My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
powiedz ze jak szybko usnie to moz euda sie namowic bociana zeby przyniosl jej brata lub siostre
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=true
wg tego dziś owulacja i by sie wszystko zgadzało coś czuje ze test bedzie dziś jeszcze ciemniejszy niz wczorajhumor pomału sie poprawia
Lara moze jednak sie odbijei bedzie po naszej mysli
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:czesc, u mnie niestety @ idzie ;( załamać się można
-
aa mam
Lek. Piotr Raganowski Wyślij wiadomość • 23 maja 2012 22:29
Odpowiedź eksperta
Witam Panią Serdecznie,
Testy owulacyjne mierzą poziom hormonu lutenizującego (LH) w moczu. Pod wpływem tego hormonu, dochodzi do owulacji, zauważając wzrost jego poziomu w organizmie, możemy z dużym prawdopodobieństwem określić okres jajeczkowania.
O podwyższonym poziomie hormonu luteinizującego świadczy pojawienie się drugiej, oprócz kontrolnej, kreski na teście. Pik LH następuje 24-36 h przed owulacją. Jest to gwałtowny wzrost hormonu lutenizującego w ciele kobiety. Jeśli test wyjdzie pozytywny, nie trzeba powtarzać kolejnych testów, można zacząć starania ok. 12 h po odczytaniu pozytywnego testu, współżyjąc przez wszystkie dni płodne.
czyli luz test pozytywny wczoraj o 18 czyli spokojnie dziś jutro moge sie smiało bzynkolić i jest szansajupiii humor mi sie poprawia
konwalianka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Lara, zgadzam się z Anią - moim zdaniem owu miałaś 16 dc także jeszcze jest wcześnie
Biedro, czyli luz i do dzieła!
a tak w ogóle to dzień dobry
byłam dzisiaj rano w labie, okropnie tak na czczo wyjść z domufatalnie się czułam, aż mi krew na leżąco babki pobierały
pytanko do brzuchatych - mocno Wam cycki do 9 tygodnia urosły?? bo ja się dalej bez problemu mieszczę w normalne staniki .. -
wiecie co cycki mnie swedza a radzej sutki
musz emeza poprosic zeby mi je pomasowal
moze jakis komar mnie uchlal
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
ja nie mam wagi
ale ogólnie wydaje mi się, że przytyłam niestety
talię coraz mniej widzę
ale te cycki stoją w miejscu ... więc oczywiście się zamartwiam
w ogóle nie wiem, czy to hormony czy zwariowałam ale nigdy tak nie miałam - a teraz czarnowidztwo na każdym kroku
-
Ana spokojnie poloz sie i lez.. moz eto tylko plamienia bedzie dobrze kochana wiesz jak Ewelka plamila i krwawila i zobacz juz neidlugo rodzi
-
Anastazja, kochana, na tempkę nie patrz, ja już miałam i 36,5 i 37,06, to wszystko zależy od dnia
leż spokojnie, nie przemęczaj się, nie masz jakiegoś duphastonu albo luteiny? nie możesz pojechać do szpitala po prostu? bez pytania??