My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:No właśnie o pierwsze dziecko starałam się ponad trzy lata i boję się że teraz może być podobnie
Więc każde wsparcie przyjmuje z otwartymi ramionami
A Malenq kiedyś obiecała mi modlitwę 
Anuśka a teraz ile się już starasz bo nie pamiętam? -
niestety na ten z tworzenia str sie nie łape bo bralam dofinansowanie z PO KL 8,1.2 ;/ i to mnie wyklucza ale babka zapisala sobe i powiedziala ze jak cos sie zmeini lub znajdzie podobna oferte to mi napiszeejustta wrote:Ania a jak z kursem odpisali coś?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku moja modlitwa jest i za Ciebie i za inne kobietki....czasem nie mam sił na rozmowę ze Stwórcą, czasem focham się na Niego....ale mam Was wszystkie na swojej liście...na pielgrzymki nie chodzę, medalików nie noszę...ale modlę się, dziękując, przepraszając i błagając....
więc spoko, czasem MA zajętą linię, ale wcześniej czy później dobiję się w Waszej sprawie:)
Justta hehehe może duża to nie jest....ale bimbołki już sporo urosły heheh
justta, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
hej laseczki, widzę że afera na wątku...
też miałam wrażenie że niektórym dziewczynom przeszkadza nasza obecność (i w pełni to rozumiem) dlatego mniej się udzielam, do tego mam jeszcze swoje problemy i nie chcę was nimi obarczać ale podczytuję codziennie i trzymam za was wszystkie kciuki i za staraczki i za ciężarówki
I fakt na fioletowej stronie jakoś dziwnie.... nie ma zgrania i atmosfery
buziaki dla każdej z was
Anuśka, Nieukowa, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Kochana nie wiedziałam, że polubiłaś moje zdjęcie, ale bardzo się z tego cieszę. Odpisałam ci już na tamtym wątku, to nie będę się powtarzać. Ale naprawdę zrozumiały byśmy to gdybyś od razu tak napisała, że nie masz siły tego czytać. A znikasz bez słowa a dziewczyny naprawdę się tu o Ciebie martwiły przez cały ten czas i tęskniły za Tobą.
Ja rozumiem ze sie martwilyscie i to doceniam, dlatego wam napisalam wiadomosc ostatnia, ze wroce tylko musze odetchnac.
Wyciagnelas to z kontekstu i wyszlo na to, ze was tu zafasolkowane wszystkie nienawidze albo cholera wie co jeszcze, a to noeprawda...zawsze was wspieralam i tak bedzie dlatego do was zagladam i podczytuje, tylko mi ciezko i tyle
To ze rozmawiam z kims innym to dlatego, ze tam jest poprostu luzniej, a nie dlatego ze sie pbrazilam albo inne pierdoly...
A co do powiedzenia wam , zeby temat zmienic...ja nie moge wam czegos takiego powiedziec...gdybym byla w ciazy to tez bym chciala sobie pogadac o takich rzeczach i to doskonale rozumiem ze musicie sobie pogadac bo to jest zajebisty czas, dlatego ja poprostu poszlam...to jest wasz czas zeby sie cieszyc, ja wam nie moge tego zabrac
nick nieaktualny, Anuśka, Ania_84, Krokodylica, nick nieaktualny, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko bez obrazy ale nie opuściłam Was... Wczoraj tu byłam a wcześniej wyjaśniłam że jestem chora i nie będzie mnie za często, a na tamtym wątku jak ktoś był to widział że mam może z 5 wpisów więc wcale tak mocno się nie udzielam...!Krokodylica wrote:Z tego co się zdażyłam zorientować, Asha i Katja przeniosły się na inny wątek i tam się bardzo mocno udzielają. Myślę, że to przez nas - ciężarówki. Chyba im tu przeszkadzamy.

Anuśka, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania to szkoda z jednej strony, ale z drugiej może coś fajniejszego Ci się trafi a tak to byś już nie mogła następnego kursu

Hejka Anastazja co u Ciebie, dużo zdrówka życzę
Anuśka ja jak się modlę to też za wszystkie które znam z OF, więc jesteś w gronie
w kupie siła 
Katja co u Ciebie? lepiej już zdrówko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:22
Ania_84, Anuśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
pewnie widac nie ma tego zlego

hehe po tym jak nie dostalismy tego L4 i maz dostal tel to zaczynam wierzyc ze cos dzieje sie po cos
justta, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
to teraz powiem JA, która tu jestem niemal od początku, jak jeszcze była Chmureczka, Alfetka, która poroniła i matka założycielka wątku, która usunęła konto (no i Malenq, Justa, Kroko, Ania 84 i Nena
)
o ciążę starałam się ponad rok, w tym 6 miechów z ovu, przywiązałam się do tego wątku, do dziewczyn, które tu są, do naszych wyjątkowych specyficznych żartów i NIGDZIE sobie stąd nie pójdę, bo czuję się tu u siebie, swojsko i bezpiecznie, nie uważam, żebym bombardowała wątek swoją ciążą, natomiast zaglądam, wspieram kibicuję i trzymam kciuki i będę tu dopóty, dopóki ostatnia 18+ nie zaciąży
każda z nas ma swoje wzloty i upadki, ma ochotę czy potrzebę odpocząć, natomiast wydaje mi się, że mamy tyle lat i na tyle się zbliżyłyśmy, że wypada otwarcie napisać - jestem zmęczona, muszę odetchnąć, wrócę do nas jak mi przejdzie, ot tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:28
Ania_84, nick nieaktualny, Anuśka, Krokodylica, Anastazjaaa, nick nieaktualny, Blondik, konwalianka, Yasmin, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja skarbie :* 3mam kciuki aby wszystko było dobrze (odpisuję tutaj) :*
i od tego tu jesteśmy, do cieszenia się wspólnie, ale i wspierania, podnoszenia na duchu, 3mania mocno kciuków i NIE obarczasz Nas.....pamiętaj o tym....
Katja jak tam córcia?
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA średnio justta dalej ciągle krwawię, mimo że mam @ to i tak wiem że po niej będzie przerwa parę dni a potem znów krwawienia a biorąc leki powodują one że całymi dniami śpię chociaż nie tak jak ostatnim razem... a jak u Ciebie?justta wrote:Katja co u Ciebie? lepiej już zdrówko?
-
dziewczyny pamietacie jak wam mowilam o tym dofinansowaniu na innowacje

wiecie co .. wyczytlama gdzies ze dostajac taka dotacje posiadaszy tylko 55% udziałów swojej firmy .. zadalam pytanie pani ktora sie tym zajmuje oto co mi odp
Przepraszam byłam pewna ,że mówiłam . Tak ich zabezpieczeniem są udziały w
firmie to jest ich zabezpieczenie na 5 lat później jak Pani rozwinie
działalność wykupuje się od nich te udziały . -
nick nieaktualny
-
Anuśka więc dzisiaj ja również pomodlę się za Ciebie!
Aaaaa no i przecież, ja już mogę dzisiaj oficjalnie zarażać!!!! To ślę wiruski :* :* :* :* :* :* dla wszystkich !
Katja cieszę się że jednak jesteś tutaj, jak zdrowie?
Asha tak czy siak czekamy tu na Ciebie.
Ania_84, Anuśka, justta, Asha, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dokladnie .. szczeglnie ze nam o tyym nie powiedzieli ;/Tamka wrote:Ania, to to chyba nie do końca czysty układ?