My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
dzis znowu padam na pyszczek..
najpierw miasto, spacer po centrum, później galeria i znowu obkupiłam Tymcia.. a u mnie chyba opryszczka.. właściwie, to nawet nie wiem czy to ona, ale wolę nie ryzykować i założyłam plasterek.. jeśli to ona, to niezbyt dobry znak.. bo oznacza to, ze wirus krąży cały czas od ospy.. boję się myśleć i stresować co to oznacza..
witam nową/ starą koleżankę
Tamka - zdrówka kochana, jak się czujesz?
Kroko - a Ty? weź już odpuść temu kibelkowi.. tulę
Ania - gratuluje.. zarządzaniem się nie martw - samo się kręci
Kotka - gratuluję daty
Ariena, Czarnula, Anuska, Smoku, choco, Blondik,justa, Biedroneczka, Anastazja i reszta dziewczynek.. kolorowych snów i pracowitych wieczorów(szczególnie owulantki)
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane, od piątku mamy remont w domu, stąd moja nieobecność - smutno mi, ale naprawdę nie mam czasu siadać do laptopa!
Jestem do tyłu chyba z 20 stron wątku
. Obiecuję, że jak tylko sytuacja remontowa zostanie opanowana - powracam na dobre:). Cały czas mocno trzymam za Was kciuki (za te przed, w trakcie i już po
),
A w skrócie co u mnie... od wczoraj zaczęłam stosować testy owulacyjne - wczoraj lipa, dziś 2 ciemne krechy - więc do roboty :p ; ehhh jutro zadzwonię zapytać, czy są już moje wyniki ( cytologia i kolposkopia)- jeśli tak, to na środę o 8.45 mam umówioną wizytę w celu omówienia wyników...OMG ale się boję ;/ Pozdrawiam Was dziewczynki mocno, mocno i do usłyszenia/ a właściwie do napisaniapapa zmykam korzystać z tej przyjemnej części wieczoru
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Siedzę z tabletem i ciężko mi na nim pisać.
Kotka to masz ślub dzień po moich urodzinach
Konwalia niestety ze mną coraz gorzej, zwracam już praktycznie wszystko, postanowiłam że jak dalej tak będzie to idę do tego szpitala pod kroplówkę, nie bardzo chcę ale co zrobić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kowalijka
ja już po pomiarachzaskakująco wysoka tempka jak na mnie
a suty dalej wyłażą same.... (bo ja mam syndrom wklęsłego sutka i nigdy przenigdy aż tak mi same nie wyłaziły....). Może łaskawie w końcu mój organizm się nawraca na właściwe tory ???
momo1009 lubi tę wiadomość
-
hej hej
witamy ise: ja, kropek i mdlosci(juz nie pamietam jak to jest bez nich).
sorry e ja tai znow po lebkach Was czytam i odppwiadam, ale wierzcie mi od wczoraj probuje
Tanka, tez bym siedziala w domku jak doktorek mowi. pewnei to zwykla jelitowka, a w szpitalu zanim sie dopchasz do kogos , kto Cie zbada, kto wie co jeszcze zlapiesz.
Kroko, baaardzo Ci wspolczuje samopoczucia. u mnei cale szczescie, nie jest tak zle i mam nadz.,ze nie bedzie!!! Ja biore leki na mdlosci. w Norwegii podjaja je w pierwszym trymestrze, jesli jest potrzeba. na opakowaniu, oraz lekarz tez mowil, ze sa bezpieczne w pierwszym i drugim trymestrze. za to nie wolno ich stosowac w 3 trymestrze, ale moze to jakies inne niz w PL maja.
moja mama bardzo wymiotowala ze mne. nawet wode czesto zwracala. i tak cale 9 miesiecy. glupi lekarz nie zabral jej do szpitala. mowil ze tak w ciazy jest. do tego miala bardzo niskie cisnienei i zero energii. Ledwo co mnie urodzila, bo sil nie miala. i mama i ja mialysmy anameiew drugiej ciazy juz sama sie do szpitala wybrala. lepiej pojechac, jak tak wymiotujesz. podadza Ci cos i sie wzmocnisz...
Cymciu, no pierwsze tygodnie ciazy nie sa dla mnie przyjmne, ale jak tylko na chwile przestanie mnie mdlic lub mam lepszy dzien, to zaraz martwie sie o kropka, czy wszystko z nim okmam nadz.,ze jeszcze kilka tyg. i zle samopoczucie odejdzie w zapomnienie a eneriga i radosc zastapia mdlosci
ktoras mi tu pisala, abym suchara zjadla przed wstaniem z lozka, przperaszam ale nie pamietem, bo wczoraj wieczorem czytalamno niestety suchar nie przejdzie. na sama mysl mam ochote poleciec do toalety
banany leza kolo lozka i jem przed wstaniem, ale nie pomaga niestety
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Przy Zuzi dopiero chyba 3 dni po terminie @ wyszedł mi cień cienia
Więc u mnie to jakoś powolutku idzie..
u mnie tez póżno wyszedł test już bete miałam wtedy hehehehe
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko chyba szpital to nie jest taka zła opcja w tym przypadku
Cymek oby tak dalej
Anuśka może jeszcze temperatura odbije?
Ania_84 ja też poproszę
Witam was w pierwszym dniu kolejnego cyklujuż nie mam złudzeń, że to będzie TEN JEDEN szczęśliwy... Chyba powoli zaczynam się z tym godzić, chociaż może to chwilowe i od jutra będę ryczeć, nie wiem tego jeszcze. W każdym razie jeszcze tylko jutro i urlop. Na szczęście moje @ trwają max 4 dni więc do wyjazdu będzie już po wszystkim. Trzymajcie się dziołchy!
-
Anuska ty cholera nam tu nie spadaj z tempka ja wiem ze na dwore chlodniej ale wiesz.... ehh mam nadzieje ze to chwilowy spadek dalej trzymam kciuki
Marissth
czestujcie sie kochane
marissith, choco lubią tę wiadomość
-
Powiem wam ze moja babcia wszytskich wykoncy najpierw ;/
wiem nie ladnie gadac tak o starszych ale ta kobieta dziala mi na nerwy jak nikt inny ;/
wcoraj wymyslila ze zabierze dziadka ze szpitala do domu ..
dziadek na dopaminie podaja mu pompa zeby cisnienie nie spadalo..a ta go chce odlaczyc i brac do domu.. a jemu drazu spada cisnienie wtedy do 60/40 ;/
nawet by nie dojechal do domu ;/
dopeiro lekarz jej przemowil do rozsadku .. choc tez bylo trudno..wszyscy lekare i pielegniarki maja jej dosc bo podwaza ich decyzje ;/
a wieczorem z dziadkiem juz bylo lepiej ;/
nie wiem czy ona chce go wykonczyc ...zla jestem na nia jak diabli ;/ -
nick nieaktualny
-
Mari - uwierzyłabym ze jej ciezko jakby sie nim opiekwala..i jakby dbala o niego .. ale sory znam swoja babcie nie od dzis..zawsze to ona byla wielce chora a dziadek zapieprzal przy niej ona zdrowa jak lania wyniki ma jak nastka ;/ zapierdziela jak maly samochodzik... nawet niewiedziala jakie leki bierze dziadek.. ;/ dwa rodzice przynosa dziadkowi rosolek i inne rzeczy pozywne zeby sie wzmocnil a ona to wywala i mowi ze tego mu nie wolna- ltosci anwet lekarka powiedzialaze wlasnie to powinien jesc..
a ta mu daje kasze jaglana a jej rosol wyglada tak woda z majerankaiem mnostwem kopru, pietruszki i bog wie czym jeszcze ;/
synek ze stanow pryjechal to pojechala sykowi wysprzatac mieszkane obkupila go .. tata dziadkowi przyniosl wode z jodem..a oni wzieli dla wujka.. bo on tak lubi ta wode.. szlag mne rafia jak ja woogole slysze ;/