My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
jak mi jakaś ikonka wyskoczy nagle to wołam męża i mówię "napraw"choco wrote:Smoczyca nie ma nie umiem. Wrzuć na jakiś fotosik.pl czy cóś i dawaj linka.

więc jak wróci wieczorem to mi pomoże a i nie mam pod ręką skanera więc niestety moje drogie musicie poczekać
choco lubi tę wiadomość
-
jaka marna? piękna jestKotkaPsotka wrote:elo ;P
ja bede ze smarta testowac! 16go.
Ale czuje ze chyba to bedzie zmarnowany test bo juz wczoraj lekkie plamienei odnotowalam i piersi przestaja powoli bolec. A tempka, jaka jest kazdy widzi, marna poprostu.
-
Choco, trzymam za słowo...choco wrote:Dobre Arenna
teraz wiele rzeczy stało się dla mnie jaśniejsze.
Anuśka pytania będą łatwe, a gdybyś miała z nimi trudność pisz nam z telefonu pod ławką. Sprawdzimy odpowiedź w wikipedii i podeślemy Ci ściągę.
-
Kochana nie narzekaj, tempka jest powyżej kreskiKotkaPsotka wrote:elo ;P
ja bede ze smarta testowac! 16go.
Ale czuje ze chyba to bedzie zmarnowany test bo juz wczoraj lekkie plamienei odnotowalam i piersi przestaja powoli bolec. A tempka, jaka jest kazdy widzi, marna poprostu.
A mnie cycki dzisiaj wogóle nie bolą (a wcześniej ledwo co) więc też dupa z tego...
-
ok laski spylam bo jedziemy na długi weekend do moich staruszków
pewnie się odezwę w międzyczasie
bo koniecznie muszę sprawdzić jak zdała Anuśka 
a jak bym się jednak nie odezwała to miłego weekendu i do poniedziałku :*
Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Baw się dobrze Kochana i wyluzuj i zrelaksuj się i co tam tylko chceszArienna wrote:ok laski spylam bo jedziemy na długi weekend do moich staruszków
pewnie się odezwę w międzyczasie
bo koniecznie muszę sprawdzić jak zdała Anuśka 
a jak bym się jednak nie odezwała to miłego weekendu i do poniedziałku :*
-
Czesc dziewczeta jak wam mija dzien? U mnie pochmurnie pogoda do d...,tak wogule mam do was pytanie czy ktoras z was urzywala testow amil plytkowych owu?
-
Oj bidulko.... Współczujęzgredka wrote:Hejo,
nic nie nadrabiam Was i nie wiem co się dzieje..
widzę tylko, że Anuśka ma elegancki wykres
dla mnie nie ma długiego weekendu, bo jutro polizę do roboty nadrabiać zaległości..
A dziękuję za komplement. Twój wykres też ładnie się rysuje
-
hej kobietki, dziś wpadłam na chwilę bo po pracy od razu wskoczyłam zapobiegawczo do łóżka.
przepraszam czuję się winna że nie wiem co u was ale jak nabiorę sił to nadrobię.
dziś czuję się znacznie lepiej, kupiłam wczoraj magnez forte i już wieczorem brzuch przestał boleć, plamienia ustały, także mam nadzieję że będzie dobrze.
Tamka, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć i czołem
dopisuje się na testowanie
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
17.08 - KotkaPsotka
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
01.09 - Choco
xx.09 - Czarnula87
xx.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
04-08.09 - Arienna zobaczymy kiedy będzie owulka
W tym cyklu muszę zrobić sobie przerwę od mierzenia temperatury i nakręcania się tym wszystkim niepotrzebnie
Trzymam za was kciuki!
Pa!!!
Krokodylica lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH