My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Groszku - raczej sobie święty spokój zapewnię tymi karteczkami.....powinnam się na to zdecydować dużo, dużo wcześniej.....
a ja zrobiłam - krupnik...i teraz garść groszków zjadłam heheeh czegoś słodkiego mi się zechciało hehehe....
u mnie ogórki się kiszą....teraz zbieram cukinię do kiszenia.....żeby za jednym zamachem większą ilość zrobić...w końcu jak urodzę to tylko kiszonki pozostaną hehehe - nic z octem:P -
Dzień dobry wszystkim! Ja dziś tak chociaż na chwilkę bo zwariowany dzień i biegam po spotkaniach... Nie mam jak wszystkiego przeczytać więc krótko:
1. Tę co się smucą tulę mocno!!
2. Tym, które o coś walczą, na coś czekają - za nie trzymam kciuki mocno!
3. Zapracowanym - spokojnego czasu
4. Odpoczywającym - wyśmienitego nastroju by czerpać z tego wolnego
A każdej z osobna moc dobrych emocji na ten dzień!!!Anuśka, Arienna, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
wróciłam..... oczywiście stara śpiewka: póki co mamy komplet ale ma pani rewelacyjne kwalifikacje będziemy mieć na uwadze. wrrrrrrrrrr..... jak na castingu do głównej roli :"była pani świetna, zadzwonimy do pani....... ale ja nie mam telefonu! nie szkodzi, zadzwonimy "
dobra śmigam na dół po coś na obiad (jadłodajnię nam otworzyli pod nami) i będę myśleć dalej.... powiem Wam cholerka, modliłam się o możliwość zajścia w ciążę i chyba strata pracy i niemożliwość szybkiego zdobycia następnej jest właśnie moją możliwością na ciążę. hehe (i sama do siebie) tak sobie wmawiaj i tak sobie tłumacz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:41
-
Kropka_1 wrote:Anuśka, jak nie znajdziesz to podam sprawdzony przepis!
i na kiszoną także.. już spisałam przepis na sałatkę - będę robić..
szkoda, że dziś już po targu noo, jakbym zamiast 5kg kupiła 20kg ogórków miałabym co robić a tak - dupa.. trzeba czekać na piątek..
>>>>>>>>>>>proszę o wszystkie możliwe, sprawdzone, zawsze się udające przepisy na wszelkie sałatki i kiszonki <<<<<<<<<<<Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:41
Malenq lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:wróciłam..... oczywiście stara śpiewka: póki co mamy komplet ale ma pani rewelacyjne kwalifikacje będziemy mieć na uwadze. wrrrrrrrrrr..... jak na castingu do głównej roli :"była pani świetna, zadzwonimy do pani....... ale ja nie mam telefonu! nie szkodzi, zadzwonimy "
dobra śmigam na dół po coś na obiad (jadłodajnię nam otworzyli pod nami) i będę myśleć dalej.... powiem Wam cholerka, modliłam się o możliwość zajścia w ciążę i chyba strata pracy i niemożliwość szybkiego zdobycia następnej jest właśnie moją możliwością na ciążę. hehe (i sama do siebie) tak sobie wmawiaj i tak sobie tłumacz
A w ogóle to poczekaj do testowania, bo chyba i tak L4 Cię czeka
-
Kropka_1 wrote:Mądre moje, wyjaśnicie mi proszę jedną rzecz dot wykresu OVU? Jakie są różnice między czerwoną ciągłą, a przerywaną linią jak jest wyznaczane ovu?
ciągła owulacja była
przerywana owulacja była prawdopodobnieKropka_1 lubi tę wiadomość