My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Z tego co wiem to nie.
Ale na pierwsze 2 lata prowadzenia działalności jest niski zus, więc można spróbować założyć własną działalność, zapłacić parę razy i jak się uda to wtedy chyba przysługuje. Ale to trzeba by skonsultować z kimś kto się dobrze orientuje w sprawie. -
Ania_84 wrote:A dzis mi sie snil wielki pajak..ale nie balam sie go (mimo ze ich sie boje ) .. czytalam a tam oznacza to zmiany na dobra na dodatek dzis osral mnie ptak
wiec moze to jakis "znak "
wiecie napisalam do neigo tak na odpiernicz sie zeby mi tylko potwierdzil ze nie ma sensu ... a tu bach .. ;/Anuśka, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:ZAPRAWDĘ POWIADAM WAM: JAK CIĘ OSRA PTAK JEST TO POWODZENIA ZNAK
O TAK TAK TAK !!!!!
jak mnie osrał ptak dostałam sie na studia
jak mnie osrał ptak plus przeleciał bocian pojawiła sie ZuziaCzarnula87, Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:ja sobie od wczoraj myślę, że osoba , która wymyśliłaby takie urządzenie, które można przyłożyć do brzucha i wiedzieć, że z kropkiem wszystko ok, zostałaby najbogatszym człowiekiem świata
Arienna lubi tę wiadomość
-
no, dokładnie, mnie chodzi o takie coś, co każda ciężarna mogłaby sobie kupić w aptece i mieć w domu i sobie przyjładać do brzucha i wiedzieć, że wszystko jest ok
wiem, że są takie stetoskopy wyczuwające tętno ale to na póxniejszym etapie, a ja chciałabym taki wynalazek mieć teraz