My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobrey
Anuska cos dziwny ten test ;/ ehhh
Asha witamyco tam u Ciebei kobitko
mnie ostatnio nie byl pracowalismy zmisiem wczoraj caly dzien w trasieMisiek zadowolony z pracy
mato az sam nie mze uwierzyc ze mozna pracowac tylko do 16 o 15:50 szef mowi chlopaki zberamy sie
i punkt 16 wyjezdaja z pracy
wiecie pierwszy raz od 8 lat moj maz ma dluugi weekend
jego szef jest na prawde ludzki..
michal powiedial mu ze 25 sierpnia koncy mu sie ubezpieczenie i ze musi jakas decyje podjac bo niewie czy dalej bedzi echcial go sprawdac.. jels tak to musi zarejestrowac sie w UP jako bezrobotnya ten do neigo mowi tak jak chcesz to sie zarejestruj.. albo damy ci umowe.. fakt jakbys sie zarejestrowal to po pierwsze masz na reke kase a po drugie dostajesz kuroniowke wiec jeslchce sz wyciaganc od Panstwa kase to ciagnij ile wleziecyli dal Miskowie do zrozumienia ze go zatrudni
teraz mamy dylemat czy nech m da t umowe.. czy zeby zalozyc dzialanosc .. i wspolpracowac z nim..w sumei i tak michal musi zalozyc dzialanosc bo ja niedlugo koncze... i trzeba moje zlecenia pod cos podpisac
obaczymy jakie warunki da Michalowie ten na umowe o prace.
Z dziadkiem lepiej
wiec powoli cos sie tam klaruje..ale teraz zacynam sie martwic ta sprawa spadkowa..bo tata zalozyl sprawe.. jak sie pojawia to "nasz dom" bedzie podzielony na 6 kawalkow ;/ no nic zobaczymy ..
a ja teraz pije kawunie z czekoladaAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anus kochana tulee mega mocno ... ehhh serio tak kibicowalam bo wszytsko wskazywalo na +
Anuśka lubi tę wiadomość
-
U mnie kiepsko bo owu chyba nie bedzie, pomimo testu, ale on jest niewiarygodny wiec beznadzieja generalnie
Anuska nie bede ci pierdol pisac w stylu @ nie ma to jest nadzieja bo wiem , ze ty juz jestes przekonana ze @ przyjdzie i wkurwa masz i zalamke wiec tulam zajebiscie z calej silyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 09:28
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIm dłużej patrzę na te wszystkie długie bezowocne starania tym mam większe przekonanie że trzeba zachowac isę jak gówniarstwo z gimnazjum i sie puścić z małżem/partnerem ło tak to bez zabezpieczenia bo nie zaciąże jak szybko wyjmie
i moze wtedy się uda z zaskoczki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Im dłużej patrzę na te wszystkie długie bezowocne starania tym mam większe przekonanie że trzeba zachowac isę jak gówniarstwo z gimnazjum i sie puścić z małżem/partnerem ło tak to bez zabezpieczenia bo nie zaciąże jak szybko wyjmie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Im dłużej patrzę na te wszystkie długie bezowocne starania tym mam większe przekonanie że trzeba zachowac isę jak gówniarstwo z gimnazjum i sie puścić z małżem/partnerem ło tak to bez zabezpieczenia bo nie zaciąże jak szybko wyjmie
Ja juz wczoraj mialam pomysl zeby gumke kupic i w gumce sprobowac, moze by pekla albo by byla dziurawa i wwtedy by czlowiek wpadl...juz sama nie wiem