X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No właśnie o pierwsze dziecko starałam się ponad trzy lata i boję się że teraz może być podobnie :( Więc każde wsparcie przyjmuje z otwartymi ramionami :) A Malenq kiedyś obiecała mi modlitwę :)

Anuśka a teraz ile się już starasz bo nie pamiętam?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Ania a jak z kursem odpisali coś?
    niestety na ten z tworzenia str sie nie łape bo bralam dofinansowanie z PO KL 8,1.2 ;/ i to mnie wyklucza ale babka zapisala sobe i powiedziala ze jak cos sie zmeini lub znajdzie podobna oferte to mi napiszee ;)

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku moja modlitwa jest i za Ciebie i za inne kobietki....czasem nie mam sił na rozmowę ze Stwórcą, czasem focham się na Niego....ale mam Was wszystkie na swojej liście...na pielgrzymki nie chodzę, medalików nie noszę...ale modlę się, dziękując, przepraszając i błagając....
    więc spoko, czasem MA zajętą linię, ale wcześniej czy później dobiję się w Waszej sprawie:)
    Justta hehehe może duża to nie jest....ale bimbołki już sporo urosły heheh

justta, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Anuśka a teraz ile się już starasz bo nie pamiętam?
    Z OF dokładnie tyle ile Malenq jest w ciąży + jeden cykl bez OF razem będzie 6m-cy :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki, widzę że afera na wątku...
    też miałam wrażenie że niektórym dziewczynom przeszkadza nasza obecność (i w pełni to rozumiem) dlatego mniej się udzielam, do tego mam jeszcze swoje problemy i nie chcę was nimi obarczać ale podczytuję codziennie i trzymam za was wszystkie kciuki i za staraczki i za ciężarówki ;)

I fakt na fioletowej stronie jakoś dziwnie.... nie ma zgrania i atmosfery

buziaki dla każdej z was

Anuśka, Nieukowa, Kropka_1 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Kochana nie wiedziałam, że polubiłaś moje zdjęcie, ale bardzo się z tego cieszę. Odpisałam ci już na tamtym wątku, to nie będę się powtarzać. Ale naprawdę zrozumiały byśmy to gdybyś od razu tak napisała, że nie masz siły tego czytać. A znikasz bez słowa a dziewczyny naprawdę się tu o Ciebie martwiły przez cały ten czas i tęskniły za Tobą.

Ja rozumiem ze sie martwilyscie i to doceniam, dlatego wam napisalam wiadomosc ostatnia, ze wroce tylko musze odetchnac.
    Wyciagnelas to z kontekstu i wyszlo na to, ze was tu zafasolkowane wszystkie nienawidze albo cholera wie co jeszcze, a to noeprawda...zawsze was wspieralam i tak bedzie dlatego do was zagladam i podczytuje, tylko mi ciezko i tyle
    To ze rozmawiam z kims innym to dlatego, ze tam jest poprostu luzniej, a nie dlatego ze sie pbrazilam albo inne pierdoly...
    A co do powiedzenia wam , zeby temat zmienic...ja nie moge wam czegos takiego powiedziec...gdybym byla w ciazy to tez bym chciala sobie pogadac o takich rzeczach i to doskonale rozumiem ze musicie sobie pogadac bo to jest zajebisty czas, dlatego ja poprostu poszlam...to jest wasz czas zeby sie cieszyc, ja wam nie moge tego zabrac :-)

Katjaa, Anuśka, Ania_84, Krokodylica, Czarnula87, zizia_a lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Z tego co się zdażyłam zorientować, Asha i Katja przeniosły się na inny wątek i tam się bardzo mocno udzielają. Myślę, że to przez nas - ciężarówki. Chyba im tu przeszkadzamy. :/
    Kroko bez obrazy ale nie opuściłam Was... Wczoraj tu byłam a wcześniej wyjaśniłam że jestem chora i nie będzie mnie za często, a na tamtym wątku jak ktoś był to widział że mam może z 5 wpisów więc wcale tak mocno się nie udzielam...!

Anuśka, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to szkoda z jednej strony, ale z drugiej może coś fajniejszego Ci się trafi a tak to byś już nie mogła następnego kursu ;-)

Hejka Anastazja co u Ciebie, dużo zdrówka życzę

Anuśka ja jak się modlę to też za wszystkie które znam z OF, więc jesteś w gronie ;-) w kupie siła ;-)

Katja co u Ciebie? lepiej już zdrówko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:22

Ania_84, Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie widac nie ma tego zlego :P

hehe po tym jak nie dostalismy tego L4 i maz dostal tel to zaczynam wierzyc ze cos dzieje sie po cos ;)

justta, Malenq lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ania ja to ciągle powtarzam że nie ma tego złego i nic się nie dzieję bez przyczyny ;-) będzie tylko lepiej

Ania_84 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Anuśka ja jak się modlę to też za wszystkie które znam z OF, więc jesteś w gronie ;-) w kupie siła ;-)
    I love You Cię za to :)

justta lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz powiem JA, która tu jestem niemal od początku, jak jeszcze była Chmureczka, Alfetka, która poroniła i matka założycielka wątku, która usunęła konto (no i Malenq, Justa, Kroko, Ania 84 i Nena ;) )

o ciążę starałam się ponad rok, w tym 6 miechów z ovu, przywiązałam się do tego wątku, do dziewczyn, które tu są, do naszych wyjątkowych specyficznych żartów i NIGDZIE sobie stąd nie pójdę, bo czuję się tu u siebie, swojsko i bezpiecznie, nie uważam, żebym bombardowała wątek swoją ciążą, natomiast zaglądam, wspieram kibicuję i trzymam kciuki i będę tu dopóty, dopóki ostatnia 18+ nie zaciąży

każda z nas ma swoje wzloty i upadki, ma ochotę czy potrzebę odpocząć, natomiast wydaje mi się, że mamy tyle lat i na tyle się zbliżyłyśmy, że wypada otwarcie napisać - jestem zmęczona, muszę odetchnąć, wrócę do nas jak mi przejdzie, ot tyle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:28

Ania_84, Malenq, Anuśka, Krokodylica, Anastazjaaa, Czarnula87, Blondik, konwalianka, Yasmin, momo1009 lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja skarbie :* 3mam kciuki aby wszystko było dobrze (odpisuję tutaj) :*
    i od tego tu jesteśmy, do cieszenia się wspólnie, ale i wspierania, podnoszenia na duchu, 3mania mocno kciuków i NIE obarczasz Nas.....pamiętaj o tym....

Katja jak tam córcia?

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Katja co u Ciebie? lepiej już zdrówko?
    A średnio justta dalej ciągle krwawię, mimo że mam @ to i tak wiem że po niej będzie przerwa parę dni a potem znów krwawienia a biorąc leki powodują one że całymi dniami śpię chociaż nie tak jak ostatnim razem... a jak u Ciebie?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pamietacie jak wam mowilam o tym dofinansowaniu na innowacje ;)
    wiecie co .. wyczytlama gdzies ze dostajac taka dotacje posiadaszy tylko 55% udziałów swojej firmy .. zadalam pytanie pani ktora sie tym zajmuje oto co mi odp
    Przepraszam byłam pewna ,że mówiłam . Tak ich zabezpieczeniem są udziały w
    firmie to jest ich zabezpieczenie na 5 lat później jak Pani rozwinie
    działalność wykupuje się od nich te udziały .

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja a dlugo masz te leki brac ??

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i cola poszła w ruch...tylko ona potrafi ustabilizować żołądek....zobaczymy

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, to to chyba nie do końca czysty układ?

Ania_84 lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka więc dzisiaj ja również pomodlę się za Ciebie!

Aaaaa no i przecież, ja już mogę dzisiaj oficjalnie zarażać!!!! To ślę wiruski :* :* :* :* :* :* dla wszystkich !

Katja cieszę się że jednak jesteś tutaj, jak zdrowie?

Asha tak czy siak czekamy tu na Ciebie.

Ania_84, Anuśka, justta, Asha, Malenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Ania, to to chyba nie do końca czysty układ?
    dokladnie .. szczeglnie ze nam o tyym nie powiedzieli ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1552 1553 1554 1555 1556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ