My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Anastazja, kochana, na tempkę nie patrz, ja już miałam i 36,5 i 37,06, to wszystko zależy od dnia
leż spokojnie, nie przemęczaj się, nie masz jakiegoś duphastonu albo luteiny? nie możesz pojechać do szpitala po prostu? bez pytania??
jutro się odezwę trzymajcie za nas kciuki -
justta wrote:Krokodylku a jakiś probiotyk ginekologiczny przyjmujesz? np Lacibios femina, bo ile może tak swędzieć przecież
Mam żel Lacibios Femina.
I globulki Floragyn.
Ale to nie zawsze pomaga.
Witam wszystkie dziewczynki, zaraz postaram sie Was nadrobić. -
poszukaj po aptekach internetowych bo sa promocje
i nie raz trafisz 3 miesieczna kuracje w cenie 1,5 miesiecznej
-
konwalianka wrote:cześć, \Blondik - super wieści, gratulacje
Kroko, napisałaś że słabe usg ale serduszko bije? i lekarz nic nowego nie dał Ci na to swędzenie? nie skomentował? nie wie.. ale chyba rozejrzałabym się za innym..
biedro - działaj!
zgredka - szykuj się na ovu..
ja dzis leżę.. bardzo twardnieje mi brzuch - tak, jak w 20-tyg. z Tymkiem, kiedy wylądowałam w szpitalu; do tego boli i kłuje.. martwię się
buziaki
Kochana lekarz jest bardzo dobry.
Na swędzenie nic nie dał bo zapomniałam o tym kompletnie na wizycie.
Ogólnie ta wizyta tak jak pisałam była tylko po to by dac mi skierowanie na badania. A usg tylko po to żeby - tak jak pisałam - lekarz miał podkładkę do karty że nie wypisuje mi badań "z dupy". Na wizyty chodzę do niego prywatnie i tam jest całkiem inaczej ale żebym nie płaciła za badania to musiał mnie przyjąć tam. Przecież dopiero tydzień temu byłam na wizycie to po co znowu po tygodniu usg i wszystkie badania? Nie widzę sensu takich częstych wizyt. -
momo1009 wrote:Tak na zakończenie... poznałam dziś czym jest sydrom lekkiej zazdrości, o której nieraz tu pisałyśmy. Ciesze się ogromnie ze wszystkich zielonych kropek, życzę tego każdej z dziewczyn tu na OF.. ale dziś kiedy odwiedziłam wykresu kilku koleżanek, z którymi mniej więcej w tym samym czasie zaczynałyśmy starania, a własnie teraz u nich się zazieleniło, zrobiło mi się trochę smutno, że nam się wciąż nie udaje
. Mam nadzieje, ze mnie rozumiecie
No ale nic, oddałam się w ręce ginki z kliniki niepłodności, mam zleconą furę badań, których skrótów nie rozumiem, więc jakoś tam działamy. Pocieszające jest to, że wyniki nasienia małża nie wywołały tekstu "eh, Wam to już nic nie pomoże"..
Idę spać, bo zaczynam smęcić.. śpijcie dobrze a jutro wstawajcie w dobrych nastrojach:*
Momo rozumiemy Cię, naprawdę.
Ale trzymam kciuki za Ciebie, myślę że się uda! Tym bardziej że trafiłaś do specjalisty. -
Anastazjaaa wrote:witajcie laski
a ja znów plamięMocniej niż ostatnio....
temperatura mi spadła z 37 na 36,7... czuję się jakbym miała dostać @.
dzwoniłam do położnej, każą czekać do poniedziałkowej wizyty...
[img][/img]
Kurcze Anastazja trzymamy kciuki za Ciebie żeby wszystko było dobrze!!! -
Tamka wrote:ja nie mam wagi
ale ogólnie wydaje mi się, że przytyłam niestety
talię coraz mniej widzę
ale te cycki stoją w miejscu ... więc oczywiście się zamartwiam
w ogóle nie wiem, czy to hormony czy zwariowałam ale nigdy tak nie miałam - a teraz czarnowidztwo na każdym kroku
Tamka a Ty ewidentnie chcesz klapsa w tyłek!!!!
Nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma. Ty chciałaś w 8tc mieć już całą mleczarnię w cyckach? Opanuj się kobieto bo naślę na Ciebie klub motocyklowy. :PPArienna, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka spoko luz jesczze bedziesz miec mleczarnei
ja od siebei nasylam kociaki
hihi
Tamka lubi tę wiadomość