My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki Momo w miare szybko sie uwinelismy ze sprzataniem, malo tego nawet udalo mi sie zlapac prawie 2 godzinna drzemke! A wieczorem gosci moelismy.
Powoedzcie czy jesli wypilam wczoraj swa drinki to czy one maja jakis szczegolny wplyw na temperature rano? W kazsym byl tylko jeden kieliszek wodki. A ostatniego wypilam o 21momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dien dobry kochane
przeprasamze wczoraj juz nic nie pisalam ale chodzilismy z mezem wcoraj piechotka 10 km
po racy pojechalam do szpitala zobaczyc sie z dziadkiem
jest mega poprawa.. matkow jak zobaczylam go skora juz normalna zaczal wiecej mowic..jak juz o polityce nawija to dobrzezjadl podwojny obiad i kolacje
powoli wstaje
jej jakby go tak wtdy odlacyli to w zyciu by tak nie doszedl ladnei do siebeitfu tfu oby tak dalej
pozniej misiu przyjechal pojechalismy na pierogi do mamy mojej , nastepnie obskoczylismy osiedle z tymi ulotkami 10 km jak nic bo mialam endomodospalilismy 886 kalorii
hihih
maz tak nabral ochoty ze mowi czy by jeszcze kilka firm nie wzias c z ulotkami .zeby na raz nosicw sumie.. jakby tak bylo 5 firm kazda by nam placila na firme 1300 zl to ju mamy na leczenie
przy okazji romawialismy zmezusiemoczywiscie pwoiedial ze powalczymy i tak ustalilismy IUI na wiosne wiec do tej pory mozemy sprobowac
mam zadzwonic do Wawy i umowic nas do dr
Anuśka kochana czytałam Twoj wpis o gwiazdach.. dziekuej kochanaaz mi sie lezka zakrecila
mam nadiejeze Twoja bezinteresownosc ci wynagrodzi w formie blizniakow
hihi
to tyle co nadrobilam do 1666 str
-
Biedroneczko
spokojnie
owulka mogla byc rownie dobrze wczoraj
a dwa plemnirokisporo przywaja
wiec luzik
Anus mam nadzieje ze to odbicie to nie wynik alkoholua malego "pasozytka"
hihi
-
nick nieaktualny
-
witam, Ania_84 życzenia przy spadających gwiazdkach zawsze sie spelniaja;)
w koncu dałam inny prezent- nie było żadnych książek w stylu "jak zostac super tata", znaczy się były, ale dotyczyły wychowywania starszych dzieci.
kupiłam "ciąża- instrukcja obsługi", ramkę na zdjęcia (na 3 zdjecia), a wniej zdjęciea z wakacji w tym jedno jak jestesmy razem i robimy dłońmi serduszko na brzuchu:) no i portfel z racji tego, że rocznica jest skórzanam, bo 3
w sumie to juz 13 lat razem;)
3 rocznica i nareszcie w trójkę
a dzis idziemy do kina na horror"zbaw nas od ode złego"Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam Piękne Panie.
Biedruś ja Cię przywołuje do porządku. Po co ten stres. Odprężcie się. Napijcie winka, i dziś będzie dwa razy. A za późno na pewno nie jest, bo tam plemnior z poprzedniej armii już pewnie dorwał twoją komóreczkę. Więc dziś to już tylko dla relaksu, dobry seksik nie jest zły.
Ania fajnie że z dziadkiem coraz lepiej.
Anuśka ja też chciałam oglądać samoloty tzn. spadające gwiazdy, ale mój się wystraszył komarów.
Czarnula a może ten cykl będzie z owulką. Może te testy od Malenq się przydadzą.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Witam Piękne Panie.
Biedruś ja Cię przywołuje do porządku. Po co ten stres. Odprężcie się. Napijcie winka, i dziś będzie dwa razy. A za późno na pewno nie jest, bo tam plemnior z poprzedniej armii już pewnie dorwał twoją komóreczkę. Więc dziś to już tylko dla relaksu, dobry seksik nie jest zły.
Ania fajnie że z dziadkiem coraz lepiej.
Anuśka ja też chciałam oglądać samoloty tzn. spadające gwiazdy, ale mój się wystraszył komarów.
Czarnula a może ten cykl będzie z owulką. Może te testy od Malenq się przydadzą.
oj chyba trzeba sie ogarnąć faktycznienio zobaczaymy co tam dziś podziałamy
może małż poprostu sie zestresował wczoraj bidule
Blondi aaa jaki słodki bejbuś -
A miałam jeszcze napisać dla Momo żeby się nie przejmowała tą zazdrością. Każda albo prawie każda z nas tak ma. Gorzej jak już popadasz w paranoje, i każdego dnia się boisz że ktoś nowy jest w ciąży. A zazdrość to ja czułam nawet jak księżna Kate zaciążyła i jeszcze miała odwagę urodzić w moje imieniny.
Blondik, momo1009, Tamka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Blondik wrote:wiesz, kobiety też czasami "boli głowa" i nie mają ochoty. chłopina może wyczuwa presję?
moze i póżno wrócił bo dopiero po 20 był w domku po całym dniu
a ja sie relaksuje to dzieło mojego kuzyna
http://taos-hum.bandcamp.com/track/heavy-decibels-demoBlondik lubi tę wiadomość
-
ania - fajnei ze z dziadkiem juz ok:)
BLondik - jak ty jeszcze w tym stanei horrory ogladac mozesz ???? Ja mam za slabe nerwy. Ostatni horror jaki obejzalam to byl Ring po ktorym przez tydzien nie spalam. A laleczka Chucky nadal mi sie czasem przypomina nie mowiac juz o innych zjawach!