My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny kazda z nas chce ..niestety neraz zycie toczy sie inaczej.. a dwa nestety im bardziej chcemy tym bardziej jestesmy sflustrowane ..a nasze nerwy po porstu nie wytrzymuja .. i to jest calkeim zrozumiale ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Malenq no co Ty, przecież nie musiała w ogóle dzwonić.
Bardzo miłe to było.
No kurde to kto ma Zuzię? :PPP
Kroko nie miała, nie miała....wie jaki Ty masz charakter....i chce być babcią...więc nie miała...Kroko babka ma w głowie poukładane:)
ale to miłe....
nie wiem, kto ma Zuzię??? ja kiedyś miałam lalkę, jak w tej piosence....
Aniu nie no....daj chociaż 1% ze swojego małża na mojego....
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Ja też chcę ciążę!!! i nie powiem że nie jest mi przykro jak tak rozmawiacie o dzidziach
Kochana ale Ty już masz córeczkę, więc proszę ciesz się nią, a na drugie przyjdzie czas na pewno!
Ale najpierw trzeba Ci jakiegoś fajnego chłopa przysposobić.Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Chcialam tylko powiedziec, ze poprostu jest mi przykro, jezeli trudno jest wam to zrozumiec to tym bardziej mi przykro...to dlatego to zrobilas Kroko ze polubilam twoje zdjecie? Sama.....nie tyle ,ze odeszlam a chcialam nabrac sil, zeby tu wrocic, bo mi bylo ciezko po ostatnim cyklu...i chcialam do was wrocic lada dzien , ale widze ze trudno wam to pojac, ze ktos starajac sie 3 lata moze ciezko znosic porazke i pomimo ze stara wspierac innych jak moze to sie czuje jakby kurwa dostal po pysku za kazdym pieprzonym razem....tak trudno to pojac, ze nie chce wam zawracac dupy swoim dolem caly czas tylko wrocic do normalnosci...musialam nabrac sil i sie oderwac troche....widocznie za trudne....szkoda...pozdrawiam
Aha wracaj jak bedziesz gotowa ja sie kurtko nstaram a mam doły ty masz do tego pełne prawo trzymam kciuki mocno za ciebie!!! -
Anuśka wrote:A bo właśnie mi miączała : maminia maminia chodź zobaczyć jaki mam piękny dom w simsach no i maminia musiała dupsko sprzed kompa ruszyć i podziwiać
No tak, dom w simsach poważna sprawa.
A pytam, bo ostatnio zakomunikowałam małźowi że jak będzie dziewczynka to będzie Zuzia a jemu się nie podoba.
Ale powiedziałam mu hasło z forum "Ty dajesz nazwisko ja imię".
Malenq hehehhe toś mojej teściowej walnęła portret psychologiczny.Dobre.
Malenq, Anuśka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:nie ma za co! a co znasz kogoś kto też ma mięśniaki???
no właśnie mojej szwagierce przez jakieś 6 miesięcy urosły 2 i to ponad 2 cm... gin ją strasznie potraktował, przestraszył, ona w ogóle jeszcze nie rodziła i ciąży nie planuje bo dopiero co się rozwiodła, zaczął jej mówić, że mogą jej całą macicę wyciąć etc. jakiś chory! i jakieś lekarstwo jej ewentualnie zaproponował ale ono podobno 700 zł miesięcznie kosztuje , także Ciebie wypytywałam, bo pomyślałam, że jej powiem
aa, kurcze, teraz czytam że to ten lek właśnie taki drogi, eh, okropneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:04
-
ale jazda jz czuje ze robi chlebek obtaczany w jajeczku z bekoonem i serkiem
pomidorkiem i ogorkiem
Katja trzymamkciuki najpierw za fajnego faceta a nastepnie dzieciaczka
Malen no ja nei wiem co sie z tm mezem dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:03
justta, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamka wrote:no właśnie mojej szwagierce przez jakieś 6 miesięcy urosły 2 i to ponad 2 cm... gin ją strasznie potraktował, przestraszył, ona w ogóle jeszcze nie rodziła i ciąży nie planuje bo dopiero co się rozwiodła, zaczął jej mówić, że mogą jej całą macicę wyciąć etc. jakiś chory! i jakieś lekarstwo jej ewentualnie zaproponował ale ono podobno 700 zł miesięcznie kosztuje , także Ciebie wypytywałam, bo pomyślałam, że jej powiem
aa, kurcze, teraz czytam że to ten lek właśnie taki drogi, eh, okropne -
Jusss to smigaj zroic
jej .. mamnadzieje ze zjem bo kawe musialamukradkiem wylac.. kupil latte i mi nie podeszla ..ale nie powiem mu bo nie chce mu zorbic przykrosci ;/
a teraz moj wech wyczuwa kazda kromeczke z parteru D -
Witajcie Kochane!
Stęskniłam się za Wami, chciałam nadrabiać, żartować, pytać co słychać, tyle że kurde... mój mąż odebrał dziś wyniki nasienia. Fatalne
A najgorsze jest to, ze jak mi rano wysłał zdjęcie komórką, to kiepsko na to popatrzyłam i ucieszyłam się, że wszystko w normie.. morfologia bardzo NIE jest w normie
Mam nadzieję żabki, że u Was wszystko w porządku... kciukam za Was mocno,tylko chyba potrzebuję chwilę oddechu i poukładania sobie w głowie świadomości, że może nam się nigdy nie udać...********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...