My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Witamy w klubie LaRa, będziemy się wykrwawiać razem
Już sie swoje wykrwawilam i mam nadzieje, ze teraz już odpoczne od @ale jak to mówią " nadzieja matka głupich"
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Kurczę może faktycznie mi bateryjka słabnie
I stąd ta tempka :)No nic... Naładuje bateryjki podczas @ i ruszamy od nowa
Zastanawiam się jak długo moja psychika wytrzyma te @
A psychika wytrzyma tyle, ile będzie musiała i już!
Każdy nowy cykl niesie ze sobą nadzieję, wiem coś o tym... nie ma co się spinać w końcu się doczekamy :*
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Biedronka a co na to maz?? Ja bym chyba sie nie odwazyla dac sie przeleciec bocianowi
chociaz tu pewnie sprawdza sie pozycja na zabe
hahaha nio dotarłam do tego co napisłamoczywiście bociek nad domkiem przeleciał a nie mnie oczywiście
Anuśka lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Już sie swoje wykrwawilam i mam nadzieje, ze teraz już odpoczne od @
ale jak to mówią " nadzieja matka głupich"
Ksenia, dokładnie tak, kiedyś się doczekamyKsenia lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka to bardzo proste do zrobienia jest
pesto kupuje w lidlu, jest zielone z bazylii i czerwone z pomidorów oba są pyszne. Ugotowany makaron mieszasz z takim pesto, dodajesz trochę czosnku, trochę oliwy, posypujesz startym parmezanem i gotowe, pyszne i szybkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 17:17
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Biedroneczka to bardzo proste do zrobienia jest
pesto kupuje w lidlu, jest zielone z bazylii i czerwone z pomidorów oba są pyszne. Ugotowany makaron mieszasz z takim pesto, dodajesz trochę czosnku, trochę oliwy, posypujesz startym parmezanem i gotowe, pyszne i szybkie
Kupuję
justta lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Z makaronowych uwielbiam jeszcze lazagne ale to już trochę więcej czasu zajmuje
Krokodylku byłaś u tego gina dzisiaj? jak wizyta?
No właśnie Kroko??? Hop hop?? Gdzie jesteś? -
justta wrote:Biedroneczka to bardzo proste do zrobienia jest
mmmniam w piatek zaserwuje małżowi -
Jestem jestem.
Byłam u gina ale nic nie pisałam bo nic ciekawego.
Chodziło tylko o to, żeby wypisać mi skierowanie na badania wszelakie. Robił usg przez brzuch ale na tym sprzęcie niezbyt wyraźne a musiał zrobić aby mieć do karty (żeby nie było że wypisał mi skierowanie na badania bez sensu.).
No i tyle. Lekarz bardzo się śpieszył, jeszcze dobrze nie skończył pisać a już się ubierał i patrzył na zegarek.
Następna wizyta za 2 tyg, mam przyjść z wynikami.
Najbardziej martwi mnie to swędzenie. Niby dostałam te delikatne leki ale one nie pomogły, dalej mnie swędzi.