My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:No właśnie o pierwsze dziecko starałam się ponad trzy lata i boję się że teraz może być podobnie
Więc każde wsparcie przyjmuje z otwartymi ramionami
A Malenq kiedyś obiecała mi modlitwę
Anuśka a teraz ile się już starasz bo nie pamiętam? -
justta wrote:Ania a jak z kursem odpisali coś?
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku moja modlitwa jest i za Ciebie i za inne kobietki....czasem nie mam sił na rozmowę ze Stwórcą, czasem focham się na Niego....ale mam Was wszystkie na swojej liście...na pielgrzymki nie chodzę, medalików nie noszę...ale modlę się, dziękując, przepraszając i błagając....
więc spoko, czasem MA zajętą linię, ale wcześniej czy później dobiję się w Waszej sprawie:)
Justta hehehe może duża to nie jest....ale bimbołki już sporo urosły hehehjustta, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
hej laseczki, widzę że afera na wątku...
też miałam wrażenie że niektórym dziewczynom przeszkadza nasza obecność (i w pełni to rozumiem) dlatego mniej się udzielam, do tego mam jeszcze swoje problemy i nie chcę was nimi obarczać ale podczytuję codziennie i trzymam za was wszystkie kciuki i za staraczki i za ciężarówki
I fakt na fioletowej stronie jakoś dziwnie.... nie ma zgrania i atmosfery
buziaki dla każdej z wasAnuśka, Nieukowa, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Kochana nie wiedziałam, że polubiłaś moje zdjęcie, ale bardzo się z tego cieszę. Odpisałam ci już na tamtym wątku, to nie będę się powtarzać. Ale naprawdę zrozumiały byśmy to gdybyś od razu tak napisała, że nie masz siły tego czytać. A znikasz bez słowa a dziewczyny naprawdę się tu o Ciebie martwiły przez cały ten czas i tęskniły za Tobą.
Ja rozumiem ze sie martwilyscie i to doceniam, dlatego wam napisalam wiadomosc ostatnia, ze wroce tylko musze odetchnac.
Wyciagnelas to z kontekstu i wyszlo na to, ze was tu zafasolkowane wszystkie nienawidze albo cholera wie co jeszcze, a to noeprawda...zawsze was wspieralam i tak bedzie dlatego do was zagladam i podczytuje, tylko mi ciezko i tyle
To ze rozmawiam z kims innym to dlatego, ze tam jest poprostu luzniej, a nie dlatego ze sie pbrazilam albo inne pierdoly...
A co do powiedzenia wam , zeby temat zmienic...ja nie moge wam czegos takiego powiedziec...gdybym byla w ciazy to tez bym chciala sobie pogadac o takich rzeczach i to doskonale rozumiem ze musicie sobie pogadac bo to jest zajebisty czas, dlatego ja poprostu poszlam...to jest wasz czas zeby sie cieszyc, ja wam nie moge tego zabracKatjaa, Anuśka, Ania_84, Krokodylica, Czarnula87, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Z tego co się zdażyłam zorientować, Asha i Katja przeniosły się na inny wątek i tam się bardzo mocno udzielają. Myślę, że to przez nas - ciężarówki. Chyba im tu przeszkadzamy.
Anuśka, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania to szkoda z jednej strony, ale z drugiej może coś fajniejszego Ci się trafi a tak to byś już nie mogła następnego kursu
Hejka Anastazja co u Ciebie, dużo zdrówka życzę
Anuśka ja jak się modlę to też za wszystkie które znam z OF, więc jesteś w groniew kupie siła
Katja co u Ciebie? lepiej już zdrówko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:22
Ania_84, Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
pewnie widac nie ma tego zlego
hehe po tym jak nie dostalismy tego L4 i maz dostal tel to zaczynam wierzyc ze cos dzieje sie po cosjustta, Malenq lubią tę wiadomość
-
to teraz powiem JA, która tu jestem niemal od początku, jak jeszcze była Chmureczka, Alfetka, która poroniła i matka założycielka wątku, która usunęła konto (no i Malenq, Justa, Kroko, Ania 84 i Nena
)
o ciążę starałam się ponad rok, w tym 6 miechów z ovu, przywiązałam się do tego wątku, do dziewczyn, które tu są, do naszych wyjątkowych specyficznych żartów i NIGDZIE sobie stąd nie pójdę, bo czuję się tu u siebie, swojsko i bezpiecznie, nie uważam, żebym bombardowała wątek swoją ciążą, natomiast zaglądam, wspieram kibicuję i trzymam kciuki i będę tu dopóty, dopóki ostatnia 18+ nie zaciąży
każda z nas ma swoje wzloty i upadki, ma ochotę czy potrzebę odpocząć, natomiast wydaje mi się, że mamy tyle lat i na tyle się zbliżyłyśmy, że wypada otwarcie napisać - jestem zmęczona, muszę odetchnąć, wrócę do nas jak mi przejdzie, ot tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:28
Ania_84, Malenq, Anuśka, Krokodylica, Anastazjaaa, Czarnula87, Blondik, konwalianka, Yasmin, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja skarbie :* 3mam kciuki aby wszystko było dobrze (odpisuję tutaj) :*
i od tego tu jesteśmy, do cieszenia się wspólnie, ale i wspierania, podnoszenia na duchu, 3mania mocno kciuków i NIE obarczasz Nas.....pamiętaj o tym....
Katja jak tam córcia?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Katja co u Ciebie? lepiej już zdrówko?
-
dziewczyny pamietacie jak wam mowilam o tym dofinansowaniu na innowacje
wiecie co .. wyczytlama gdzies ze dostajac taka dotacje posiadaszy tylko 55% udziałów swojej firmy .. zadalam pytanie pani ktora sie tym zajmuje oto co mi odp
Przepraszam byłam pewna ,że mówiłam . Tak ich zabezpieczeniem są udziały w
firmie to jest ich zabezpieczenie na 5 lat później jak Pani rozwinie
działalność wykupuje się od nich te udziały . -
nick nieaktualny
-
Anuśka więc dzisiaj ja również pomodlę się za Ciebie!
Aaaaa no i przecież, ja już mogę dzisiaj oficjalnie zarażać!!!! To ślę wiruski :* :* :* :* :* :* dla wszystkich !
Katja cieszę się że jednak jesteś tutaj, jak zdrowie?
Asha tak czy siak czekamy tu na Ciebie.Ania_84, Anuśka, justta, Asha, Malenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Ania, to to chyba nie do końca czysty układ?