My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ale może tylko plamienie... Implantacyjne.... Leż i czekaj może się nie rozwinie
-
Poproszę o wielkie fanfary, tram taradam .....trtrtrtrrrrrr i jest @. Gwiazda tego tygodnia.
ehhh może to i lepiej, bo miałam w tym miesiącu i problemy z pęcherzem i z zatokami, to trochę tabsów się nałykałam.
Zastanawiam się teraz czy mierzyć tempie w przyszłym cyklu, może tylko do owulki, a może całkiem olać.
Ok idę spać. Wysokich temperatur jutro życzę.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Poproszę o wielkie fanfary, tram taradam .....trtrtrtrrrrrr i jest @. Gwiazda tego tygodnia.
ehhh może to i lepiej, bo miałam w tym miesiącu i problemy z pęcherzem i z zatokami, to trochę tabsów się nałykałam.
Zastanawiam się teraz czy mierzyć tempie w przyszłym cyklu, może tylko do owulki, a może całkiem olać.
Ok idę spać. Wysokich temperatur jutro życzę.To ja też idę spać...
Tulam Chocochoco lubi tę wiadomość
-
Hej. Nie wiem co mam myśleć ani co zaznaczyc. Obudzilam się o 4.00 bez bólu brzucha i bez okresu. Nie mogłam zasnąć. Stwierdziłam że skoro nie śpię to zmierze tempke miałam 36.8 o 5.00. Potem udało mi się od 5.30 do 6.00 chwilę zdrzemnac no i teraz znów zmierzylam u mam 36.6. Jak poszłam do wc to na papierze trochę jasnej krwi się pokazało. Nie wiem teraz ani którą temperature uznać za prawidłową ani czy zaznaczyć plamienia bo może to pozostałości po wczoraj bo zaraz poszłam spać. W ogóle to mam taki lekki sen że nie mogę usunąć przez chrapanie męża. Wykoncze się normalnie
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Arienna pierwszą tempkę, to że zasnęłaś na chwilkę nie zmienia faktu, że organizm się wybudził...a poza tym to 3godziny nieprzerwanego snu - tyle się liczy do mierzenia temperatury.....
więc tempka 1 do zaznaczenia....
a co do plamienia poczekaj godzinkę, dwie i zobaczysz co i jak....
Choco :* skarbie przykro mi, że kolejny cykl za Tobą
ale jak to mówią optymiści: "szklanka jest do połowy pełna".....
Moim zdaniem, jak potrzebujesz odpoczynku od mierzenia, sprawdzania itp. to ZRÓB GO koniecznie....bo frustracja może narastać i źle wpływać na psyche....
jeżeli natomiast po @ podniesiesz się i stawisz "czoło" negatywnym i przybijającym myślom (znam je - pamiętaj) to mierz tempkę, pij witaminki i działaj, działaj maleńka, bo tylko działanie przynosi skutek....choco, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya reszta owulantek????
Groszku gdzie tempka z dzisiaj??? NIE SPAĆ - tylko mierzyć hehehehe...
bo za 2 godzinki wyjeżdżam i aż do wieczorka nie będę miała neta....a ciekawa jestem.........................................................Anuśka lubi tę wiadomość
-
Choco kurde no ale treba brac to na pozytywnie szybciej przyszła szybciej pójdzie a skoro tyle różnych piguł brałaś to fakt moze lepiej
tulam mocno
Arienna czekamy co wydarzy sie w ciągu dnia a ja wierze ze bedzie ok
u mnie po wczorajszym bzykanku lekki dyskomfort mam ale jest ok coś mnie cewak szczypie wiec wzięłam sobie probiotyk a i jedziemy do tesciów w ten weekend żeby móc starannie wykorzystać długi weekend w starankachoco lubi tę wiadomość