My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
możecie mnie zlinczować ale ja bym na miejscu Anuśki też czekała
a nagrodą będą dwie tłuste krechy, a nie cień
tak w ogóle to dzień dobry
laboratorium zgubiło moje wyniki badań I trymestru... szlag mnie trafił gwiaździsty z rana... chamstwo i ich reakcja były po prostu masakryczne, złożę na nich skargę na bank, jeszcze nie wiem tylko gdzie, do jakiegoś nadzoru medycznego? jest takie coś?
w końcu się znalazły - błąd w nazwisku i BEZ peselu... !!! no ale moja data urodzenia i te badania, ktore mialam zlecone, więc domniemywam, że to mojeAnuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane
Anuśka dalej mocno kibicuję i czekam na jutrzejsze twoje sikanie
I potem na następne lista długa to i Kropeczki się szybko posypią
Ja dzisiaj ciąg dalszy z wczoraj, głowa łupie i kości bolą ale jest lepiej, w nocy się wypociłam, dzisiaj dalej zapodaję herbatkę z miodem i cytryną i mleko z czosnkiem musi przejść
miłego dnia dziewczynki -
Justa zdrówka wracaj do formy szybciutko
Tamka no powiem ci też bym była złajak można zgubić czyjes wyniki i jeszcze nie opiasane porządnie a dobre chociaż są mam nadzieje ze tak
Powiem ci ja podziwiam Anuśke i też tak chce chce zobaczyć grube krechy a nie cienie
a ja wczoraj padłam ze smiachu pomałż lezałm na plecach a małż wziął mi nogi do góry i zaczą krecić nimi tak jakby w kotle mieszał hehe pytam co robi a on "musi być wstrząśnięte i dobrze wymieszane to na bank sie uda " hehehehe
aaa cycki bolą nawet jak nie dotykamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już lo wizycie u gina. Zawsze od niego wychodzę rozhahana
Wydębiłam receptę na orgametrill. Mam brać 10 dni 1x1. Wtedy zacząć brać kiedy mi pasuje, żebym trzymała sobie sama odpowiednią dla siebie długość cyklu.
Wspomniał dzisiaj o CLO, sam z siebie. Ale mu powiedziałam, że na razie spróbujemy z tym orgametrillem, a potem najwyżej przyjdę i będziemy działać z tym cudem.
Na usg skierowania i na krew na razie nie brałam.
W ogóle jak z nim gadałam to mi powiedział, że jestem jego jedyna pacjentką tak.dobrze ogarniętą, odpowiedzialną i zorganizowaną. Czemu?? Bo mu przynosiłam.swoje wykresy z ovupołożna mnie potem ganiała skąd ja takie cudo wziłam bo jest extra
oj miło mi się zrobiło bardzo.
Śmiał się tylko ze mnie jak skumał po co mi orgametrill zamiasg luteiny. Ja miałam tak przed ciążą, że też lutka mi przestawała działać, więc mi gin-endo wtedy dała orgametrill i zdaje sie na trzecim cyklu z nim zaciążyłam. Teraz podobnie zaczęło się z lutką dziać. To sie śmiał. Ale na sam koniec życzył mi owocnego końca lata
I podobało mu się, że powiedziałam że dzięki temu, że mam już shnka nie mam jakiejś mega spiny na drugie. Wiadomo chciałabym ale bez musu na już.Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamuś ale zamieszanie zrobili, fest dobrze że wyniki się znalazły.
Witaj Helenkqo fasoli już tuż tuż jutro testuje Anuśkaa reszta testujacych była na poprzedniej stronie wypisana, co u was?
Czarnula to mówisz że personel zadowolony z takiej pacjentkii powodzenia trzymam mocno kciuki
Biedroneczka twój maż szalonyale widać że też już bardzo chce drugiego dzidziuśka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:37
-
Czarnula87 wrote:Ja już lo wizycie u gina. Zawsze od niego wychodzę rozhahana
Wydębiłam receptę na orgametrill. Mam brać 10 dni 1x1. Wtedy zacząć brać kiedy mi pasuje, żebym trzymała sobie sama odpowiednią dla siebie długość cyklu.
Wspomniał dzisiaj o CLO, sam z siebie. Ale mu powiedziałam, że na razie spróbujemy z tym orgametrillem, a potem najwyżej przyjdę i będziemy działać z tym cudem.
Na usg skierowania i na krew na razie nie brałam.
W ogóle jak z nim gadałam to mi powiedział, że jestem jego jedyna pacjentką tak.dobrze ogarniętą, odpowiedzialną i zorganizowaną. Czemu?? Bo mu przynosiłam.swoje wykresy z ovupołożna mnie potem ganiała skąd ja takie cudo wziłam bo jest extra
oj miło mi się zrobiło bardzo.
Śmiał się tylko ze mnie jak skumał po co mi orgametrill zamiasg luteiny. Ja miałam tak przed ciążą, że też lutka mi przestawała działać, więc mi gin-endo wtedy dała orgametrill i zdaje sie na trzecim cyklu z nim zaciążyłam. Teraz podobnie zaczęło się z lutką dziać. To sie śmiał. Ale na sam koniec życzył mi owocnego końca lata
I podobało mu się, że powiedziałam że dzięki temu, że mam już shnka nie mam jakiejś mega spiny na drugie. Wiadomo chciałabym ale bez musu na już.
i tak trzymac -
No już aktualizuję
Lista gangsteren- testerek:
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
17.08 - KotkaPsotka
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
01.09 - Choco
xx.09 - Czarnula87
xx.09 - Kropka_1
xx.09 - Mari
xx.09 - Arienna
Teraz proszę ładnie wpisywać swoje daty.
Jak którąś gdzieś źle wpisałam, też proszę się przepisać, bez krępacji, i tak wszytskie do końca wakacji mają zaciażyć.Kropka_1 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Nie wiem czemu mój post się zdublował. To wam wstawię usmieszek na miły dzionek, bo jutro już weeeeeeeeekenddddddddd.
Helenq miło cię widzieć. Rozpyl trochę wirusków nam tutaj, bo coś dziewczyny się lenią w tym miesiącu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:43
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyLista gangsterek- testerek:
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
17.08 - KotkaPsotka
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
01.09 - Choco
10.09 - Czarnula87
xx.09 - Kropka_1
xx.09 - Mari
xx.09 - Arienna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:48
-
Swoich wyników jeszcze nie widziałam , małż je odbierał i wojował osobiście, ja tylko telefonicznie
rzucił okiem, stwierdził, że wszystko jest OK - jak to facet... więc nie wiem, bo jak go przycisnęłam bardziej to okazało się, że TSH ponad 3, czyli za wysoko...