My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
tworzenie str by mi sie ryzdal zawsze chcialam sie tego nauczyc a za zrobienie strony wolalja mi 1600 zl ;/
kurde dziewczyny znowu am ten bol na linii pepek spojenie lonowe gdzies od polowy tej odleglosci w dol ;/ mam nadziejeze zadne torbiele sie nie porobily bo cagnie jak nie wiem ;/ -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ania moim zdaniem oba by się przydały
Ale to tworzenie stron ładnie w CV wygląda
hehehe czasami to działa w drugą stronę, i znowu pretekst: "za wysokie kwalifikacje"......hehehe ale to tak żartem Aniu:-)Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:hehehe czasami to działa w drugą stronę, i znowu pretekst: "za wysokie kwalifikacje"......hehehe ale to tak żartem Aniu:-)
-
Anuśka wrote:Kroko widzę że przeżywasz ta wizytę bardzo.... Ale będzie super... Zobaczysz
Współczuję rzyganka... Masakra.. Biedroneczka a tym samym termometrem mierzyłaś?
Ja zrobiłam doświadczenie dzisiaj i zmierzyłam tym moim elektronicznym (jak zwykle) i miałam 36,6 i tą wpisałam. Ale od razu zmierzyłam też rtęciowym i na tamtym mam 36,9. Dziwne dość...
tak zawsze mierze tym samam rtęciowym mierze ok 6 min -
nick nieaktualny
-
Jussta uz nam znikas
oki kobiti idziemy z mezem zrobic foce do biletu elektronicznegoczas wejsc do cywilizacji
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Widzę że w godzinach porannych najlepiej wam idzie pisanie, a później ja to muszę nadrabiać
Kroko przejmujesz się ta wizyta, stąd taki sen.
Malenq ja też sobie urządziłam wieczór filmowy, oczywiście z Goslingiem, mężulek wyjechał to trzeba korzystać.
Moja temperatura znowu w dół, przestałam więc sobie już robić nadzieje. No może jeszcze odrobinkę mam, bo biorę jakieś tabsy ziołowe od zatok, i tak sobie ubzdurałam że może te ziółka obniżają mi temperaturę. Ehhhh co poradzić na zryty beret? Asha wracaj !!!!!!! Potrzebny mi beret z twojego butiku. Różowy w kropeczki fioletowe poproszę.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:tworzenie str by mi sie ryzdal zawsze chcialam sie tego nauczyc a za zrobienie strony wolalja mi 1600 zl ;/
kurde dziewczyny znowu am ten bol na linii pepek spojenie lonowe gdzies od polowy tej odleglosci w dol ;/ mam nadziejeze zadne torbiele sie nie porobily bo cagnie jak nie wiem ;/
jakie torbiele to maluch sie lokuje kochana coś mi się wydaje że poprostu upust stresu rozmowa plany pomogły wam w naturalnym stworzeniu groszka zielonegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
własnei gdzie jest asha ?? bo ja ostatnio sporo omijalam z racji duzego napieca
ale takpatrze a ostatnio nic sie nei odzywaa
bedziemy plakac
choco dzien doberak -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:jakie torbiele to maluch sie lokuje kochana coś mi się wydaje że poprostu upust stresu rozmowa plany pomogły wam w naturalnym stworzeniu groszka zielonego
zobaczysz 12-13 dpo bedzie mega spadek a pozniej @
ale jakos juz mnie to tak nie stresuje..wazne zebym teraz byla pod opieka gina i przygotowywala sie do IUI -
Ania_84 wrote:Ojj Biedroneczko.. ja w to akurat jakos nie wierze
zobaczysz 12-13 dpo bedzie mega spadek a pozniej @
ale jakos juz mnie to tak nie stresuje..wazne zebym teraz byla pod opieka gina i przygotowywala sie do IUIAnia_84 lubi tę wiadomość