My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Za wcześnie na owulkę chyba... Jeszcze ze 4-6dni
Ale ja to nie mówię że mam mieć owulkę juz dzisiajtylko mówię że taki śluz miałam :]
Z ciekawości po tym poscie zgredki przejrzałam galerie wykresów i zdarzały się że dziewczyny zaznacozne miały już nawet w 6 dc śluz rozciągliwy. Więc to chyba możliwe. A owulka była koło 10-12 dc :]
Mnie to cieszy, ze może coś mi sie organizm zaczyna ruszać sam z siebie do działania :] -
nick nieaktualnyzgredka wrote:a no ja myślałam, że teraz masz owulę.. hihi to nawet zabawne, Ty w 8 dniu, a ja mam 31 i ni widu ni słychu
Nie no gdzie w 8dctoż to by bylo istne szaleństwo
A tobie zaznaczyło prawdopodobną. I skok masz w górę, więc może jednak była u ciebie? -
Biedroneczka83 wrote:tak i posikałam sie ze śmiechu
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry witam dzis w cudownym humorze
nie ma to jak dobry seks
i do tego piekne dwie kreski na teście owu
ach nigdy takich nie miałam jak wczoraj
zaraz czytam co tam naskrobałyścieCzarnula87, Malenq, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Jezusickuuuuuu, chyba nie usne, taaaaka burza nad Śląskiem sie rozpętała ze masakra - jakiś cyklon z Czech idzie... Matko i córko
Lara u mnie dopiero ok 2 w nocy zaczęło padac ale szłau nie byłoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
a gdzie tabelka testowa///???
Tamka jak tam dziś???
Anastazja daj znać jak sie czujesz???
Karoko mam nadzieje ze flipsy pomagają
Oj było wczoraj supera do tego małż sie zrelasował z córcią sie pobawił i wieczorem był juz zupełnie inny niż przed wczoraj i nie powiedziałm mu że test wyszedł idealnie pozytywny bo by sie stresował a tak było git majonez
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Lara u mnie dopiero ok 2 w nocy zaczęło padac ale szłau nie było
witajcie, czyli wychodzi na to ze tylko mi nad glową ostatnio pioruny srzelają hehhe
3majcie kciuki zeby @ dzis nie przyszla
miłego dnia -
nick nieaktualny