My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki Momo w miare szybko sie uwinelismy ze sprzataniem, malo tego nawet udalo mi sie zlapac prawie 2 godzinna drzemke! A wieczorem gosci moelismy.
Powoedzcie czy jesli wypilam wczoraj swa drinki to czy one maja jakis szczegolny wplyw na temperature rano? W kazsym byl tylko jeden kieliszek wodki. A ostatniego wypilam o 21
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dien dobry kochane

przeprasamze wczoraj juz nic nie pisalam ale chodzilismy z mezem wcoraj piechotka 10 km
po racy pojechalam do szpitala zobaczyc sie z dziadkiem
jest mega poprawa.. matkow jak zobaczylam go skora juz normalna zaczal wiecej mowic..jak juz o polityce nawija to dobrze
zjadl podwojny obiad i kolacje
powoli wstaje 
jej jakby go tak wtdy odlacyli to w zyciu by tak nie doszedl ladnei do siebei
tfu tfu oby tak dalej 
pozniej misiu przyjechal pojechalismy na pierogi do mamy mojej , nastepnie obskoczylismy osiedle z tymi ulotkami 10 km jak nic bo mialam endomodo
spalilismy 886 kalorii
hihih 
maz tak nabral ochoty ze mowi czy by jeszcze kilka firm nie wzias c z ulotkami .zeby na raz nosic
w sumie.. jakby tak bylo 5 firm kazda by nam placila na firme 1300 zl to ju mamy na leczenie 
przy okazji romawialismy zmezusiem
oczywiscie pwoiedial ze powalczymy i tak ustalilismy IUI na wiosne wiec do tej pory mozemy sprobowac 
mam zadzwonic do Wawy i umowic nas do dr
Anuśka kochana czytałam Twoj wpis o gwiazdach.. dziekuej kochana
az mi sie lezka zakrecila
mam nadiejeze Twoja bezinteresownosc ci wynagrodzi w formie blizniakow
hihi
to tyle co nadrobilam do 1666 str
-
Biedroneczko
spokojnie
owulka mogla byc rownie dobrze wczoraj
a dwa plemnirokisporo przywaja
wiec luzik 
Anus mam nadzieje ze to odbicie to nie wynik alkoholu
a malego "pasozytka"
hihi 
-
nick nieaktualny
-
witam, Ania_84 życzenia przy spadających gwiazdkach zawsze sie spelniaja;)
w koncu dałam inny prezent- nie było żadnych książek w stylu "jak zostac super tata", znaczy się były, ale dotyczyły wychowywania starszych dzieci.
kupiłam "ciąża- instrukcja obsługi", ramkę na zdjęcia (na 3 zdjecia), a wniej zdjęciea z wakacji w tym jedno jak jestesmy razem i robimy dłońmi serduszko na brzuchu:) no i portfel z racji tego, że rocznica jest skórzanam, bo 3
w sumie to juz 13 lat razem;)
3 rocznica i nareszcie w trójkę
a dzis idziemy do kina na horror"zbaw nas od ode złego"
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam Piękne Panie.
Biedruś ja Cię przywołuje do porządku. Po co ten stres. Odprężcie się. Napijcie winka, i dziś będzie dwa razy. A za późno na pewno nie jest, bo tam plemnior z poprzedniej armii już pewnie dorwał twoją komóreczkę. Więc dziś to już tylko dla relaksu, dobry seksik nie jest zły.
Ania fajnie że z dziadkiem coraz lepiej.
Anuśka ja też chciałam oglądać samoloty tzn. spadające gwiazdy, ale mój się wystraszył komarów.
Czarnula a może ten cykl będzie z owulką. Może te testy od Malenq się przydadzą.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Witam Piękne Panie.
Biedruś ja Cię przywołuje do porządku. Po co ten stres. Odprężcie się. Napijcie winka, i dziś będzie dwa razy. A za późno na pewno nie jest, bo tam plemnior z poprzedniej armii już pewnie dorwał twoją komóreczkę. Więc dziś to już tylko dla relaksu, dobry seksik nie jest zły.
Ania fajnie że z dziadkiem coraz lepiej.
Anuśka ja też chciałam oglądać samoloty tzn. spadające gwiazdy, ale mój się wystraszył komarów.
Czarnula a może ten cykl będzie z owulką. Może te testy od Malenq się przydadzą.
oj chyba trzeba sie ogarnąć faktycznie
nio zobaczaymy co tam dziś podziałamy
może małż poprostu sie zestresował wczoraj bidule 
Blondi aaa jaki słodki bejbuś
-
A miałam jeszcze napisać dla Momo żeby się nie przejmowała tą zazdrością. Każda albo prawie każda z nas tak ma. Gorzej jak już popadasz w paranoje, i każdego dnia się boisz że ktoś nowy jest w ciąży. A zazdrość to ja czułam nawet jak księżna Kate zaciążyła i jeszcze miała odwagę urodzić w moje imieniny.
Blondik, momo1009, Tamka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Blondik wrote:wiesz, kobiety też czasami "boli głowa" i nie mają ochoty. chłopina może wyczuwa presję?
moze i póżno wrócił bo dopiero po 20 był w domku po całym dniu
a ja sie relaksuje to dzieło mojego kuzyna
http://taos-hum.bandcamp.com/track/heavy-decibels-demo
Blondik lubi tę wiadomość
-
ania - fajnei ze z dziadkiem juz ok:)
BLondik - jak ty jeszcze w tym stanei horrory ogladac mozesz ???? Ja mam za slabe nerwy. Ostatni horror jaki obejzalam to byl Ring po ktorym przez tydzien nie spalam. A laleczka Chucky nadal mi sie czasem przypomina nie mowiac juz o innych zjawach!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a dziś mam jeszcze więcej ciagnącego śluzu aż mi wypływa