musialam nabrac sil i sie oderwac troche....widocznie za trudne....szkoda...pozdrawiam

Nieukowa, zizia_a, Katjaa lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    justta JA TEŻ NIE KUMAM hehehe.....ale no nic....jak się modliłam o ciążę, to mówiłam, że wezmę ją ze wszystkimi dolegliwościami...więc teraz jestem twarda laska i biorę to na klatę.....hehehe

No właśnie a jak tam moja modlitwa? Nie żebym była nachalna i upierdliwa ale była modlitwa? :D :D :D

• justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha nie ważne na jakim wątku będziesz, trzymam za ciebie kciuki i rozumiem, że musisz odpocząć od tego wątku i jest Ci ciężko, trzymaj się

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa to musisz mieć dużą tą klatę że tyle wytrzymujesz ;-)
    Anuśka potrzebujesz modlitwy ?
    Aniu zawsze się możesz wygadać jak masz taką ochotę ja chętnie wysłucham

Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chcialam tylko powiedziec, ze poprostu jest mi przykro, jezeli trudno jest wam to zrozumiec to tym bardziej mi przykro...to dlatego to zrobilas Kroko ze polubilam twoje zdjecie? Sama.....nie tyle ,ze odeszlam a chcialam nabrac sil, zeby tu wrocic, bo mi bylo ciezko po ostatnim cyklu...i chcialam do was wrocic lada dzien , ale widze ze trudno wam to pojac, ze ktos starajac sie 3 lata moze ciezko znosic porazke i pomimo ze stara wspierac innych jak moze to sie czuje jakby kurwa dostal po pysku za kazdym pieprzonym razem....tak trudno to pojac, ze nie chce wam zawracac dupy swoim dolem caly czas tylko wrocic do normalnosci...musialam nabrac sil i sie oderwac troche....widocznie za trudne....szkoda...pozdrawiam

Kochana nie wiedziałam, że polubiłaś moje zdjęcie, ale bardzo się z tego cieszę. Odpisałam ci już na tamtym wątku, to nie będę się powtarzać. Ale naprawdę zrozumiały byśmy to gdybyś od razu tak napisała, że nie masz siły tego czytać. A znikasz bez słowa a dziewczyny naprawdę się tu o Ciebie martwiły przez cały ten czas i tęskniły za Tobą.

Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki nie fochac sie jedna na druga ..kazda potrzebuje odpoczynku :)

Asha pamietaj ze sa dzewczyny ktore tez sie staraja/ staraly dluie lata.. i kazda potrafi zrozumiec ze po dlugich staraniach kazda @ jest coraz bardziej dobijajaca..
    tak czy siak kazda tu kazdej kibicuje.. :)

chyba bardziej chodzilo o to sformulowane te laski :)
    skoro sie zzyłysmy to trzeba bylo napisac wprost dziewczyny musze odpocac bo jak czytam o ciazach to mnie to w tym momencie dobija .. chyba kazda z nas mila taki czas :)

pozdiwki i pamietaj ze zawsze tu jest miejsce dla Ciebie i kilku dziewczyn kore przeniosly sie na inny watek :)

Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    spoko luz jak zaczne to bedzecie zwiewac :P

justta lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a jak z kursem odpisali coś?

Ania_84 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się Asha gubi w zeznaniach... Bo to nie brzmi jak chęć nabrania sił... :(

Smcg.jpg

Krokodylica, Tamka, Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    No właśnie o pierwsze dziecko starałam się ponad trzy lata i boję się że teraz może być podobnie :( Więc każde wsparcie przyjmuje z otwartymi ramionami :) A Malenq kiedyś obiecała mi modlitwę :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

‹‹ 1551 1552 1553 1554 1555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ