X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamko:
    no może mam zlecone tsh na pierwszą faze cyklu (bo część miałam w I a część w II), ale nie wiem, bo właśnie się zorientowałam, że zgubiłam karteczke

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki, właśnie siedzę i piję zdrowie mojej siostrzenicy czy bratanicy :) Bo tatuś szczęśliwy przyjechał z alkoholem by opić szczęście :)
    No i słuchajcie.... Patrzę w niebo i szukam tych spadających gwiazd bo mam milion życzeń :) No i widziałam aż jedną i to przez moment :) I wiecie co pomyślałam??? Żeby Ania_84 miała dzidzię :) Kolejne miało być o moje dzidzi a następne za resztę dziewczyn, ale więcej gwiazdek nie było :) Więc z moich życzeń tylko Ania będzie miała swoje biologiczne dzieciątko z mężem :)

zgredka, Tamka, momo1009, marissith, beszka, konwalianka, Czarnula87, Blondik, Arienna lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Laseczki, właśnie siedzę i piję zdrowie mojej siostrzenicy czy bratanicy :) Bo tatuś szczęśliwy przyjechał z alkoholem by opić szczęście :)
    No i słuchajcie.... Patrzę w niebo i szukam tych spadających gwiazd bo mam milion życzeń :) No i widziałam aż jedną i to przez moment :) I wiecie co pomyślałam??? Żeby Ania_84 miała dzidzię :) Kolejne miało być o moje dzidzi a następne za resztę dziewczyn, ale więcej gwiazdek nie było :) Więc z moich życzeń tylko Ania będzie miała swoje biologiczne dzieciątko z mężem :)
    No i dodam bo nie sprecyzowałam... Ta dzidzia Ani ma być biologiczną dzidzią jej męża :D

zgredka, Tamka lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę patrzeć dalej :) Może i mi się coś trafi ;)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Anuśka, na pewno tak będzie ;)
    to teraz ja idę patrzeć

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj ma być cały deszcz spadających gwiazd więc jest jeszcze szansa na wieleee dzieci :P

ale Tobie Anuśka za takie bezinteresowne życzenie Bóg w dzieciach wynagrodzi :P

Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i same samoloty latają :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku... Ja jutro na wielkie zebranie do Wawy jadę i zamiast spać to siedzę i piję zdrowie mojej szwagiernicy :)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)
    Podjełam się nadrabiania, ale nie wiem czy dam rade, bo jestem na 9 rano, i cały dzień Waszej twórczości przede mną ;)

Blondik - rewelacyjny pomysł na prezent! Mam nadzieję, ze nie pogniewasz się jeśli go kiedyś wykorzystam ;)

Czytam dalej...

Blondik lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Brrrryyyyyy :) u mnie fzisiaj wielki dzien odgruzowywania mieszkania ;) oboje z mezem mamy wolne wiec pucujemy dokladnie.

Eh, u mnie też bo czekają nas odwiedziny rodziny, jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie. Z tą różnicą, że nie mamy urlopów :/ Powodzenia! Chociaż to już chyba za późno ;)

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu - no nie macie łatwych decyzji przed sobą, ale dziewczyny napisały już chyba wszytsko co można powiedzieć.. najwazniejsze, że Twój mąż tego chce i to on będzie dla Waszego dziecka tym jedynym prawdziwym tatą
    Doczytałam dalej... jest szansa i to najważniejsze :D Walczcie Kochana!

Witaj Zakochana :)

Dobra, kończę na proroctwie Arnieny o osraniu przez ptaka :D i więcej nie dam rady, oczy m się zamykają..

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na zakończenie... poznałam dziś czym jest sydrom lekkiej zazdrości, o której nieraz tu pisałyśmy. Ciesze się ogromnie ze wszystkich zielonych kropek, życzę tego każdej z dziewczyn tu na OF.. ale dziś kiedy odwiedziłam wykresu kilku koleżanek, z którymi mniej więcej w tym samym czasie zaczynałyśmy starania, a własnie teraz u nich się zazieleniło, zrobiło mi się trochę smutno, że nam się wciąż nie udaje :/. Mam nadzieje, ze mnie rozumiecie

No ale nic, oddałam się w ręce ginki z kliniki niepłodności, mam zleconą furę badań, których skrótów nie rozumiem, więc jakoś tam działamy. Pocieszające jest to, że wyniki nasienia małża nie wywołały tekstu "eh, Wam to już nic nie pomoże".. :)

Idę spać, bo zaczynam smęcić.. śpijcie dobrze a jutro wstawajcie w dobrych nastrojach :) :*

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo... Znam ten ból :) Damy radę i my też :)

momo1009 lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham zła rozgoryczona smutna nie wiem czy mamy szanse jescze w tym cyklu nawet jak dzis poserduszkujemy :( pan "W" odmówił wczoraj współpracy miałam nadzieje ze dziś rano podziałamy ale małż wstał i poszedł do pracy a ja sie poryczałam to tyle narazie zajrze z pracy :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Jestem... Jestem nie wyspana, ale za to oblukałam wszystkie samoloty w nocy :) A teraz muszę się szykować i zmykać do tej Wawy... Tak mi się nie chce, że masakra :/ A tempka mi zgłupiała, albo ma przedśmiertne konwulsje ;)
    Biedronko nie smutaj masz piękne serducho przed owulką :) A plemniory potrafią nawet ze 3-4dni czekać na jajo :) Więc luz w dupie i mokro w pochwie :)

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dobry :)
    Jestem... Jestem nie wyspana, ale za to oblukałam wszystkie samoloty w nocy :) A teraz muszę się szykować i zmykać do tej Wawy... Tak mi się nie chce, że masakra :/ A tempka mi zgłupiała, albo ma przedśmiertne konwulsje ;)
    Biedronko nie smutaj masz piękne serducho przed owulką :) A plemniory potrafią nawet ze 3-4dni czekać na jajo :) Więc luz w dupie i mokro w pochwie :)

Zastanawiam sie czy ewentualne bzykanko dzis jeszcze da rade wrazie czego coś zmienić zobacze popołudniu jaki test bedzie ale sądząc po temperaturze to chyba już po

Anuś to miłego dnia :) ja tez prawei nie spałam w nocy wstawałm do Zuzi żeby ja odtransportowac do niej do pokoju o 2 a po 3,5 mierzyłam temperature wiec tez moze być zawiana :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo wstawać!!!!

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrryyyy :)

Dialog poranny z mezem:
    -Maly spi
    -No i?
    -Szybki sex poki mi stanal
    -Czekaj temperature mierze

;)

Anuśka, konwalianka, LaRa, choco, Blondik, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostalam dwa testy ovu od Malenqiej i nie wiem kiedy je robic bo ja nie mam owulacji a testy mi nigdy nie wychodza nawet cien cienia sie na nich nie pokazuje :/
    Tak bym chciala chociaz raz zeby wyszlo....

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!

momo jak po wizycie w klinice? co dokładnie powiedziała Wam doktor? Tulę, wiem, jak takie sytuacje bolą.. wspieram

Anuśka, piękne marzenia i życzenia.. za bezinteresowność na bank i Ty się doczekasz!

Blondik, momo a o jaki prezent chodzi, bo albo mi padło na oczy albo cos ominęłam ;/

Biedroneczko - nie smutaj, dzień odstępu nie zaszkodzi, a seksik był..jak czasem patrzę na wykresy dziewczyn, które przez cały cykl raz, góra dwa się seksiły i zachodzą, to bez nerwów skarbie

Czarnula - hihi, super akcja!

Miłego dnia moje Panie..

a jak wygląda lista z testowaniem?
    Anuśka? mari?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 07:53

momo1009 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1630 1631 1632 1633 1634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ