X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka juz leca do Ciebei ;P

9769_5723_480-gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:40

Tamka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    nasyłaj Kroko, nasyłaj, będzie jakaś rozrywka :P i masz rację, ze padło mi na mózg :/

Jesteś tego pewna? ;>

Z naszej obstawy ślubnej:

https://lh6.googleusercontent.com/-X9paM9SzojA/U6xd04-msiI/AAAAAAAAFgU/daASXaPxWEI/s640/IMG_4074.JPG

80 motocykli. :D Jak Ci zajadą pod chałupę to przestaniesz się cieszyć. :PPP

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:46

Tamka, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech to gęś kopnie, nie widzę zdjęć! ani ataku kotków ani watahy motocyklowej! buu

ale biorę jedno i drugie ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku u naszych znajomych tez mieli podobna obstawe ;D suepr to wyglada :) a mlodzi i swiadkowie tez na motorach jechali :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałam poprawic bo coś nie działało. Skopiuj link teraz, powinien działać.

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoooooo!! nieźle! super

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Anastazja trzymajcie się dzielnie, leż bierz coś na skurcze jak masz, nospę, magnez, mocno trzymam kciuki musi być dobrze

Tamuś mi cycyki urosły ale to z czasem nie tak od razu bedzie widać, teraz to spoko mam z dwa rozmiary większe, no ale i kilo więcej też ;-) i żadnego czarnowidzenia więcej

Biedroneczko trzymam mocno za dzisiaj jeszcze ;-) to na balkonie

Ja dzisiaj się czuję jakby mnie ktoś wypluł, masakra, nie mam sił i głowa mnie boli, ale pogoda do kitu, mam nadzieję że jutro będzie lepiej

Krokodylku tylko żel lacibios femina to nie są te probiotyki ginekologiczne, to chyba nie to samo, to chodzi o wspomaganie flory bakteryjnej w układzie pokarmowym i w pochwie. A obstawa motocyklowa świetna ;-)

U mnie właśnie zaczyna padać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 16:04

Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • AnkaCyganka Nowa

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera ja!
    jestem rocznik 84, sie starać zaczęliśmy i w pierwszym cyklu sie nie udało. Nie żebym się jakoś spodziewała szczególnie, że od razu zajdę. Przez chwilę nawet spanikowałam, że mogło się udać bo dziwne plamienia miałam przed okresem i myślałam, że sie zagnieżdża. Mam takie mieszane odczucia odnośnie ciąży: z jednej strony straszny stres mnie zje jak się uda (czy na nic akurat nie choruję, czy donoszę, czy zdrowe będzie, czy przy porodzie wszystko będzie ok i w ogóle taka zmiana w życiu) a z drugiej martwię się, że może się długo nie udawać... Jakaś masakra. Generalnie zazdroszczę koleżankom co wpadły i się nie musiały starać, zastanawiać i myśleć. Stało się po prostu i jest. U was też widzę różnie się układa z tymi staraniami. Powodzenia wszystkim!

Blondik lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Anka, jesteś "lepsza" niż ja, bo mnie czarnowidztwo dopadło dopiero po zaciążeniu ;) życzę, żeby Twoje się ulotniło jak najszybciej!

Justa, ja się czuję dzisiaj koszmarnie, niedobrze, mdłości, głowa boli, brzuch boli, krzyż boli, wszystko boli :/ głodna jestem ale od wszystkiego mnie odrzuca, no pełen przekrój po prostu :/ może to faktycznie pogoda dokopuje trochę..

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    obyscie miały racje ze te serduszka dadza rade a moze uda sie jeszcze coś poserduszkowac dziś na balkoniku :P

No to rozciąganie.....
    babcia.jpg

i jazdaaaaa :D
    product-1613-l-1260xautomFILLcWHITE.jpg

Tamka, choco, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś ja lepiej się dzisiaj nie czuję i nie wiem czy to może też nie przez te większe dawki euthyroxu bo więcej biorę 3 razy w tygodniu, dziwnie mnie mięśnie bolą jestem jakaś rozbita i wogóle, mam nadzieję że jutro już będzie ok i tobie też tego życzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 16:27

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to bryy popołudniowo :D

A ja jutro do gina :D a ja jutro do gina :D hehehe :D

Tamka, choco lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Justuś i wzajemnie...

justta lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny biorę soję jako wspomagacz, ona jest naturalna ale ma działanie jak CLO. Czy to możłiwe, że skoro kilka cykli byłam bez wspomagaczy już od wczoraj czuję jajniki? Jak nigdy! Czy mi się już coś źle widzi z tymi bólami jajników?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wiem że to nie to samo ale biorąc pod uwagę moje ciągłe rzyganko boję się łykać cokolwiek więcej. :/ A tak sobie posmaruję i spoko.

AnkaCyganka witamy. Chyba każda z nas ma takie obawy. :)

Tamka ja znowu jem, nawet mnie tak bardzo nie odrzuca, ale jak już zjem to i tak wszystko wraca. :/

Czarnula dobre obrazki. :)
    Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, moim zdaniem wszystko jest możliwe i to może być owu, może akurat się uda :)

Krokuś, współczuję :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 17:32

Czarnula87 lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Czarnula, moim zdaniem wszystko jest możliwe i to może być owu, może akurat się uda :)

Krokuś, współczuję :(

w ciazowym cyklu owu mialam w 15 dc; wiec nie wiem jak sie ewentualnie nastawiac ;)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co z tymi owulkami to naprawdę róznie bywa, ja miałam i w 11 i w 20, także nigdy nie wiadomo, może jednak rób testy owu?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi przy moim pcos nigdy nie wychodza :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuję jutro wydębić od gina skierowanie na usg, będę miała podgląd na jajnikory ;) i jakies ksierowania na krew jak moje żelazo i witaminka b12 :]

Tamka lubi tę wiadomość

‹‹ 1635 1636 1637 1638 1639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ