X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!! mam pytanie: Dostałam od lekarza gynalgin i nie wiem czy brac go teraz czy poczekac na nastepny cykl...(teraz teoretycznie czekam na cud w postaci fasolki i nie wiem czy to moze przeszkodzić w czyms?czy nie?

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze to dobry spadek;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • choco Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zizia na ulotce napisane żeby w ciąży nie brać. Ale z drugiej strony, to jest na zakażenie, więc jak będziesz czekać to te zarazki będą się dalej rozwijać. Mówiłaś lekarzowi że się starasz o dziecko?

**********************Gang 18+***********************
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak wie o tym ze sie staram....no wlasnie niby czytam na innych forach o tym gynalginie...ale ile wypowiedzi tyle róznych opini...

no i pisza ze nawet w ciazy brały gynalgin...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:07

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki
    jak lekarz przepisał i kazał to brać

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska - a moze jsczez jest nadzieja?Jeszcze masz pare dni, moze sie temoka odbije?

Anuśka lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrrryyyyyy :) u mnie fzisiaj wielki dzien odgruzowywania mieszkania ;) oboje z mezem mamy wolne wiec pucujemy dokladnie.

U mnie nie zapeszajac jakis taki istabilizowany ten wykres w tym cyklu az dziwne :)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem musiałam zrobić dokumentacje do prztargu szef pojechał wiec mam śniadanko kawusie i relaks :)

Ania84 widze babcia na 4 kpyta kuta kurde jak można tak ludziom mówić jak mozna tak męża traktowac :( smutne wazne że dziadke ma was

Anuśka nie łąm sie moze jeszcze skoczy

Blondik suuper prezent!!!trzymam kciuki za wizyte :) i czekam na zdjecie

choco :)

Kotka hmm moze to dobry spadek :)

u mnie dzis lekki wzrost ale brzuch boli jajcory też aż do nóg mi ciagnie wiec dziś znów wskocze sobie na małża hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Hej kowalijka :D
    ja już po pomiarach :D zaskakująco wysoka tempka jak na mnie :) a suty dalej wyłażą same.... (bo ja mam syndrom wklęsłego sutka i nigdy przenigdy aż tak mi same nie wyłaziły....). Może łaskawie w końcu mój organizm się nawraca na właściwe tory ??? :)

Ja tak mam z jednym. W całym cyklu był wklęsły. Jeden sterczał a drugi się chował. :P Dopiero teraz oba wylazły. :)
    I mąż mi wczoraj powiedział że cycki mi urosły.

Dzień dobry wszystkim.

Dzisiaj mam wizytę u lekarza na 13:00.

konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Arienna Czarnulka :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ja tak mam z jednym. W całym cyklu był wklęsły. Jeden sterczał a drugi się chował. :P Dopiero teraz oba wylazły. :)
    I mąż mi wczoraj powiedział że cycki mi urosły.

Dzień dobry wszystkim.

Dzisiaj mam wizytę u lekarza na 13:00.

No w koncu :D. Moj sie wczoraj tez zachwycal i pytal co one jakies takei duze sie zrobily :D. Mysle ze to od castagnusa.

Krokodylica lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    hej hej

witamy ise: ja, kropek i mdlosci ;) (juz nie pamietam jak to jest bez nich).

sorry e ja tai znow po lebkach Was czytam i odppwiadam, ale wierzcie mi od wczoraj probuje :(

Tanka, tez bym siedziala w domku jak doktorek mowi. pewnei to zwykla jelitowka, a w szpitalu zanim sie dopchasz do kogos , kto Cie zbada, kto wie co jeszcze zlapiesz.

Kroko, baaardzo Ci wspolczuje samopoczucia. u mnei cale szczescie, nie jest tak zle i mam nadz.,ze nie bedzie!!! Ja biore leki na mdlosci. w Norwegii podjaja je w pierwszym trymestrze, jesli jest potrzeba. na opakowaniu, oraz lekarz tez mowil, ze sa bezpieczne w pierwszym i drugim trymestrze. za to nie wolno ich stosowac w 3 trymestrze, ale moze to jakies inne niz w PL maja.

moja mama bardzo wymiotowala ze mne. nawet wode czesto zwracala. i tak cale 9 miesiecy. glupi lekarz nie zabral jej do szpitala. mowil ze tak w ciazy jest. do tego miala bardzo niskie cisnienei i zero energii. Ledwo co mnie urodzila, bo sil nie miala. i mama i ja mialysmy anameie :( w drugiej ciazy juz sama sie do szpitala wybrala. lepiej pojechac, jak tak wymiotujesz. podadza Ci cos i sie wzmocnisz...

Cymciu, no pierwsze tygodnie ciazy nie sa dla mnie przyjmne, ale jak tylko na chwile przestanie mnie mdlic lub mam lepszy dzien, to zaraz martwie sie o kropka, czy wszystko z nim ok ;) mam nadz.,ze jeszcze kilka tyg. i zle samopoczucie odejdzie w zapomnienie a eneriga i radosc zastapia mdlosci ;)

ktoras mi tu pisala, abym suchara zjadla przed wstaniem z lozka, przperaszam ale nie pamietem, bo wczoraj wieczorem czytalam :( no niestety suchar nie przejdzie. na sama mysl mam ochote poleciec do toalety ;) banany leza kolo lozka i jem przed wstaniem, ale nie pomaga niestety :(

Dziś będę u lekarza to coś w z nim ustalę, jednak wolę leżeć w domu niż w tej naszej szpitalnej rzeźni, ale jak nie będzie wyjścia to pojadę.

Mi jedna dziewczyna poleciła wczoraj chrupki kukurydziane, takie jak dla dzieci, Flipsy czy coś w tym stylu. Spróbuj. Ja zjadłam parę rano zanim wstałam i nawet nie ma tragedii póki co.

Co do leków, jak lekarz mówi że nie wolno to trudno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :*
    Miłego dnia Wam Dziewuszki życzę! :)

• choco Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój wczoraj powiedział ze mi zmalały :-/ chociaż przy moich melonach to jak nawet zmalały to coś tam zawsze zostało.Biedronka dzięki że o mnie wspomniałaś w swoim poście ;-) nie wiem co chciałaś napisać ale ważne ze o mnie pamiętałaś, masz buziaka za to :-*
    edit: O ja ale ja głupia, tam uśmieszek dla mnie jest a mi na tel. nie pokazuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:36

momo1009 lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    A mój wczoraj powiedział ze mi zmalały :-/ chociaż przy moich melonach to jak nawet zmalały to coś tam zawsze zostało.Biedronka dzięki że o mnie wspomniałaś w swoim poście ;-) nie wiem co chciałaś napisać ale ważne ze o mnie pamiętałaś, masz buziaka za to :-*

chciałam sie ładnie przywitać :)

Witaj Katja :)

Kroko to dobrze filipsy też są ok ważne żebyś coś jadła :) żeby zostało to co zjesz :)

mnie sie moje melony jakies napuchnięte zrobiły owulka buzulka hehehe

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja witaj, tobie również miłego dnia.
    Kroko a zdjęcie małego Krokodylątka będzie po wizycie? Trzymam kciukasy za wizytę.

Katjaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dybry...
    U mnie jednak zrabany weekend będzie... Będę na plaży z @ siedzieć :/
    Kroko idź do szpitala, niech Was dożywią trochę...
    Beszka wspieram :)
    Cymcia piękna tempka :)

Ty, gdzie ta @? Taki spadek to nie spadek.

A nawet jeśli @ przyjdzie (czego nie przewiduję) to w weekend masz korzystać z uroków plaży a nie smutać!

Anuśka lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    chciałam sie ładnie przywitać :)
    no już teraz wiem. Mi na telefonie emotków nie pokazuje, temu nie wiedziałam o co chodzi.

• Arienna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie za sto punktów, czy osobie bezrobotnej przysługuje wyplata macierzyńskiego?

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    pytanie za sto punktów, czy osobie bezrobotnej przysługuje wyplata macierzyńskiego?

chyba raczej nie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1622 1623 1624 1625 1626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ