My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To chyba przez castagnus...on mnie tak rozgrzewa
mezu cie rozgrzewa
-
Asha wrote:Nie, serduszek to akurat mam mniej niz normalnie
to nie to...to prochy
jeszczze % i bedzie komplet
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha kochana tzreba walczyc na rozne sposoby
uwierz mi mnie tez przeraza to ze znowu czekamy pol roku..a pozniej moze jeszcze nastepne.. a juz nie mowie o cekaniu na refundkacje in vitro .. i wiem ze mimo iz teraz mam 30 lat to u nas troche to potrwa..
wiadomo ze po dlugich latach czloweik chcialby zeby to bylo jak najszybciej .. al ja wierze ze w koncu nam sie uda -
Ania_84 wrote:Asha kochana tzreba walczyc na rozne sposoby
uwierz mi mnie tez przeraza to ze znowu czekamy pol roku..a pozniej moze jeszcze nastepne.. a juz nie mowie o cekaniu na refundkacje in vitro .. i wiem ze mimo iz teraz mam 30 lat to u nas troche to potrwa..
wiadomo ze po dlugich latach czloweik chcialby zeby to bylo jak najszybciej .. al ja wierze ze w koncu nam sie uda
No to przeciez ja walcze, dlatego biore te wszystkie gowniane prochy, ktore rujnuja mi cykl w tej chwili...inaczej juz bym nic nie brala
Jak ja bym miala 30 lat teraz to bym tak nie panikowala, ale niestety nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 09:55
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wiesz co mi ginek wczoraj powiedział?? że od tych wszystkich prochów, a nawet od zwykłych witamin trzeba robić sobie odpoczynek a nie tylko truć się chemią...
Ja dlatego robiłam sobie kilku cyklowe przerwy nawet w braniu żelaza gdzie mam jego taki niedobór że mam duuuuuuużo go poniżej normy. -
moze akurat te prochy przyniosa upragniony skutek
wg mnei 30 to i tak juz pozno..szczegolnie z naszym problemem.. bo przeciez to czy kuracja sie powiedzie to jedno.. to czy najdziemy to drugie, to czy beda zdatne plemniki to trzecie, to czy I proba in vitro sie uda to czwarte.bo przeciez nie zawsze sie udaja..a wiem ze naturalne mimo i by sie nie udala nie mamy sznas..IUI z dawca te nie zawsze wychodzi ..dlatego wcale sie nie zdziwie jak za 5 lat to ja bede sie stresowac co dalej ..
chyba w pazdzierniku macie podchodzic do IUI co nie ?? -
Czarnula87 wrote:Asha wiesz co mi ginek wczoraj powiedział?? że od tych wszystkich prochów, a nawet od zwykłych witamin trzeba robić sobie odpoczynek a nie tylko truć się chemią...
Ja dlatego robiłam sobie kilku cyklowe przerwy nawet w braniu żelaza gdzie mam jego taki niedobór że mam duuuuuuużo go poniżej normy.
Tak, tylko ze ja je dopiero zaczelam brac, nawet wit zaczelam w tamtym cyklu bo progesteron mialam za niski i faktycznie pomoglo troche, wiec za wczesnie zeby przestac, a castagnus biore od tego cyklu -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:moze akurat te prochy przyniosa upragniony skutek
wg mnei 30 to i tak juz pozno..szczegolnie z naszym problemem.. bo przeciez to czy kuracja sie powiedzie to jedno.. to czy najdziemy to drugie, to czy beda zdatne plemniki to trzecie, to czy I proba in vitro sie uda to czwarte.bo przeciez nie zawsze sie udaja..a wiem ze naturalne mimo i by sie nie udala nie mamy sznas..IUI z dawca te nie zawsze wychodzi ..dlatego wcale sie nie zdziwie jak za 5 lat to ja bede sie stresowac co dalej ..
chyba w pazdzierniku macie podchodzic do IUI co nie ??
Tak ale ogranizm masz mlodszy, a po 35 roku szanse spadaja automatycznie o nastepne 10% -
Asha wiem ze po 35 rz spadaja sznase ale tylko spadaja..a nie odberaja ich calkiem .. wiec moze akurat dzieki suplementacji prochami sie uda
Olga powodzenia w pracy .. po co ci ludzie chodza do maca w wolne dni ;/ -
Ania_84 wrote:Asha wiem ze po 35 rz spadaja sznase ale tylko spadaja..a nie odberaja ich calkiem .. wiec moze akurat dzieki suplementacji prochami sie uda
Olga powodzenia w pracy .. po co ci ludzie chodza do maca w wolne dni ;/
W pl ludzie w swieta lub wolne chodza do maca, a w angli w swieta ludzie gotuja w domach a nacodzien chodza do maca hahahaAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Macham kochane Aha super że jesteś
Ja zgłupiałam całkiem całkiemtemp stała w sumie 3 pomiary mam o 5:40 36,5, 6:00 36,6 i 8:30 36,8 mam nadzieje ze jutro skoczy bo zwariuje dzis juz tylko lekko pobolewa mnie brzuch jajniki dały spokój hmm dzis moze poprawka
i czekamy
sutki mnie szyczpią jakby były poparzone i wypryszczyło mnie a to za wczęsnie zawsze tak iałam na 3-4 dni przed @