My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Laseczki, właśnie siedzę i piję zdrowie mojej siostrzenicy czy bratanicy
Bo tatuś szczęśliwy przyjechał z alkoholem by opić szczęście
No i słuchajcie.... Patrzę w niebo i szukam tych spadających gwiazd bo mam milion życzeńNo i widziałam aż jedną i to przez moment
I wiecie co pomyślałam??? Żeby Ania_84 miała dzidzię
Kolejne miało być o moje dzidzi a następne za resztę dziewczyn, ale więcej gwiazdek nie było
Więc z moich życzeń tylko Ania będzie miała swoje biologiczne dzieciątko z mężem
zgredka, Tamka, momo1009, marissith, beszka, konwalianka, Czarnula87, Blondik, Arienna lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Laseczki, właśnie siedzę i piję zdrowie mojej siostrzenicy czy bratanicy
Bo tatuś szczęśliwy przyjechał z alkoholem by opić szczęście
No i słuchajcie.... Patrzę w niebo i szukam tych spadających gwiazd bo mam milion życzeńNo i widziałam aż jedną i to przez moment
I wiecie co pomyślałam??? Żeby Ania_84 miała dzidzię
Kolejne miało być o moje dzidzi a następne za resztę dziewczyn, ale więcej gwiazdek nie było
Więc z moich życzeń tylko Ania będzie miała swoje biologiczne dzieciątko z mężem
zgredka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Podjełam się nadrabiania, ale nie wiem czy dam rade, bo jestem na 9 rano, i cały dzień Waszej twórczości przede mną
Blondik - rewelacyjny pomysł na prezent! Mam nadzieję, ze nie pogniewasz się jeśli go kiedyś wykorzystam
Czytam dalej...Blondik lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Czarnula87 wrote:Brrrryyyyyy
u mnie fzisiaj wielki dzien odgruzowywania mieszkania
oboje z mezem mamy wolne wiec pucujemy dokladnie.
Eh, u mnie też bo czekają nas odwiedziny rodziny, jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie. Z tą różnicą, że nie mamy urlopówPowodzenia! Chociaż to już chyba za późno
********Gang 18+********
Aniu - no nie macie łatwych decyzji przed sobą, ale dziewczyny napisały już chyba wszytsko co można powiedzieć.. najwazniejsze, że Twój mąż tego chce i to on będzie dla Waszego dziecka tym jedynym prawdziwym tatą
Doczytałam dalej... jest szansa i to najważniejszeWalczcie Kochana!
Witaj Zakochana
Dobra, kończę na proroctwie Arnieny o osraniu przez ptakai więcej nie dam rady, oczy m się zamykają..
********Gang 18+********
Tak na zakończenie... poznałam dziś czym jest sydrom lekkiej zazdrości, o której nieraz tu pisałyśmy. Ciesze się ogromnie ze wszystkich zielonych kropek, życzę tego każdej z dziewczyn tu na OF.. ale dziś kiedy odwiedziłam wykresu kilku koleżanek, z którymi mniej więcej w tym samym czasie zaczynałyśmy starania, a własnie teraz u nich się zazieleniło, zrobiło mi się trochę smutno, że nam się wciąż nie udaje
. Mam nadzieje, ze mnie rozumiecie
No ale nic, oddałam się w ręce ginki z kliniki niepłodności, mam zleconą furę badań, których skrótów nie rozumiem, więc jakoś tam działamy. Pocieszające jest to, że wyniki nasienia małża nie wywołały tekstu "eh, Wam to już nic nie pomoże"..
Idę spać, bo zaczynam smęcić.. śpijcie dobrze a jutro wstawajcie w dobrych nastrojach:*
********Gang 18+********
macham zła rozgoryczona smutna nie wiem czy mamy szanse jescze w tym cyklu nawet jak dzis poserduszkujemy
pan "W" odmówił wczoraj współpracy miałam nadzieje ze dziś rano podziałamy ale małż wstał i poszedł do pracy a ja sie poryczałam to tyle narazie zajrze z pracy
-
Dobry
Jestem... Jestem nie wyspana, ale za to oblukałam wszystkie samoloty w nocyA teraz muszę się szykować i zmykać do tej Wawy... Tak mi się nie chce, że masakra
A tempka mi zgłupiała, albo ma przedśmiertne konwulsje
Biedronko nie smutaj masz piękne serducho przed owulkąA plemniory potrafią nawet ze 3-4dni czekać na jajo
Więc luz w dupie i mokro w pochwie
-
Anuśka wrote:Dobry
Jestem... Jestem nie wyspana, ale za to oblukałam wszystkie samoloty w nocyA teraz muszę się szykować i zmykać do tej Wawy... Tak mi się nie chce, że masakra
A tempka mi zgłupiała, albo ma przedśmiertne konwulsje
Biedronko nie smutaj masz piękne serducho przed owulkąA plemniory potrafią nawet ze 3-4dni czekać na jajo
Więc luz w dupie i mokro w pochwie
Zastanawiam sie czy ewentualne bzykanko dzis jeszcze da rade wrazie czego coś zmienić zobacze popołudniu jaki test bedzie ale sądząc po temperaturze to chyba już po
Anuś to miłego dniaja tez prawei nie spałam w nocy wstawałm do Zuzi żeby ja odtransportowac do niej do pokoju o 2 a po 3,5 mierzyłam temperature wiec tez moze być zawiana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry!
momo jak po wizycie w klinice? co dokładnie powiedziała Wam doktor? Tulę, wiem, jak takie sytuacje bolą.. wspieram
Anuśka, piękne marzenia i życzenia.. za bezinteresowność na bank i Ty się doczekasz!
Blondik, momo a o jaki prezent chodzi, bo albo mi padło na oczy albo cos ominęłam ;/
Biedroneczko - nie smutaj, dzień odstępu nie zaszkodzi, a seksik był..jak czasem patrzę na wykresy dziewczyn, które przez cały cykl raz, góra dwa się seksiły i zachodzą, to bez nerwów skarbie
Czarnula - hihi, super akcja!
Miłego dnia moje Panie..
a jak wygląda lista z testowaniem?
Anuśka? mari?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 07:53
momo1009 lubi tę wiadomość