My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:tak mnie gołąb osrał w dniu egz na studia - dostałam sie
tuż przed wynikiem ciażowym z Zuzą drugi raz hehehe
a dziś wlazłam w wilką psią kupedziecko parskneło smiechem i mówi mamunia dobrze wyczyść bo bedzie mi w przedszkolu smierdziało
Oj to dobry cykl się zapowiada
-
ale mnie te suty szczypia heheh a cycki mi napuchły ze hohoh
a jeszcze jeden nowy objaw owulacyjny nabrzmiałe wargi miałam jakby mi ktos botoks na wary sromowe dał hehehehehe z relacji małża wiem ze faktycznie były nabrzmiałe ja czyłam takie dziwne coś jakby rozpychanie w nich ehehehe -
Anuśka wrote:Choco to niezły wieczór miałaś... Ale nadrobicie napewno
Moje funkcje życiowe też od wczoraj gdzieś zniknęły
Brakuje mi sił na wszystko... Jedyne co jestem w stanie robić to siedzieć
a dasz rade jutro test z opakowania wyjąćAnuśka lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Anuśka Biedronkę bocian przeleciał, a ostał chyba kogoś innego.
Arienna ja miałam podobną akcję w niedziele rano. Też mąż focha strzelił że on jeść nie ma co.
A ja wczoraj w drodze do Wawy widziałam całe stada bocianówWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 09:24
-
LaRa wrote:a ja wlasnie jestem bo cudownym masazu pleców (kumpela tech. fizjo.) moze cos mi pomoze na te cholerne bóle
Ja jak zaczęłam obsesyjnie jeździć autem to bardzo mnie plecy bolały. Też poszłam na masaże i było super, nie dość że bóle przeszły to jeszcze sam masaż... Hmmmm... Total relax
-
Anuśka wrote:Biedronka jak to jest być przelecianym przez bociana
A ja wczoraj w drodze do Wawy widziałam całe stada bocianów
widzisz widzisz to dobry znakhehehe
hahaha nio mój bocian ma sie dobrzeoby latał częściej i owocnie hehehehe
Anuśka lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:a ja wlasnie jestem bo cudownym masazu pleców (kumpela tech. fizjo.) moze cos mi pomoze na te cholerne bóle
o ja zażywałam 10 masaży jak bylam z córą nad morzem cudne uczucie teraz tez by sie przydał bo cycki mi ciążą i plecki bolą do tego siedząca praca -
relax tak, jak najbardziej
najgorsze bole mam z rana, kiedy miesnie są zastygłe i wstac z łóżka nie mozna - porazka totalna ;( stad masaz... a wszystkiego nabawilam sie po kupnie ogrodka, kiedy chcialam jak najwiecej zrobic juz w pierwszym roku (wozenie ciezkich taczek z ziemia, przekopywanie ziemii i noszenie ciezkich materialów) Ale za to teraz zmiany na ogrodku ciesza oko i mozna sie relaxowac na calego
Anuśka lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:relax tak, jak najbardziej
najgorsze bole mam z rana, kiedy miesnie są zastygłe i wstac z łóżka nie mozna - porazka totalna ;( stad masaz... a wszystkiego nabawilam sie po kupnie ogrodka, kiedy chcialam jak najwiecej zrobic juz w pierwszym roku (wozenie ciezkich taczek z ziemia, przekopywanie ziemii i noszenie ciezkich materialów) Ale za to teraz zmiany na ogrodku ciesza oko i mozna sie relaxowac na calego
ogródek fajna rzecztez chcieliśmy kupic za garaż ale narazie odłożylismy to bo może uda sie kupić mieskzanko babci
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ja w ogródku to tylko mogę leżeć. Ogródek lubię pod warunkiem że ktoś inny się nim zajmuje. Co do bocianów to ja już im nie wierze. Ciągle na słupie koło domu stoi, ostatnio jeden mi drogę przebiegł przed samym samochodem. Zaczaił się w polu i jak byłam blisko to mi wyskoczył na drogę.
Parę lat temu, raz nam na dom usiadł, i zaraz się okazało że siostra w ciąży a mnie jakoś one nie lubią.Anuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam
08.08 - Choco
11.08 - Czarnula87
11.08 - Kropka_1
13.08 - Mari
14.08 - Arienna