My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka juz leca do Ciebei ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:40
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:nasyłaj Kroko, nasyłaj, będzie jakaś rozrywka
i masz rację, ze padło mi na mózg
Jesteś tego pewna? ;>
Z naszej obstawy ślubnej:
https://lh6.googleusercontent.com/-X9paM9SzojA/U6xd04-msiI/AAAAAAAAFgU/daASXaPxWEI/s640/IMG_4074.JPG
80 motocykli.Jak Ci zajadą pod chałupę to przestaniesz się cieszyć. :PPP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:46
Tamka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Krokodylku u naszych znajomych tez mieli podobna obstawe
suepr to wyglada
a mlodzi i swiadkowie tez na motorach jechali
-
Witajcie
Anastazja trzymajcie się dzielnie, leż bierz coś na skurcze jak masz, nospę, magnez, mocno trzymam kciuki musi być dobrze
Tamuś mi cycyki urosły ale to z czasem nie tak od razu bedzie widać, teraz to spoko mam z dwa rozmiary większe, no ale i kilo więcej teżi żadnego czarnowidzenia więcej
Biedroneczko trzymam mocno za dzisiaj jeszczeto na balkonie
Ja dzisiaj się czuję jakby mnie ktoś wypluł, masakra, nie mam sił i głowa mnie boli, ale pogoda do kitu, mam nadzieję że jutro będzie lepiej
Krokodylku tylko żel lacibios femina to nie są te probiotyki ginekologiczne, to chyba nie to samo, to chodzi o wspomaganie flory bakteryjnej w układzie pokarmowym i w pochwie. A obstawa motocyklowa świetna
U mnie właśnie zaczyna padaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 16:04
Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Tera ja!
jestem rocznik 84, sie starać zaczęliśmy i w pierwszym cyklu sie nie udało. Nie żebym się jakoś spodziewała szczególnie, że od razu zajdę. Przez chwilę nawet spanikowałam, że mogło się udać bo dziwne plamienia miałam przed okresem i myślałam, że sie zagnieżdża. Mam takie mieszane odczucia odnośnie ciąży: z jednej strony straszny stres mnie zje jak się uda (czy na nic akurat nie choruję, czy donoszę, czy zdrowe będzie, czy przy porodzie wszystko będzie ok i w ogóle taka zmiana w życiu) a z drugiej martwię się, że może się długo nie udawać... Jakaś masakra. Generalnie zazdroszczę koleżankom co wpadły i się nie musiały starać, zastanawiać i myśleć. Stało się po prostu i jest. U was też widzę różnie się układa z tymi staraniami. Powodzenia wszystkim!Blondik lubi tę wiadomość
-
Witaj Anka, jesteś "lepsza" niż ja, bo mnie czarnowidztwo dopadło dopiero po zaciążeniu
życzę, żeby Twoje się ulotniło jak najszybciej!
Justa, ja się czuję dzisiaj koszmarnie, niedobrze, mdłości, głowa boli, brzuch boli, krzyż boli, wszystko boligłodna jestem ale od wszystkiego mnie odrzuca, no pełen przekrój po prostu
może to faktycznie pogoda dokopuje trochę..
-
nick nieaktualny
-
Tamuś ja lepiej się dzisiaj nie czuję i nie wiem czy to może też nie przez te większe dawki euthyroxu bo więcej biorę 3 razy w tygodniu, dziwnie mnie mięśnie bolą jestem jakaś rozbita i wogóle, mam nadzieję że jutro już będzie ok i tobie też tego życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 16:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justta wiem że to nie to samo ale biorąc pod uwagę moje ciągłe rzyganko boję się łykać cokolwiek więcej.
A tak sobie posmaruję i spoko.
AnkaCyganka witamy. Chyba każda z nas ma takie obawy.
Tamka ja znowu jem, nawet mnie tak bardzo nie odrzuca, ale jak już zjem to i tak wszystko wraca.
Czarnula dobre obrazki.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny