My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
widzę, że tu trudne dyskusje od rana, ja jak widzę słowo ZUS to dostaje dreszczy, więc się nie przyłączę... szlag mnie trafia co miesiąc jak widzę ile pracownikom ta cholera zabiera z wynagrodzenia... ile zabiera mnie i co ja z tego mam.. wielkie gówno, powiedzmy sobie szczerze..
Arienna, ja to bym chyba poszła na Twoim miejscu na jakąś konsultację prawną, żeby się dowiedzieć na 100% ile mogę wyciągnąć od nieuczciwego pracodawcy i z ZUSuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 11:46
Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
witaj Zakochana:)
Nio mnie zaczynają przy dotyku bolec cycki z boków i sutki sie zrobiły lekko wrażliwe o tak a zajrzałm heh w zesżłym miesiacu akurat miałm luke testowa bo zapomniałm do teściów wziąc
kurde dałabym wam fotke ale komp nie widzi telefonu -
dziewczytny pierdzielnijcie mnie w twarz ..... chyba mam zly dzien ...powiem wam ze starsznie mi smutno ze maz nie moze byc biologiczny ojcem
wiem ze nie geny sa najwazniejsze.. ale bardzo bym chciala zeby mogl miec swiadomosc ze dal tego jednego plemniczka
kurde boje sie ze bedzi mnie to gryzlo ;/
-
Ania_84 wrote:dziewczytny pierdzielnijcie mnie w twarz ..... chyba mam zly dzien ...powiem wam ze starsznie mi smutno ze maz nie moze byc biologiczny ojcem
wiem ze nie geny sa najwazniejsze.. ale bardzo bym chciala zeby mogl miec swiadomosc ze dal tego jednego plemniczka
kurde boje sie ze bedzi mnie to gryzlo ;/
choco lubi tę wiadomość
-
Aniu, a macie 100% pewności, że nawet tego jednego plemniczka nie będzie?
jak byliśmy z małżem w tym centrum leczenia niepłodności, to gin nam powiedział, że to jest właściwie regułą, że pary, które bezskutecznie starają się wiele lat o dziecko, i zachodzą np. przez dawcę albo in vitro - doczekują się później naturalnej ciąży... mówił, że ta dziedzina medycyny tak naprawdę jest jedną z najbardziej tajemniczych i zależnych od psychiki człowieka...
ciesz się tym, że będziecie mieli szkraba, to Wasza wspólna decyzja i wielka miłość i marzenie, a co będzie później... życie pokaże.. wierzę, że czeka Was jeszcze wspaniala niespodziankaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Aniu : na opamiętanie
będzie dobrze jak tylko będziesz w ciąży wszystkie obawy pójdą w niepamięć zobaczysz kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:11
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nie wiem moze jak juz podejdziemy do tego.. jak poczuejmy malego to wtedy moje nastawienie sie zmieni.. jak zobacze jak Michal trzyma malucha ehhh no i znowu mi sie ryczec chce
genetyk powiedzial ze wg niego nie ma szans.. owszem zdarzaly sie przypadki znalezienie plemnikow..ale nie ma udokumentownych ciaz .. bo np plemnik moze byc ale nie zdolny do zaplodnienia ..
dwa boje sie ze IUI nie wyjda...
kurde 3 dzien @ amnei lapie pms ;P
-
Aniu będzie dobrze, twój mąż chce mieć i wychowywać z tobą dziecko. I nawet przez myśl mu nie przejdzie że to nie jego dziecko. Bo będzie jego, mimo że z innymi genami. Biedronka to ślicznie opisała, aż się wzruszyłam. A może będzie tak jak mówi Tamka i życie zrobi wam niespodziankę. I w takiej sytuacji twój mąż nie da odczuć dzieciom różnicy które ma jakie geny. Nie smutaj się, wypij gorącą czekoladę i pomyśl jak fajnie będzie kupować śpioszki.**********************Gang 18+***********************
-
a tak po za tym to powiem Ci jedną rzecz, pracowałam w domu dziecka i wiesz czego się nauczyłam? że biologicznym ojcem można być, ale TATUSIEM są tylko nieliczni bohaterowie, kochana nie jest ważne czyja komórka to będzie, ważne ile miłości dziecko dostanie, bo bycie rodzicem nie polega na spłodzeniu..... i jeszcze jedno zdanie które powiedział mi 17letni chłopak o 4 nad ranem podczas przemyśleń przy kawie
, który od wielu lat błąka się po placówkach: Pani Aguś! powiem pani jedno, placówka nauczyła mnie że, spłodzić kogoś to nie znaczy być rodzicem
Ania_84, Tamka, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wiem po prostu boje sie ze to ja zwiode.. ze IUI nie wyjda.. na dodatek nie wiem co jest .. przed okrsem cycki mnie nie bolaly jak normalnie.. brzuch tylko lekko zabolal .. a tak to nic a normalnie w @ sie zwijam z bolu ;/ dopeiro teraz zalaczyl mi sie PMS zawsze mialam 4 dni przed @
-
ps. żałuje że przez te 3 lata nie pisałam pamiętnika bo spisując teraz złote myśli wypowiedziane podczas nocnych weekendowo- wakacyjnych posiadówek mogłabym wydać bestseler
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:a tak po za tym to powiem Ci jedną rzecz, pracowałam w domu dziecka i wiesz czego się nauczyłam? że biologicznym ojcem można być, ale TATUSIEM są tylko nieliczni bohaterowie, kochana nie jest ważne czyja komórka to będzie, ważne ile miłości dziecko dostanie, bo bycie rodzicem nie polega na spłodzeniu..... i jeszcze jedno zdanie które powiedział mi 17letni chłopak o 4 nad ranem podczas przemyśleń przy kawie
, który od wielu lat błąka się po placówkach: Pani Aguś! powiem pani jedno, placówka nauczyła mnie że, spłodzić kogoś to nie znaczy być rodzicem
-
Ania_84 wrote:wiem po prostu boje sie ze to ja zwiode.. ze IUI nie wyjda.. na dodatek nie wiem co jest .. przed okrsem cycki mnie nie bolaly jak normalnie.. brzuch tylko lekko zabolal .. a tak to nic a normalnie w @ sie zwijam z bolu ;/ dopeiro teraz zalaczyl mi sie PMS zawsze mialam 4 dni przed @
i mówię Ci nie zawiedzieszbędzie wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:16
-
wiecie .. ciagle sie zastanwiam czy na pewno maz robi to dlatego ze on chce czy dla mnie .. caly czas sie zastanwiam czy na penwo nie zmusza sie wiem ze on mowi ze chce bo che byc tata ..ale cagle mysle czy aby nie dlatego ze to robi dla mnei
-
Witajcie kochane
Ania wiem że to trudna sytuacja dla was, ale widać jak mocno się kochacie i dzieciątko będzie z wami szczęśliwe, a tatusiem to twój mąż będzie cudownym normalnie. I ty dasz radę, IUI się uda i będziecie szczęśliwą rodzinką już w trójeczkę, z całych sił trzymam kciuki za was
A robi to na pewno i dla Ciebie, bo cię kocha, ale i dla siebie też, żeby poczuć się ojcem już od początku życia waszego dzieciątka, jak masz jeszcze wątpliwości , porozmawiaj z nimWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:23