My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:a reszta owulantek????
Groszku gdzie tempka z dzisiaj??? NIE SPAĆ - tylko mierzyć hehehehe...
bo za 2 godzinki wyjeżdżam i aż do wieczorka nie będę miała neta....a ciekawa jestem.........................................................No spać się nie da
I bardzo dobrze bo u mnie tempka do góry i az miło z rana na nią popatrzeć
Dobry wszystkim tak w ogóle
Arienna koniecznie pierwsza tempka i czekaj na rozwój wydarzeń... A może skocz na betę... Na wszelki wypadek...
Choco jeszcze raz tulam KochanaMalenq, konwalianka, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ło matuchnu.... Jak nie Konwalianka krzyczy z samego rana to Malenq
No spać się nie da
I bardzo dobrze bo u mnie tempka do góry i az miło z rana na nią popatrzeć
Dobry wszystkim tak w ogóle
Arienna koniecznie pierwsza tempka i czekaj na rozwój wydarzeń... A może skocz na betę... Na wszelki wypadek...
Choco jeszcze raz tulam Kochana
nio piekna temperaturka kochanasuper tak trzymac albo skakać jeszcze wyżej
-
Biedroneczka83 wrote:nio piekna temperaturka kochana
super tak trzymac albo skakać jeszcze wyżej
U Ciebie widzę, że lada dzień owulation przyjdzie no Kochana, a zapał do pracy jest czyli spodziewam się zieloności na koniec -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Malenq a gdzie Ty nam uciekasz dzisiaj?
potem małe zakupki:) może jakiś ciuszek uda mi się upolować
następnie spożywcze zakupy i oczywiście na pocztę, coby Oldze ten inofolic wysłać
a wieczorkiem do domku:)
tylko żeby nie było tak gorąco......a się niestety zapowiada....
no kofffffanie ależ się tempka zmobilizowała i hooop hooop do góry:) cieszę się bardzo, oby tak dalej:) -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:najpierw mamusię odwiedzę, 2tyg. już jej nie widziałam hehehe....
potem małe zakupki:) może jakiś ciuszek uda mi się upolować
następnie spożywcze zakupy i oczywiście na pocztę, coby Oldze ten inofolic wysłać
a wieczorkiem do domku:)
tylko żeby nie było tak gorąco......a się niestety zapowiada....
no kofffffanie ależ się tempka zmobilizowała i hooop hooop do góry:) cieszę się bardzo, oby tak dalej:)No to udanego dnia Ci życzę
U nas pogoda jakaś kiepska dzisiaj, chmurzy się i chłodnawo jest, ale może jeszcze się poprawiMalenq lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:Anuska tempka piękna. Mi siadł net wiec jakoś nie mogłam skończyć pisać, obawiam się jednak najgorszego bo mam tendencję spadkową, zmierzylam jeszcze raz przed 7 i było 36,5 ale zobaczymy...
Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPOZYTYWNE wibracje....tego Nam wszystkich dzisiaj potrzeba....
trochę bieganiny będzie....wolałabym spędzić ten dzionek w łóżeczku, od kilku dni nie czuję się dobrze, cały czas śpiąca, "wypompowana" jakaś... sytuacja z małżem, przyjazd siostry dla której rozrywkę trzeba zapewnić - a co się z tym wiąże - jazda samochodem, przemieszczanie się, skupiska ludzi - bo to długi weekend będzie....
żołądek też nie współpracuje tak jak powinien....uhmmmm
jak na wielkim KACU się czuję.......
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Bry. Matko zdycham od rana
a tu trzeba isc do pracy
mam wrazenie jakbym miala sie zaraz zrzygac
no ale.coz... witamy spowrotem na lekach
Choco tulam :*
Anuska wykres masz ze hohoho!!!! Zycze ci zeby sie skonczyl na zielono
A na jakich lekach jesteś? Coś przeoczyłam? -
Póki co nie. Brzuch nie boli. Lekkie plamienia ale to chyba czyszczenie po nocnych skurczach bo brzuch przestal mnie boleć po 2 nospach ok 24. A temperature za właściwą uznaje te pierwszą bo teraz znów mam 37.1, wiec jednak nie ma co panikowac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:Póki co nie. Brzuch nie boli. Lekkie plamienia ale to chyba czyszczenie po nocnych skurczach bo brzuch przestal mnie boleć po 2 nospach ok 24. A temperature za właściwą uznaje te pierwszą bo teraz znów mam 37.1, wiec jednak nie ma co panikowac.
Zero stresu i dzisiaj leżing uskuteczniaj
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:arienna a po co mierzysz tak często temperaturę? przecież to bez sensu??? sorki, ale wszystkie inne, po tej pierwszej to są fałszywe....uhmmmm
nie rób tego maleńka bo zwariujesz.........
3majmy się dobrej myśli:)ech nawet opanowanym paniom pedagog się zdarza
Anuśka lubi tę wiadomość