My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Anuśka więc dzisiaj ja również pomodlę się za Ciebie!
Aaaaa no i przecież, ja już mogę dzisiaj oficjalnie zarażać!!!! To ślę wiruski :* :* :* :* :* :* dla wszystkich !
Katja cieszę się że jednak jesteś tutaj, jak zdrowie?
Asha tak czy siak czekamy tu na Ciebie. -
Katja a u mnie wszytko ok, rośniemy sobie powoli
A tymi lekami chcą Ci te mięśniaki, z tego co pamiętam, wysuszyć tak? i to one powodują to krwawienie?
Ania i te udziały mają na 5 lat, tak> a potem przechodzą na was, czy musicie je odkupić od nich?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:34
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Katja jak tam córcia?
Malenq lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:to teraz powiem JA, która tu jestem niemal od początku, jak jeszcze była Chmureczka, Alfetka, która poroniła i matka założycielka wątku, która usunęła konto (no i Malenq, Justa, Kroko, Ania 84 i Nena
)
o ciążę starałam się ponad rok, w tym 6 miechów z ovu, przywiązałam się do tego wątku, do dziewczyn, które tu są, do naszych wyjątkowych specyficznych żartów i NIGDZIE sobie stąd nie pójdę, bo czuję się tu u siebie, swojsko i bezpiecznie, nie uważam, żebym bombardowała wątek swoją ciążą, natomiast zaglądam, wspieram kibicuję i trzymam kciuki i będę tu dopóty, dopóki ostatnia 18+ nie zaciąży
każda z nas ma swoje wzloty i upadki, ma ochotę czy potrzebę odpocząć, natomiast wydaje mi się, że mamy tyle lat i na tyle się zbliżyłyśmy, że wypada otwarcie napisać - jestem zmęczona, muszę odetchnąć, wrócę do nas jak mi przejdzie, ot tyle
Tamka ja to napisalam , tylko problem sie okazal w tym ze rozmawiam z kims innym, bo sie okazuje, ze jak odpoczywam to mam wogole internetunnie ruszac, bo jak rozmawiam z kims innym to znaczy ze co? Na was sie juz obrazilam, tak? Bez sensu... -
Anuśka wrote:Ania czyli tracisz pół swojej firmy jak Cię dofinansują? Bezsensu...
-
Krokodylica wrote:Anuśka więc dzisiaj ja również pomodlę się za Ciebie!
Aaaaa no i przecież, ja już mogę dzisiaj oficjalnie zarażać!!!! To ślę wiruski :* :* :* :* :* :* dla wszystkich !
Katja cieszę się że jednak jesteś tutaj, jak zdrowie?
Asha tak czy siak czekamy tu na Ciebie.Teraz to na bank się uda
A za wszelkie modlitwy i przesył dobrej energii wszystkim naszym fasoleczkom mocno dziękuję
justta, Krokodylica, Malenq, Czarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Katja, a możesz mi napisać jak się ten lek nazywa? bo on jest na mięśniaki, tak?
Nie Asha, tu nikt nie ma problemu, że rozmawiasz z kimś innym, przecież nie mamy siebie na wyłączność, tylko komentarze o zaciążonym wątku i denerwujących laskach są przykre, bo wszystkie tu walczymy o to samo, to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:36
Krokodylica, Blondik, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:to teraz powiem JA, która tu jestem niemal od początku, jak jeszcze była Chmureczka, Alfetka, która poroniła i matka założycielka wątku, która usunęła konto (no i Malenq, Justa, Kroko, Ania 84 i Nena
)
I Annabelle jeszcze poroniła.Moja kochana.
Nie wiem czy ona była z tego wątku. Biedna.
A Chmurka zniknęła bezpowrotnie chyba.
A post napisałaś piękny, aż się wzruszyłam.
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
dziewczynki dajcie spokoj
po co wam stresy
starajacym opoznia sie przez to owulka ..a ciezarne nie powinny sie stresowacjustta, Anuśka, Malenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nie czuje sie bombardowana tekstami ciazowymi, ale przyznam, ze jak jest duzo podstron to te ciazowe przelatuje wzrokiem.. w koncu ta wiedza nie jest mi jeszcze potrzebna. Nie widze tez powodu, zebyscie - ciezarowki, mialy odchodzic albo sie mniej udzielac, bo przeciez tez macie swoje doswiadczenia w staraniu sie, a i potem przydadza sie Wasze rade, przeciez kiedys nam wszystkich sie uda
Ania_84, Krokodylica, justta, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Córcia hmmm Pyskate to się takie zrobiło przez te 3 tygodnie za co ponosi kary i musi czytać książkę... ot ze mnie straszna matka heheh ale urosła, przytyła i nadal potrafi być Kochana jak nikt na świecie. a jak Twój maluszek?
-
Biedna Katjuszka, tylko żeby się szybko wysuszyły i już Cię nie męczyło to dziadostwo
Dziewczynki a jaka to kara czytanie książek ja się pytam, toż to sama przyjemnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:39
-
Katjaa wrote:Córcia hmmm Pyskate to się takie zrobiło przez te 3 tygodnie za co ponosi kary i musi czytać książkę... ot ze mnie straszna matka heheh ale urosła, przytyła i nadal potrafi być Kochana jak nikt na świecie. a jak Twój maluszek?
Katja jak Twoja córa ma na imię? Zuzia? Bo mam sklerozę. -
Katja oby sie szybko to wysuszylo i zniknelo
dziewczyny ale macie patetntale taka kara to tylko na dobre
justta lubi tę wiadomość