My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Dzień doberek dziewuszki
O 11 proszę trzymać kciuki za moją fasolkę
Macie jakieś niusy????bo ostatnio fatalnie się czuję chyba to te mdłośći mnie dopadły
Miłego spokojnego dzionka życzę
nio to trzymamy i czekamy na fotke małego smoczka -
hej laseczki, dzień rozpoczął się fatalnie, wczoraj burza jak nie wiem co więc nie poszliśmy na zakupy, dziś rano za późno wstałam (obiecałam mojemu misiowi że pójdę po bułki)za późno wstałam i nie dość że nic rano nie zjadł to nic do pracy nie wziął. Wkurzył się na maxa, na odchodnym powiedział mi tylko że jak nie można na mnie polegać to żebym nie obiecywała więcej że coś zrobię.... kurde nie wiem nawet czy ma ze sobą jakąś kasę by coś sobie kupić ....kurwa dałam dupy na całego
-
Anuśka wrote:Dobry
Smoczku będzie serducho widać na 200%Koniecznie wklej fotkę jak wrócisz
Biedro gratuluję seksiku
A ja znowu zaspałam... Kurczę ale mam melodię do spania... Wczoraj odpadłam ok21 a dzisiaj właśnie otworzyłam oko
aaa ale mi sie gęba cieszy jak widze twój wykres -
Anuśka wrote:Dobry
Smoczku będzie serducho widać na 200%Koniecznie wklej fotkę jak wrócisz
Biedro gratuluję seksiku
A ja znowu zaspałam... Kurczę ale mam melodię do spania... Wczoraj odpadłam ok21 a dzisiaj właśnie otworzyłam oko
ty już testuj heheheheh kochana bo my tu zawału dostaniemy hehehehe -
Arienna wrote:hej laseczki, dzień rozpoczął się fatalnie, wczoraj burza jak nie wiem co więc nie poszliśmy na zakupy, dziś rano za późno wstałam (obiecałam mojemu misiowi że pójdę po bułki)za późno wstałam i nie dość że nic rano nie zjadł to nic do pracy nie wziął. Wkurzył się na maxa, na odchodnym powiedział mi tylko że jak nie można na mnie polegać to żebym nie obiecywała więcej że coś zrobię.... kurde nie wiem nawet czy ma ze sobą jakąś kasę by coś sobie kupić ....kurwa dałam dupy na całego
u to kiepsko mój ma zawsze wieczorem kanapki robionebo rano nie chce mi sie o 5 wstawac
może ma kaske zrób mu dobry obiadek albo kolacjei mu przejdzie
my dzis mamy pstrąga -
Biedroneczka83 wrote:ty już testuj heheheheh kochana bo my tu zawału dostaniemy hehehehe
Ale owulka mi się opóźniła więc może dlatego nie mam...
A teraz ogłoszenie parafialne :
Jutro sikam. Nie spodziewajcie się cudów ale siknę wreszcieBlondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Byłam na tej stronce i wyliczałam sobie kalendarzyk i z niej wynika że od wczoraj powinnam mieć okres
Ale owulka mi się opóźniła więc może dlatego nie mam...
A teraz ogłoszenie parafialne :
Jutro sikam. Nie spodziewajcie się cudów ale siknę wreszcie
super to czekamy na wieści
a ja chce szczęsliwy miesiąc wlazłam dzis w gówno!!!! hehehehehe -
Biedroneczka83 wrote:u to kiepsko mój ma zawsze wieczorem kanapki robione
bo rano nie chce mi sie o 5 wstawac
może ma kaske zrób mu dobry obiadek albo kolacjei mu przejdzie
my dzis mamy pstrąga -
Cześć dziewczynki.
LaRa ta twoja burza w środku nocy do mnie zawitała. Błyskami raz za razem, aż się bałam rano przez okno spojrzeć z obawy czy tam coś jeszcze istnieje. Dobrze że mężulek był obok bo bym na zawał zeszła.
Smoczyca trzymam kciuki i czekam na słktfocię małego Smoczka.
Biedronka a mówiłam że dobry seksik nie jest zły
Anuśka sikaj, czekamy z niecierpliwością. Już połowa miesiąca a wy coś się lenicie z tymi fasolkami.
My wczoraj mieliśmy "akcje reanimację". Zapowiadała się właśnie upojna noc, jak dla męża cukier spadł. Musiałam biegać o 12 w nocy colą go poić i kanapki robića miało być tam fajnie.
a dziś moje funkcje życiowe zanikają, ciśnienie tak niskie że ledwo z łóżka wstałam, a temperatura tak nisko, chyba się hibernuję czy jak to się tam nazywa.
**********************Gang 18+***********************
-
Anuśka wrote:A czy to nie Ciebie już coś osrało?
tak mnie gołąb osrał w dniu egz na studia - dostałam sie
tuż przed wynikiem ciażowym z Zuzą drugi raz hehehe
a dziś wlazłam w wilką psią kupedziecko parskneło smiechem i mówi mamunia dobrze wyczyść bo bedzie mi w przedszkolu smierdziało
Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość