My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Laski.
Anuśka tulam mocno, no ja się nie zgadzam z tym wynikiem. Od męża w toalecie się musiałam rano kryć (bo mi zabronił forum dziś czytać) żeby zobaczyć twoje dwie krechy a tu takie wieści.
LaRa super, twoje kreseczki są piękne. Gratulacje.
Asha ja też biorę tego costagnusa ale mnie jakoś on nie rozgrzewa. A i milo Cię widzieć.
Dla reszty buziaksy**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Cześć Laski.
Anuśka tulam mocno, no ja się nie zgadzam z tym wynikiem. Od męża w toalecie się musiałam rano kryć (bo mi zabronił forum dziś czytać) żeby zobaczyć twoje dwie krechy a tu takie wieści.
LaRa super, twoje kreseczki są piękne. Gratulacje.
Asha ja też biorę tego costagnusa ale mnie jakoś on nie rozgrzewa. A i milo Cię widzieć.
Dla reszty buziaksy
Hey Choco juz doczytalam, ze bierzesz na tamtym watkudzieki
-
Witajcie Kochane
Anusia przytulam mocnoI podobnie jak Choco nie zgadzam się na taki wynik.!. Trzymaj się Słoneczko :*
LaRa gratulejszyn
Asha miło Cię znowu widzieć
Całą resztę ściskam i przepraszam, że tak z doskoku, ale na wesele się szykuję (pazurki i te sprawy). No i po dwudniowych odwiedzinach rodziny trzeba ten bajzel doprowadzić do porządku.
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
dzień dobry dziewoje
zaglądałam już z samego rana, żeby zerknąć co tam u sikaczek...
Lara, gratulacje! wszystkiego dobrego dla Ciebie i kropeczki
Anuśka, kurcze, no ja nie wiem... dupa po prostu... ściskam Cię mocno..
ja dzisiaj walczę z wyjątkowo złym samopoczuciem psychicznym, jakoś ten początek ciąży jest dla mnie strasznie trudny emocjonalnie... okropnie się boję, widzę wszystko w czarnym barwach... sama siebie mam dość.. a tak czekałam na ten czas! nie chcę Wam tu marudzić, ale jak to się mówi - nie chcem, ale muszem
hej Asha, welcome backLaRa, Asha lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ej no bo to naprawdę trzeba po gówniarsku się zachowac żeby szybko zaciążyć, na to wygląda. Statystyki tak mówią. mhm mhm mhm
o kurcze to gdybym vczoraj serduchovała to by się może udało...
polecieliśmy z moim na kluby, poszaleliśmy, zżarliśmy kebsa, vypiliśmy trochę..
no ale seksu nie było, bo jak vrócił to padł, acz vracać chciał vcześniej, że niby ochotę na mnie miał.
aaa i o dovód byłam proszona
przepraszam za 'v' zamiast vv, ale działam na kompie z zepsuta klaviaturaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej laseczki, wróciłam właśnie z zakupów na wyjazd
I za moment szykuję marynatę bo mięsko na grilla i kociołek trza przygotować, więc z Wami dzisiaj raczej nie posiedzę ale będę zaglądała czasem
A z tym testowaniem, to nie wiem czy się nie pospieszyłam bo czuję @ i mam wrażenie że lada moment mnie zaatakuje
Ale mi się trafiło... Peleton testerek otwieram
No no toż to nie lada odpowiedzialność
Kroko, przepraszam Cię bardzo ale jak przeczytałam, że lepiej się po chrupkach wymiotuje to parsknęłam śmiechemWiem że to nie śmieszne i ciężko Ci bidulko, ale zabrzmiało super
Dzięki Wam laseczki za wsparcie i proszę o jeszcze bo jutro jak znowu pytania na teście będą a trudne i nie zaliczę to wpadnę w histerię chyba
Tak to miało być śmieszne. Pozostało mi tylko albo płakać albo się śmiać.
I nie wiadomo co lepsze.
Jutro chrzciny, mój mąż jest chrzestnym a ja chyba nie pójdę.
Poza tym trochę ścięłam się z małżem ale mniejsza o to.
Rozważam wizytę w szpitalu. -
dziewczyny ktora zna sie na prawie spadkowym ??
Ashaprzy okaji zarabiamy z mezem roznosimy ulotki po osiedlu
za miesiac wpada nam 1300 lzl
Asha lubi tę wiadomość
-
macham
wrócilismy mała zjada kolacyjke a potem ide ją połżyć spać
wieczór bedzie mam nadzieje nas zbo małż cos nie w sosie
a poszło o głupie zrywanie sliwek z moim tata sie spiął q wrrr
ide zaraz siknac na owu znowu bo ta rano to testowa wyszla mocniejsza od kontrolnejAsha, Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość