My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
w sumie fakt..mi tez zawsze mowil ze nie powinna blokowa.. no nic trzeba poczekac chyba ehhh ty to masz z ta owulka ;/
-
Ania bardzo ładna sukienka.. mam w takim kolorze kupioną na wesele za tydzień..
no to poczytałam po tych sennikach i dupa, okazuje się, że to mało krzepiące..ech
z tego co wiem, to czarnulka ściemniała ale ostatecznie kupiła test:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
co do jajniorkow to moje od 3 dn szaleja.. tzn co rusz jakby mi ktos ciagnal wszytsko tam od jednego do drugiego ;/ chyba pojde do ina zeby sie uspokoic ;/
-
konwalianka wrote:Ania bardzo ładna sukienka.. mam w takim kolorze kupioną na wesele za tydzień..
no to poczytałam po tych sennikach i dupa, okazuje się, że to mało krzepiące..ech
z tego co wiem, to czarnulka ściemniała ale ostatecznie kupiła test:)
choc ja tez mam manie przegladania :0
i jak czytalam to jesli sen nie jest zwiazany z złem plynacym od osoby zmarlej a wrecz przeciwnie dobrem to znaczy ze po porstu czuwa lub prosi o wspomnienie..
ejedynym czego mowia niby ze na zle.. to jak sie idzie za osoba zmarla gdzies .. lub gdy ta osoba czujesz ze ma zle zamiary ..wiec spokonjnie co czlowiek to inna interpretacja
tak samo jak z wypadajacymi zebami -
ja jedyne jak misie sina zeby to mam wewnetrzny lek
a tak to jakos nie patrze a to co mi sie sni
pozatym sny sa odzwierciedlenie tego coprzezywamy , czego sie boimy o czym mylimy
jak chodzilam do dentysty wyleczyc wsio to m sie wlasnie zeby snily -
wiem wiem, ze nie powinno się przywiązywac do tego uwagi.. ale szczególnie zapamiętałam ten sen.. nie często się to zdarza..
no nic- pomodlę się i już..
kurcze czarnulka - nosz.. przykro mi kochanaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania super kiecuszka
Piękny kolor.
Konwalia faktycznie interpretacji snów jest milion pięćsetJa zawsze wybieram taką, która mi się najbardziej podoba
Arienna żabka Ci się w brzuszku zalęgła
Olga chyba faktycznie bez stymulacji nic ciekawego nie wyjdzieA szkoda bo to byłaby miła niespodzianka
Ania_84, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
id emoze cos zjem.. bo znowu mi nie dobrze ;/ choc za abrdzo nie mam jakos apetytu nie lubie jesc na sile ..oo wiem jogurt sobie zapodm
activie
-
nick nieaktualnyGroszku - napiszę OSTATNI RAZ - wszystkie bóle towarzyszące na @ i na początek ciąży SĄ TAKIE SAME!!!!!!! więc spokojnie kochanie, nie ma @, jest nadzieja...
boli i będzie boleć heheheh jakbym nie wiedziała że jestem w ciąży też bym średnio raz w tygodniu oczekiwała @ -
Anuska spoko lu z.. jescze nc nie jest stracone
czesto dziewczyny mowia ze bolmiesiaczkowy odczuwaja o natualne chyba
u mnei za to nic.. raz mniei tylko zabolalo jak na @ i od tej pory cisza.cycki nc.. nie wiem o oc chodzi zazwyczaj tydzien prze@ cyce mnie naparzaly ze jak chodzilam to bolaly a ateraz nic ;/Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
-
Anuska to czekam z Toba wierne
ja w niedziele mam 13 dpowie moze weekend jeszcze spokojny bedzie
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaa wychodze z pracy przed 12
bo turde poloń jedzie jupiii
jasne wsiąde na niego dzis jutro hehehe coś mi to nie pasuje chyba owu bedzie wczesniej
zobaczymy kiedy sie ciągnący pokarze
aa Ania sukienka cuuuudnanic dziwnego że zakonczyło sie serduszkowaniem
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:czas może wywlec się z pościeli???? hehehe