My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
witam. byłam u gina;) mam pierwsze zdjecie, jutro wam pokaże, bo teraz nie zdąże
serduszko ślicznie biło, dzidzia ma 1,4cm;)
termin 25 marzec 2015;)
ah;)LaRa, Tamka, cymcia, Malenq, konwalianka, Kropka_1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:witam. byłam u gina;) mam pierwsze zdjecie, jutro wam pokaże, bo teraz nie zdąże
serduszko ślicznie biło, dzidzia ma 1,4cm;)
termin 25 marzec 2015;)
ah;)
cudowne wieścisuuper mąż pewnie szczęśliwy
czekamy jutro na fotke -
Hejo dziewczęta..
nie dam rady nadrobić, przesiaduję teraz w robocie po 10 godzin (netu brak)
mam do Was pytanko: w teście owulacyjnym wyszły mi dwa paski, przy czym ten jeden nieco jaśniejszy.. czy to oznacza, że mam powtórzyć za 2-3 dni? bo cycki mnie bolą i lekko podbrzusze to może jednak ten cykl nie jest stracony..
ale szyjka jakoś się nie podnosi hmm -
Okejos, będę badać pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie, bo mam chyba z 25 dzień cyklu
no ale cóż, miałam badania krwi w sb i wszystkie ft3, ft4 w normie tylko progesteronu za mało jak na fazę poowulacyjną, czyli, że jej nie ma.. -
hej Tamcia jak sie czujesz??
oj ja czekam na meżulka z pracy wraca mam nadzieje ze ze bedzie miał siłę hehe test pozytywny wiec trzeba działać zobaczymy jak jutro wyjdzie test ale powiem wam najlpsze wychodzą faktycznie wieczorem robie je teraz o 18 -
ja zawsze robiłam testy owu po powrocie z pracy, koło 17 i dobrze się to sprawdzało
czuję się lepiej, dzięki Biedroneczko, aczkolwiek jeszcze trochę słabo i pobolewa mnie żołądek, ale najgorszy jest stres, który pozostanie ze mną już pewnie do wizyty u gina... czy wszystko jest ok..
hm, ft3 i ft4 pokazują wchłanianie hormonu ale bez tsh są trochę bez sensu... przynajmniej z tego, co mi wiadomo, ale lekarz na pewno wie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 19:57
-
cześć, \Blondik - super wieści, gratulacje
Kroko, napisałaś że słabe usg ale serduszko bije? i lekarz nic nowego nie dał Ci na to swędzenie? nie skomentował? nie wie.. ale chyba rozejrzałabym się za innym..
biedro - działaj!
zgredka - szykuj się na ovu..
ja dzis leżę.. bardzo twardnieje mi brzuch - tak, jak w 20-tyg. z Tymkiem, kiedy wylądowałam w szpitalu; do tego boli i kłuje.. martwię się
buziaki