My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiby racja, bo jeszcze masz kilka dni do @ wg tego co w notatkach na wykresie napisałaś. Ale z drugiej strony jeśli i tak by miało ci wyjśc na - (oczywiście u ciebie będzie +) to czy nie lepiej wiedzieć wcześniej?
Tak zdołasz jakoś się psychoicznie nastawić w razie co na @, któa i tak sobie poszła w świat na 9 misięcy :]
Ale absolutnie cię nie namawiambo to twoja decyzja kochana, ja tylko gorąco kibicuję na zielone :]
-
Czarnula87 wrote:Niby racja, bo jeszcze masz kilka dni do @ wg tego co w notatkach na wykresie napisałaś. Ale z drugiej strony jeśli i tak by miało ci wyjśc na - (oczywiście u ciebie będzie +) to czy nie lepiej wiedzieć wcześniej?
Tak zdołasz jakoś się psychoicznie nastawić w razie co na @, któa i tak sobie poszła w świat na 9 misięcy :]
Ale absolutnie cię nie namawiambo to twoja decyzja kochana, ja tylko gorąco kibicuję na zielone :]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:uuu no to chyba że
ja przy moich Michasiu robiłam pierwszy test to wyszła mi od razu mocna gruba krecha, ale co sie dziwić jak to był już 7 tydzień ciązyCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
hej kobietki
ja dopeiro do domku doterlam
no ale zaproponowali mi stanowisko koordynatora/menadzera plecowki kieleckiej in postu - ubezpiecenia 2500 zlecenie poki co lepek, tel biiuro prygotowane ora 60 osob pod soba + prowizja od kazdego kontaktu 0,5% + od kazdej polisy okolo 15Czarnula87, Tamka, Malenq, cymcia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej kobietki
ja dopeiro do domku doterlam
no ale zaproponowali mi stanowisko koordynatora/menadzera plecowki kieleckiej in postu - ubezpiecenia 2500 zlecenie poki co lepek, tel biiuro prygotowane ora 60 osob pod soba + prowizja od kazdego kontaktu 0,5% + od kazdej polisy okolo 15A Ty jak?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:Helooo
Chwalilam sie juz, z epodpisalismy umowe z sala w koncu?
10.10.2014 The Big Day !!!
Jak juz mowilam to sory ;P