My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Tamuś jeśli mówimy o kwotach to właśnie chyba Ginowi o to chodziło o to co ja biorę...
tak, no właśnie sobie sprawdziłama powiedz - to faktycznie tylko na miesiąc wystarcza czy trochę dłużej?
Momuś, morfologię chyba można poprawić, z tego co kojarzę, suplementami etc. Ania jest specjalistką, ważne, że są plemnioryWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:09
-
nick nieaktualnyAniu pyszności...tylko o tej godzinie i tak bym nie zjadła hehehe....u mnie do 19stej jest czas na jedzenie, później ewentualnie marchewka heheheheh
sama nie wiem co się z moim małżem dzieje i wiesz co "na razie góffno mnie to obchodzi"...... nie umie sobie poradzić, że zostanie ojcem? jego sprawa...ja muszę "przetrawić" poród, i ten czas "PO" ....bo zaczynam się bać...Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
momo doczyalam na wtku meskim.. sluchaj podaj wsyztskie dane.. i poweidz czy sa ta leukocyty jakie ph , i obj nasienia ?? lepkosc i inne parametry
-
Malenq wrote:sama nie wiem co się z moim małżem dzieje i wiesz co "na razie góffno mnie to obchodzi"...... nie umie sobie poradzić, że zostanie ojcem? jego sprawa...ja muszę "przetrawić" poród, i ten czas "PO" ....bo zaczynam się bać...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Napiszę wyniki dziewczynki, ale nie dam rady teraz, zaraz wstąpi tu do mnie sąsiadka więc pewnie dziś już nie wróce. Napiszę jutro, ale w skrócie plemniorów prawidłowych 1% i wogóle za dużo ich nie ma
.
Miłego wieczoru i dobrej nocki *
I dziękuję!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Kochana w takim azie napisz pozneij ale poki co sie nie stresuj
bo moze wystarczy kilka ekow i bedzie got
Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMomo 3maj się kochanie....będziemy dumać nad wynikami i ich poprawieniem...skarbie ostatnio moja koleżanka z wątku "monitoring" ROBOTKA zaciążyła....a męża wyniki sprzed kilku miesięcy były fatalne....zafaszerowała lubego i widzisz jakie są wyniki:)
dobra kochane mykam....jakiś filmik się zaczął "sala samobójców" polski - podobno dobry...zobaczymy....
papatki i do jutra:)Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Malneq, bardzo mi się ten film podobał! ale mało pozytywny jest ... więc nie wiem... mnie małż kazał oglądać przyjaciół
stwierdził, że tylko oni gwarantują odpowiednio usposobione dziecię
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Witaj momo, ja z wynikami nie pomogę ale są tu specjalistki to na pewno coś doradzą, w takim razie do jutra
Sala samobójców oglądałam kiedyś, ciężki film dla mnie, nie na dzisiaj
Ale przyjaciół to chętnie chętnie
Chyba już wszystkie poszły to i ja idę w kimono, do jutaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:58
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka fajny szef, hahaha włochatek będzie
Kroko super fasolinka, dobrze, że teściowa się ucieszyła.
Choco trzymam kciuki!
Asha rozumiem, miałam podobnie, damy radę!
Nieukowa czekam na pełną relacje z wyprawy, koniecznie i ze szczegółami.
Nie wiem co jeszcze miałam napisaćKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:yy moj maz ma dzis dzien dobroci dla zony
pojechal wczesniej po cos i kupil moje ulubione casto w cukierni.. gdzie robia tylkoz naturalnych produktow tory ciasta
wczesniej mu mowilam zebysmypodjechali do orlenu na kawe z czekolada
a te mowi poc o ..teraz przywiozl mi kawe ;P
taaa Ania na pewno udał jak ten w reklamie nescafe bodaj, a wrócił z mokrą głową??Krokodylica lubi tę wiadomość