My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Troche Ashe rozumiem, bo csesto trudno kontrolowac te fale zalunjakie sie po miesiacach walki o malucha kumuluja. Bo to jest walka kazdej z nas z osobna. i to 'ja' zawsze jest w centrum uwagi. Ciesze sie szczesciem kazdej, ale nmysle jednoczesnie, dlaczego to ja od 2 lat nie mam dziecka? czemu to ja poronilam? wiele z was te i podobne pytania przerabialo i powinniscie pamietac jak to uczucie niszczy czlowieka.
To tyle w tej kwestii.
Natomiast w tym watku poczulam sie jak wsrod przyjaciolek, mozna smecic o owu, @ i ciazy, ale jak ktora walnie zarta, to sie posikac mozna i za to was kochamKrokodylica, Malenq, Anuśka, justta, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
zgredka nigdy nie powiedziałam że moja teściowa jest zła.
Wręcz przeciwnie, to dobra osoba.
Po prostu jest bardzo władcza i ma swój plan, a ja nie działam wedle harmonogramu i dlatego myślałam, że się nie ucieszy. Ale pozytywnie mnie zaskoczyła.
Nieukowa, zgredka lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole to przez gruzinow uwazam ten cyykl za stracony. Wzieli nas na hol przy granicy jak nam sie auto zepsulo, ugoscili w chalupie i kazali pic z soba.
Polali ichniejszego samogonu a to bylo 2 dni przed spodziewana owu. Tak nas urobili ze kaca 3 dni leczylismy a na seks tydzien nie mielismy ochoty))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:52
Krokodylica, Malenq, justta, Tamka, marissith, Czarnula87, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Troche Ashe rozumiem, bo csesto trudno kontrolowac te fale zalunjakie sie po miesiacach walki o malucha kumuluja. Bo to jest walka kazdej z nas z osobna. i to 'ja' zawsze jest w centrum uwagi. Ciesze sie szczesciem kazdej, ale nmysle jednoczesnie, dlaczego to ja od 2 lat nie mam dziecka? czemu to ja poronilam? wiele z was te i podobne pytania przerabialo i powinniscie pamietac jak to uczucie niszczy czlowieka.
To tyle w tej kwestii.
Natomiast w tym watku poczulam sie jak wsrod przyjaciolek, mozna smecic o owu, @ i ciazy, ale jak ktora walnie zarta, to sie posikac mozna i za to was kocham
Nieukowa ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem, ale dziewczyny na każdym innym wątku będą zachodzić w ciążę tak jak na naszym.Wszystkie po kolei i Wy też!!!
Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:A tak w ogole to przez gruzinow uwazam ten cyykl za stracony. Wzieli nas na hol przy granicy jak nam sie auto zepsulo, ugoscili w chalupie i kazali pic z soba.
Polali ichniejszego samogonu a to bylo 2 dni przed spodziewana owu. Tak nas urobili ze kaca 3 dni leczylismy a na seks tydzien nie mielismy ochoty))
A cykle są co miesiąc więc będzie jeszcze czas na robienie fasolki
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
yy moj maz ma dzis dzien dobroci dla zony
pojechal wczesniej po cos i kupil moje ulubione casto w cukierni.. gdzie robia tylkoz naturalnych produktow tory ciasta
wczesniej mu mowilam zebysmypodjechali do orlenu na kawe z czekolada
a te mowi poc o ..teraz przywiozl mi kawe ;PMalenq, Krokodylica, justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
Krokodylku super wiadomość widocznie nie na wszytko układa swój plan, super że się cieszą i wy się cieszycie
Nieukowa ja rozumie, wiem jak to jest, sama zadawałam sobie te pytania i do końca życia będę je sobie zadawać, dlaczego, i myślę, że większość z nas jest po jakichś przejściach i ciężko reaguje na brak ciąży, kolejny cykl, ale myślę że każdej będzie daneczasami trzeba odpocząć, żeby powrócić ze zdwojoną siłą do walki
trzymam mocno kciuki za wszystkie
-
Krokodylica wrote:Nieukowa ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem, ale dziewczyny na każdym innym wątku będą zachodzić w ciążę tak jak na naszym.
Wszystkie po kolei i Wy też!!!
Fasolki everywhere
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:lek nazywa się esmya...
Katja, ale masz przecież boską córę pyskatkęa większość z nas zaciążonych dopiero pierwszy raz tego doświadcza
natomiast z całych sił Tobię zyczę najpierw świetnego faceta, ktory stanie na Twojej drodze i będzie idealnym kandydatem na super seks, a później - super kropka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:59
Katjaa lubi tę wiadomość