My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:W pl ludzie w swieta lub wolne chodza do maca, a w angli w swieta ludzie gotuja w domach a nacodzien chodza do maca hahaha
Asha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:W pl ludzie w swieta lub wolne chodza do maca, a w angli w swieta ludzie gotuja w domach a nacodzien chodza do maca hahaha
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Macham kochane Aha super że jesteś
Ja zgłupiałam całkiem całkiemtemp stała w sumie 3 pomiary mam o 5:40 36,5, 6:00 36,6 i 8:30 36,8 mam nadzieje ze jutro skoczy bo zwariuje dzis juz tylko lekko pobolewa mnie brzuch jajniki dały spokój hmm dzis moze poprawka
i czekamy
sutki mnie szyczpią jakby były poparzone i wypryszczyło mnie a to za wczęsnie zawsze tak iałam na 3-4 dni przed @
Znam twoj bol, ja juz tez glupieje z moja owu, tez jej nie ma ...juz nie wiem co myslec jakis ten miesiac do dupy jest -
Bidronceczko ne wyczekuj
tempka skocy zobaczysz
a moze sa dwe owulki dlatego nie skacze
moze ci dwa jajka pekajabo moga w czasie 24h
Asha lubi tę wiadomość
-
my zbieramy sie na ogrodeczek, odpoczac, poukladac sobie wszystko w glowach i mam nadzieje ze w koncu do nas dotrze to co sie stalo
bylismy rano w kosciele, a maz mowi do mnie: teraz w Auchan nie bedziemy musieli tak dlugo do kas stacosiołek
to tak na rozladowanie atmosfery
Anuśka powtórz test i sie nie załamuj - 3mam kciuki!!!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
trzymam kciuki za nas wszystkie
ja zobacze podziałabymy jeszcze dziś i w sobote i chyba odpoczniemy troszke
ważne ze te dni wykorzystane
zmykam czeka mnie sprzatanie mycie okna balkonowego i pranie potem idziemy do rodziców na ciasto i na działke po śliwki -
dokaldnie moz ejuz po owuleczce
a co do blizniakow wesz z dwoch jajecek zawsz emaga wyjsc trojaczki albo czworaczki
a tak wogole wczoraj jak jezdzilam wto w przychodzi dziewcynaprysla z trojaczkamitakimi malutkimi
-
Ania_84 wrote:dokaldnie moz ejuz po owuleczce
a co do blizniakow wesz z dwoch jajecek zawsz emaga wyjsc trojaczki albo czworaczki
a tak wogole wczoraj jak jezdzilam wto w przychodzi dziewcynaprysla z trojaczkamitakimi malutkimi
Kocham cie hehehehe
wiecie co wpisałm tą tem wyższą i ppokazuje owu na 17dc i to by mi sie w 10000% zgadzało odczucia i wogóleAsha lubi tę wiadomość
-
dokaldnie gdzie by nie byla tam serducha sa
wiec luzik i sie bzykaj
heheh
ja tak sobie mysle chyba by wypadalo cos zjesc -
nio ja zjadłam jajeczniczke
a i sikłam na owu testa dla odmiany z rana i co hahahah dobre sobie pozytywny odrazu dwie krechy sie pokazały zeby tak II pokaząły 27 to bede szczęliwa heheAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość