X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a reszta owulantek????

Groszku gdzie tempka z dzisiaj??? NIE SPAĆ - tylko mierzyć hehehehe...
    bo za 2 godzinki wyjeżdżam i aż do wieczorka nie będę miała neta....a ciekawa jestem.........................................................:P
    Ło matuchnu.... Jak nie Konwalianka krzyczy z samego rana to Malenq :P No spać się nie da ;) I bardzo dobrze bo u mnie tempka do góry i az miło z rana na nią popatrzeć :D
    Dobry wszystkim tak w ogóle :)
    Arienna koniecznie pierwsza tempka i czekaj na rozwój wydarzeń... A może skocz na betę... Na wszelki wypadek...
    Choco jeszcze raz tulam Kochana :(

Malenq, konwalianka, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ło matuchnu.... Jak nie Konwalianka krzyczy z samego rana to Malenq :P No spać się nie da ;) I bardzo dobrze bo u mnie tempka do góry i az miło z rana na nią popatrzeć :D
    Dobry wszystkim tak w ogóle :)
    Arienna koniecznie pierwsza tempka i czekaj na rozwój wydarzeń... A może skocz na betę... Na wszelki wypadek...
    Choco jeszcze raz tulam Kochana :(

nio piekna temperaturka kochana :) super tak trzymac albo skakać jeszcze wyżej :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nio piekna temperaturka kochana :) super tak trzymac albo skakać jeszcze wyżej :)
    No co Ty... A jak mi się bożenka zapali ;)
    U Ciebie widzę, że lada dzień owulation przyjdzie no Kochana, a zapał do pracy jest czyli spodziewam się zieloności na koniec ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq a gdzie Ty nam uciekasz dzisiaj?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Malenq a gdzie Ty nam uciekasz dzisiaj?
    najpierw mamusię odwiedzę, 2tyg. już jej nie widziałam hehehe....
    potem małe zakupki:) może jakiś ciuszek uda mi się upolować:)
    następnie spożywcze zakupy i oczywiście na pocztę, coby Oldze ten inofolic wysłać:)
    a wieczorkiem do domku:)
    tylko żeby nie było tak gorąco......a się niestety zapowiada....

no kofffffanie ależ się tempka zmobilizowała i hooop hooop do góry:) cieszę się bardzo, oby tak dalej:)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska tempka piękna. Mi siadł net wiec jakoś nie mogłam skończyć pisać, obawiam się jednak najgorszego bo mam tendencję spadkową, zmierzylam jeszcze raz przed 7 i było 36,5 ale zobaczymy...

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Matko zdycham od rana :/ a tu trzeba isc do pracy :/ mam wrazenie jakbym miala sie zaraz zrzygac :/ no ale.coz... witamy spowrotem na lekach :)

Choco tulam :*

Anuska wykres masz ze hohoho!!!! Zycze ci zeby sie skonczyl na zielono :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    najpierw mamusię odwiedzę, 2tyg. już jej nie widziałam hehehe....
    potem małe zakupki:) może jakiś ciuszek uda mi się upolować:)
    następnie spożywcze zakupy i oczywiście na pocztę, coby Oldze ten inofolic wysłać:)
    a wieczorkiem do domku:)
    tylko żeby nie było tak gorąco......a się niestety zapowiada....

no kofffffanie ależ się tempka zmobilizowała i hooop hooop do góry:) cieszę się bardzo, oby tak dalej:)
    No kochana to widzę że pracowity dzionek będzie :) No to udanego dnia Ci życzę :)
    U nas pogoda jakaś kiepska dzisiaj, chmurzy się i chłodnawo jest, ale może jeszcze się poprawi :)

Malenq lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Anuska tempka piękna. Mi siadł net wiec jakoś nie mogłam skończyć pisać, obawiam się jednak najgorszego bo mam tendencję spadkową, zmierzylam jeszcze raz przed 7 i było 36,5 ale zobaczymy...
    Ale teraz to już tempka jest niewiarygodna, więc późniejsze mierzenie jest bez sensu. Teraz to ona sobie będzie skakać. Najważniejsza jest poranna. I kropka. Ale krwawienia nie ma?

Malenq, Arienna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POZYTYWNE wibracje....tego Nam wszystkich dzisiaj potrzeba....

trochę bieganiny będzie....wolałabym spędzić ten dzionek w łóżeczku, od kilku dni nie czuję się dobrze, cały czas śpiąca, "wypompowana" jakaś... sytuacja z małżem, przyjazd siostry dla której rozrywkę trzeba zapewnić - a co się z tym wiąże - jazda samochodem, przemieszczanie się, skupiska ludzi - bo to długi weekend będzie....
    żołądek też nie współpracuje tak jak powinien....uhmmmm
    jak na wielkim KACU się czuję.......

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Bry. Matko zdycham od rana :/ a tu trzeba isc do pracy :/ mam wrazenie jakbym miala sie zaraz zrzygac :/ no ale.coz... witamy spowrotem na lekach :)

Choco tulam :*

Anuska wykres masz ze hohoho!!!! Zycze ci zeby sie skonczyl na zielono :)
    Ja jakoś sobie nadziei nie robię bo wykres jakiś dziwny i mi się osobiście i tak nie podoba... OF nawet nie był pewny, czy miałam owulkę, więc... Ale dzięki :)
    A na jakich lekach jesteś? Coś przeoczyłam?

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co nie. Brzuch nie boli. Lekkie plamienia ale to chyba czyszczenie po nocnych skurczach bo brzuch przestal mnie boleć po 2 nospach ok 24. A temperature za właściwą uznaje te pierwszą bo teraz znów mam 37.1, wiec jednak nie ma co panikowac. :)

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam się przywitać i oznajmić: nie nadążam nadrabiać, jestem zarobiona :D
    ściskam wszystkie!!!!
    jakie newsy z ciążolandu ? :D :D :D

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arienna a po co mierzysz tak często temperaturę? przecież to bez sensu??? sorki, ale wszystkie inne, po tej pierwszej to są fałszywe....uhmmmm
    nie rób tego maleńka bo zwariujesz.........
    3majmy się dobrej myśli:)

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Póki co nie. Brzuch nie boli. Lekkie plamienia ale to chyba czyszczenie po nocnych skurczach bo brzuch przestal mnie boleć po 2 nospach ok 24. A temperature za właściwą uznaje te pierwszą bo teraz znów mam 37.1, wiec jednak nie ma co panikowac. :)
    No dokładnie :) Zero stresu i dzisiaj leżing uskuteczniaj ;)

Arienna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:

tak CZEKAMY na CIEBIE :P :P :P

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Wpadam się przywitać i oznajmić: nie nadążam nadrabiać, jestem zarobiona :D
    ściskam wszystkie!!!!
    Same dobre newsy, czyli nadal mamy chęć i ochotę się starać ;D

Malenq, Arienna, momo1009 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia a jak tam sytuacja z mężem? Unormowało się już?

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    arienna a po co mierzysz tak często temperaturę? przecież to bez sensu??? sorki, ale wszystkie inne, po tej pierwszej to są fałszywe....uhmmmm
    nie rób tego maleńka bo zwariujesz.........
    3majmy się dobrej myśli:)
    Jakoś przypanikowalam bo nie dość że wieczorem z bólu brzucha nie umialam usnac to obudzilam się o 4 i nie umialam zasnąć wiec później już zbaranialam nie wiedząc o której mam mierzyć, a jak już zmierzylam całkowicie niepotrzebnie 2 raz o właściwej porze i była tyle niższa to już wpadlam w chwilową panikę ;) ech nawet opanowanym paniom pedagog się zdarza ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok laseczki mąż do pracy poszedł to ja bez chrapania nad uchem mogę odespac troszkę te jego nocke koncerty. ;) będę później pa :*

Krokodylica lubi tę wiadomość

ewebii4.png
‹‹ 1558 1559 1560 1561 1562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ