My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zizia na ulotce napisane żeby w ciąży nie brać. Ale z drugiej strony, to jest na zakażenie, więc jak będziesz czekać to te zarazki będą się dalej rozwijać. Mówiłaś lekarzowi że się starasz o dziecko?**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
jestem musiałam zrobić dokumentacje do prztargu szef pojechał wiec mam śniadanko kawusie i relaks
Ania84 widze babcia na 4 kpyta kuta kurde jak można tak ludziom mówić jak mozna tak męża traktowacsmutne wazne że dziadke ma was
Anuśka nie łąm sie moze jeszcze skoczy
Blondik suuper prezent!!!trzymam kciuki za wizytei czekam na zdjecie
choco
Kotka hmm moze to dobry spadek
u mnie dzis lekki wzrost ale brzuch boli jajcory też aż do nóg mi ciagnie wiec dziś znów wskocze sobie na małża hehehe -
cymcia wrote:Hej kowalijka
ja już po pomiarachzaskakująco wysoka tempka jak na mnie
a suty dalej wyłażą same.... (bo ja mam syndrom wklęsłego sutka i nigdy przenigdy aż tak mi same nie wyłaziły....). Może łaskawie w końcu mój organizm się nawraca na właściwe tory ???
Ja tak mam z jednym. W całym cyklu był wklęsły. Jeden sterczał a drugi się chował.Dopiero teraz oba wylazły.
I mąż mi wczoraj powiedział że cycki mi urosły.
Dzień dobry wszystkim.
Dzisiaj mam wizytę u lekarza na 13:00.konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ja tak mam z jednym. W całym cyklu był wklęsły. Jeden sterczał a drugi się chował.
Dopiero teraz oba wylazły.
I mąż mi wczoraj powiedział że cycki mi urosły.
Dzień dobry wszystkim.
Dzisiaj mam wizytę u lekarza na 13:00.
No w koncu. Moj sie wczoraj tez zachwycal i pytal co one jakies takei duze sie zrobily
. Mysle ze to od castagnusa.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:hej hej
witamy ise: ja, kropek i mdlosci(juz nie pamietam jak to jest bez nich).
sorry e ja tai znow po lebkach Was czytam i odppwiadam, ale wierzcie mi od wczoraj probuje
Tanka, tez bym siedziala w domku jak doktorek mowi. pewnei to zwykla jelitowka, a w szpitalu zanim sie dopchasz do kogos , kto Cie zbada, kto wie co jeszcze zlapiesz.
Kroko, baaardzo Ci wspolczuje samopoczucia. u mnei cale szczescie, nie jest tak zle i mam nadz.,ze nie bedzie!!! Ja biore leki na mdlosci. w Norwegii podjaja je w pierwszym trymestrze, jesli jest potrzeba. na opakowaniu, oraz lekarz tez mowil, ze sa bezpieczne w pierwszym i drugim trymestrze. za to nie wolno ich stosowac w 3 trymestrze, ale moze to jakies inne niz w PL maja.
moja mama bardzo wymiotowala ze mne. nawet wode czesto zwracala. i tak cale 9 miesiecy. glupi lekarz nie zabral jej do szpitala. mowil ze tak w ciazy jest. do tego miala bardzo niskie cisnienei i zero energii. Ledwo co mnie urodzila, bo sil nie miala. i mama i ja mialysmy anameiew drugiej ciazy juz sama sie do szpitala wybrala. lepiej pojechac, jak tak wymiotujesz. podadza Ci cos i sie wzmocnisz...
Cymciu, no pierwsze tygodnie ciazy nie sa dla mnie przyjmne, ale jak tylko na chwile przestanie mnie mdlic lub mam lepszy dzien, to zaraz martwie sie o kropka, czy wszystko z nim okmam nadz.,ze jeszcze kilka tyg. i zle samopoczucie odejdzie w zapomnienie a eneriga i radosc zastapia mdlosci
ktoras mi tu pisala, abym suchara zjadla przed wstaniem z lozka, przperaszam ale nie pamietem, bo wczoraj wieczorem czytalamno niestety suchar nie przejdzie. na sama mysl mam ochote poleciec do toalety
banany leza kolo lozka i jem przed wstaniem, ale nie pomaga niestety
Dziś będę u lekarza to coś w z nim ustalę, jednak wolę leżeć w domu niż w tej naszej szpitalnej rzeźni, ale jak nie będzie wyjścia to pojadę.
Mi jedna dziewczyna poleciła wczoraj chrupki kukurydziane, takie jak dla dzieci, Flipsy czy coś w tym stylu. Spróbuj. Ja zjadłam parę rano zanim wstałam i nawet nie ma tragedii póki co.
Co do leków, jak lekarz mówi że nie wolno to trudno. -
nick nieaktualny
-
A mój wczoraj powiedział ze mi zmalały
chociaż przy moich melonach to jak nawet zmalały to coś tam zawsze zostało.Biedronka dzięki że o mnie wspomniałaś w swoim poście
nie wiem co chciałaś napisać ale ważne ze o mnie pamiętałaś, masz buziaka za to :-*
edit: O ja ale ja głupia, tam uśmieszek dla mnie jest a mi na tel. nie pokazuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:36
momo1009 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:A mój wczoraj powiedział ze mi zmalały
chociaż przy moich melonach to jak nawet zmalały to coś tam zawsze zostało.Biedronka dzięki że o mnie wspomniałaś w swoim poście
nie wiem co chciałaś napisać ale ważne ze o mnie pamiętałaś, masz buziaka za to :-*
chciałam sie ładnie przywitać
Witaj Katja
Kroko to dobrze filipsy też są ok ważne żebyś coś jadłażeby zostało to co zjesz
mnie sie moje melony jakies napuchnięte zrobiły owulka buzulka heheheKatjaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dybry...
U mnie jednak zrabany weekend będzie... Będę na plaży z @ siedzieć
Kroko idź do szpitala, niech Was dożywią trochę...
Beszka wspieram
Cymcia piękna tempka
Ty, gdzie ta @? Taki spadek to nie spadek.
A nawet jeśli @ przyjdzie (czego nie przewiduję) to w weekend masz korzystać z uroków plaży a nie smutać!Anuśka lubi tę wiadomość