My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Swoich wyników jeszcze nie widziałam , małż je odbierał i wojował osobiście, ja tylko telefonicznie
rzucił okiem, stwierdził, że wszystko jest OK - jak to facet... więc nie wiem, bo jak go przycisnęłam bardziej to okazało się, że TSH ponad 3, czyli za wysoko...
dostaniesz leki i TSH spadniemoże jod sie przyda
trzymam kciuki żeby reszta była ok
-
Tamka wrote:dzięki Biedroneczko, ja mam niedoczynność i biorę euthyrox ale najwidoczniej trzeba już zwiększyć dawkę po prostu, miesiąc temu - na początku ciąży - miałam 1,39 , niezły skok
a no to widzisz to dostaniesz większa dawke i bedzie okTamka lubi tę wiadomość
-
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
17.08 - KotkaPsotka
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
01.09 - Choco
xx.09 - Czarnula87
xx.09 - Kropka_1
xx.09 - Mari
04-08.09 - Arienna zobaczymy kiedy będzie owulkaKropka_1 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki, wróciłam właśnie z zakupów na wyjazd
I za moment szykuję marynatę bo mięsko na grilla i kociołek trza przygotować, więc z Wami dzisiaj raczej nie posiedzę ale będę zaglądała czasem
A z tym testowaniem, to nie wiem czy się nie pospieszyłam bo czuję @ i mam wrażenie że lada moment mnie zaatakuje
Ale mi się trafiło... Peleton testerek otwieram
No no toż to nie lada odpowiedzialność
Kroko, przepraszam Cię bardzo ale jak przeczytałam, że lepiej się po chrupkach wymiotuje to parsknęłam śmiechemWiem że to nie śmieszne i ciężko Ci bidulko, ale zabrzmiało super
Dzięki Wam laseczki za wsparcie i proszę o jeszcze bo jutro jak znowu pytania na teście będą a trudne i nie zaliczę to wpadnę w histerię chybaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
oj zły dzień zły......... napisałam takiego długiego posta i mi się skasował, właśnie wróciłam z dwóch rozmów z dyrektorami domów kultury.... oczy im się świecą na widok mojego CV: ale przykro mi na tą chwilkę nie mam wolnych etatów.......... masakra...... mam dziś takiego doła że hej........... cały czas chce mi się wyć, nie potrafię się opanować....... jak mojemu chłopu foch nie przejdzie i mnie dziś nie wybzyka to chyba wpadnę w jakąś depresję.....
hm... nawet nie zauważyłam że za równo miesiąc będziemy mieć I rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 13:36
-
Anuśka, ja myślę, że pytania na teście będą bardzo łatwe i zdasz spokojnie
Arienna, współczuję... ale teraz chyba w oświacie i kulturze trochę martwy okres, może od września będzie lepiej? niech Cię małż bierze w obroty!Anuśka lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:oj zły dzień zły......... napisałam takiego długiego posta i mi się skasował, właśnie wróciłam z dwóch rozmów z dyrektorami domów kultury.... oczy im się świecą na widok mojego CV: ale przykro mi na tą chwilkę nie mam wolnych etatów.......... masakra...... mam dziś takiego doła że hej........... cały czas chce mi się wyć, nie potrafię się opanować....... jak mojemu chłopu foch nie przejdzie i mnie dziś nie wybzyka to chyba wpadnę w jakąś depresję.....
hm... nawet nie zauważyłam że za równo miesiąc będziemy mieć I rocznicę ślubuArienna lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej laseczki, wróciłam właśnie z zakupów na wyjazd
I za moment szykuję marynatę bo mięsko na grilla i kociołek trza przygotować, więc z Wami dzisiaj raczej nie posiedzę ale będę zaglądała czasem
A z tym testowaniem, to nie wiem czy się nie pospieszyłam bo czuję @ i mam wrażenie że lada moment mnie zaatakuje
Ale mi się trafiło... Peleton testerek otwieram
No no toż to nie lada odpowiedzialność
Kroko, przepraszam Cię bardzo ale jak przeczytałam, że lepiej się po chrupkach wymiotuje to parsknęłam śmiechemWiem że to nie śmieszne i ciężko Ci bidulko, ale zabrzmiało super
Dzięki Wam laseczki za wsparcie i proszę o jeszcze bo jutro jak znowu pytania na teście będą a trudne i nie zaliczę to wpadnę w histerię chyba
Pytanka beda łtwe jak dla przedszkolaka zobaczyszzdasz spiewająco
a my czekac bedziemy na wieści
Anuśka lubi tę wiadomość
-
o wreszcie jakaś dobra wiadomość, małż właśnie dzwonił z przeprosinami że się wkurzył rano
chce mnie jutro zabrać do kina na "LUCY"
http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1-33154
może jednak coś z tego dnia będzieTamka, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:o wreszcie jakaś dobra wiadomość, małż właśnie dzwonił z przeprosinami że się wkurzył rano
może jednak coś z tego dnia będzieNie płakusiaj... Będzie super
Arienna lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:o wreszcie jakaś dobra wiadomość, małż właśnie dzwonił z przeprosinami że się wkurzył rano
może jednak coś z tego dnia będzie
nio proszechłopy pomału kodują wiec im przemyślenia dłużej zajmują
Anuśka, Arienna lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:nio prosze
chłopy pomału kodują wiec im przemyślenia dłużej zajmują
by nie pić wody z kibla
choco, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dobre Arenna
teraz wiele rzeczy stało się dla mnie jaśniejsze.
Anuśka pytania będą łatwe, a gdybyś miała z nimi trudność pisz nam z telefonu pod ławką. Sprawdzimy odpowiedź w wikipedii i podeślemy Ci ściągę.Arienna, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************